Acasa Revista Presei Revista presei. Noua fata a lui Nicolae Popa

Revista presei. Noua fata a lui Nicolae Popa

scris de Ziua Veche
7 afisari

foto Reuters, via EvZEvenimentul zilei: Cum arată Nicolae Popa astăzi. „Un om de afaceri calm, care-şi calculează fiecare mişcare. Un personaj cu o fizionomie total diferită faţă de aceea cunoscută din singura fotografie publicată pe pagina de internet a Poliţiei Române şi a Interpol.”

 

Curentul: „Chirieac îi „ciripeşte“ lui Şereş că Patriciu şi DIP sunt în spatele dosarului său de la Parchet”. „Stenogramele cenzurate cu grijă de televiziunile mogulilor scot la iveală încrengătura de interese dintre oameni politici, oameni de afaceri şi nu în cele din urmă pseudojurnalişti a căror moralitate lasă mult de dorit.”

Puterea: “Mihaela, dragostea mea”, la Chişinău. Vasile Dâncu a câştigat alegerile din Moldova cu o marjă de eroare de 15%. „Dintre cele două sondaje comandate, cel mai departe de rezultatul oficial a fost cel realizat de IRES, institutul condus de Vasile Dâncu. Exit-pollul IRES a oferit greşit nu doar partidul câştigător, ci şi diferenţe de peste 15 procente faţă de rezultatele oficiale înregistrate după numărarea voturilor.”

Romania libera: Rusia are o ”ostilitate” faţă de România. „Preşedintele Traian Băsescu crede că Basarabia ar putea reveni în următorii 25 de ani între graniţele României, dacă românii de pe cele două maluri ale Prutului îşi vor dori acest lucru.”

Bursa: Cursă contra cronometru pentru listarea Fondului Proprietatea. „Grzegorz Konieczny, vicepreşedintele executiv al Franklin Templeton, a prezentat, ieri, pentru prima dată, calendarul de listare al Fondului Proprietatea la Bursa de Valori Bucureşti, estimând că venirea Fondului la BVB va avea loc în jurul datei de 25 ianuarie.”

Curierul national: Lecţia Greciei a fost bine învăţată. „Ajutând Irlanda, Europa şi FMI speră să stopeze declanşarea unui incendiu financiar ce ameninţă deja să se extindă şi la alte ţări. Roubini: Portugalia trebuie să ia în considerare un ajutor preventiv. Dublinul va plăti la împrumuturi o dobândă mai mare decât Atena”

Gandul: Wikileaks – Mesajele secrete ale SUA: Putin, „câinele alpha”; Medvedev, „Robin pentru Batmanul Putin”. „Dacă cineva mai avea vreo îndoială că americanii nu ştiu cine este cu adevărat „şeful” la Moscova, unul dintre mesajele aduse la cunoştinţa lumii arată categoric că Putin, „câinele alpha”, e cel care controlează totul.”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult