Acasa Revista Presei Revista presei. Noi minciuni marca Ponta

Revista presei. Noi minciuni marca Ponta

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Victor Ponta a declarat că aplicarea acordării burselor pentru medicii rezidenţi şi alte măsuri prevăzute în Legea bugetului de stat depind de momentul când aceasta va fi promulgată.

Revista presei. Noi minciuni marca Ponta

Cronica română: Premierul inundă România cu (noi) promisiuni ”Premierul Victor Ponta a declarat vineri, în judeţul Alba, că aplicarea acordării burselor pentru medicii rezidenţi, a măririi salariilor profesorilor debutanţi şi salariului minim, precum şi alte măsuri prevăzute în Legea bugetului de stat depind de momentul când aceasta va fi promulgată de preşedintele Traian Băsescu”

EvZ: Ponta are bani de pensii, dar generează o criză falsă ”Este o situaţie fără precedent şi juriştii trebuie să-şi exprime opinia. Pensiile vor creşte, dar creşterea va fi plătită retroactiv dacă nu intră în vigoare toate legile. Bugetul asigurărilor sociale primeşte transferuri de la bugetul de stat“

Curierul naţional: Chevron a făcut plângere la Poliţia Vaslui şi şi-a suspendat activitatea pentru o zi ”Compania Chevron a depus o serie de plângeri la Poliţia Vaslui, după ce, în cursul zilei de sâmbătă, un grup de protestatari, aflat în zona în care societatea îşi desfăşoară activitatea, a distrus gardul împrejmuitor al terenului deţinut la Pungeşti”

Gândul: Jandarmeria: Pungeşti a fost declarată “zonă specială de siguranţă publică” ”Potrivit ordinului, în zonă sunt intensificate măsurile specifice de prevenire şi combatere a faptelor antisociale şi de menţinere a stării de linişte şi ordine publică. În zonă sunt create dispozitive şi sunt detaşate echipaje de intervenţie şi patrule, pentru a se crea un climat de linişte şi siguranţă pentru cetăţeni”

Adevărul: Factorul Porumboiu. Ce spune cel mai influent om de afaceri din Vaslui despre scandalul Pungeşti ”Scandalul gazelor de şist de la Pungeşti durează de câteva luni, dar în această dispută nu s-a auzit deloc poate cea mai relevantă voce din Vaslui: Adrian Porumboiu, potent om de afaceri în domeniul agricol şi patronul echipei locale de fotbal“

Curentul: Liviu Voinea recunoaște: Se putea face bugetul și fără creșterea accizei la combustibil ”Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, a evitat să spună la emisiunea După 20 de ani cine a propus majorarea accizei la benzină și motorină cu 7 eurocenți, motivând că e un pachet mai mare negociat, și nu intră în detalii, dar a dezvăluit că FMI a propus creșterea cotei unice de la 16% la 18%”

Puterea: Iulia Motoc pleacă la CEDO. Cine îi ia locul la CCR ”postul de judecător rămas vacant la CCR va fi ocupat de către un candidat desemnat de către USL, favorit fiind Ioan Chelaru, senator PSD. Au mai fost vehiculate şi alte două propuneri din partea PSD: Corina Dumitrescu şi Toni Greblă. Oricine ar fi, în CCR se va reface echilibrul de forţe, care – până acum – îi era favorabil preşedintelui Traian Băsescu”

România liberă: Opoziţia evocă pericolul scindării Ucrainei ”Sute de mii de ucraineni au protestat sâmbătă şi ieri în Piaţa Independenţei din Kiev, rebotezată Euromaidan de demonstranţi, împotriva preşedintelui Viktor Ianukovici, căruia i-au cerut din nou demisia. Îngrijorarea protestatarilor a fost adâncită de întâlnirea de vineri de la Soci dintre preşedintele rus, Vladimir Putin, şi Ianukovici, ale cărei rezultate nu au fost făcute publice. În faţa spectrului aderării Ucrainei la Uniunea Euroasiatică, liderii opoziţiei evocă posibilitatea scindării Ucrainei”

StareaPresei.ro

7 comentarii

Mircea 09-12-2013 - 08:41

Titlul corect ar trebui sa fie „Noi si noi minciuni marca Ponta”.

UnUL 09-12-2013 - 17:26

Cum spuneam (dar văd că s-a cenzurat), mitomanul Pontocchio uită azi ce a mințit ieri.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-12-2013 - 21:33

A invocat secretul bancar în faţa senatorilor
Şeful CEC ține secret modul de creditare a Ioanei Băsescu

Şeful CEC ține secret modul de creditare a Ioanei BăsescuFoto: cotidianul.ro
Audiat luni la comisia de buget-finanţe din Senat, şeful CEC Bank, Radu Ghetea, nu a vrut să răspundă la unele întrebări puse de membrii comisiei, invocând secretul bancar.

UnUL 09-12-2013 - 21:34

! ! !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-12-2013 - 21:55

Haznalescu ;

PDL – işti ! Veniţi ! Veni-v-ar moartea să vă vină !…Gunoaielor..!

http://2.bp.blogspot.com/-x8RAJquj3Ts/TtXa8FBE96I/AAAAAAAAK9Y/DKZLWVJUNdY/s1600/352a9c6d.gif

CONGO 10-12-2013 - 05:54

PONTA?
Minciuna ii e nevasta,
Cand nu minte e zi fasta!

ValVerde 10-12-2013 - 06:31

Deci cind face treaba ai pe sub cearceafuri el de fapt isi baga pla in minciuna ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult