Acasa Revista Presei Revista presei. Noi dosare pentru Sebatian Ghiţă

Revista presei. Noi dosare pentru Sebatian Ghiţă

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Pe Sebastian Ghiţă îl pasc noi dosare de corupţie la DNA, conform Naţional. Ar fi vorba despre fonduri pentru cercetare deturnate de Ghiţă prin vreo 50 de firme pe care le controlează prin interpuşi.

Traian Băsescu: Ghiţă, mai periculos decât Voiculescu

(foto: reportervirtual.ro)

La Constanţa se pregăteşte un blat între PNL şi PSD, în siajul alegerilor locale din 2016, susţine Puterea. Urmaşul lui Radu Mazăre se prefigurează a fi Decebal Făgădău, iar Robert Boroianu ar fi promovat de PNL.
UNPR ar lua în calcul retragerea de la guvernare şi inteţionează să participe la alegeri separat, pentru a putea să guverneze împreună cu PNL, afirmă Ştiri pe surse.
Problema informaţiei este sursa ei politizată: Christian Gigi Chiru, un contracandidat liberal al lui Boroianu.
Victor Ponta era stresat de prea multă muncă, după ce s-a-ntors din sejurul cu artroscop de la turci, aşa că s-a dus în Deltă, spune Gândul. Nu numai că a fost acolo, dar şi-a pus şi poze pe Facebook cu el, zâmbitor şi gras. La cât de penal este, ar putea să stea la cutiuţă.
Valeriu Ionescu, şeful Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, este în vizorul DNA, explică Realitatea.
Transelectrica este ultima instituţie de cultură unde procurorii admiră cu neostoită plăcere concertele de deturnări de fonduri, pregătind arestări în gama mi diez armonic. Foarte, foarte armonic, conform Bursa.
HotNews explică faptul că noul Cod Fiscal blochează practic Master Planul pe Transporturi. Efectul este că vom avea autostrăzi şi mai la toamnă.
Marea Neagră, Marea Baltică şi Mediterana sunt în vizorul lui Putin, informează HotNews. Vova „a aprobat o serie de modificări ale reglementărilor maritime, în sensul extinderii activităţilor flotei ruse, pe fondul consolidării prezenţei militare NATO, a anunţat vicepremierul rus Dmitri Rogozin”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult