Acasa Revista Presei Revista presei. Noua Republică e albă. Precum zăpada

Revista presei. Noua Republică e albă. Precum zăpada

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

EvZ: Lăzăroiu: „Noua Republică e Albă ca Zăpada” „Albă ca Zăpada nu mai este „basmul” de pe scena politicii. Sebastian Lăzăroiu, cel care, din scaunul de consilier al lui Traian Băsescu, lansa ipoteza apariţiei unei mişcări politice numită Albă ca Zăpada, ce va câştiga alegerile din 2012, a elucidat azi misterul. El i-atrimis o scrisoare deschisă iniţiatorului Mişcării Noua Republică, Mihail Neamţu, în care îşi manifestă sprijinul pentru această iniţiativă”

 
Sebastian_Lazaroiu (TVR)

Sebastian Lazaroiu

Curentul: Avocatul lui Vîntu, Mircea Andrei, va conduce Comisia de Justiţie din PDL „Nimic nu mai pare să ne mire când vine vorba de corupţie şi justiţie. Deşi par diametral opuşi, cei doi termeni tind să se confunde într-o Românie ce nu mai poate sau nu mai vrea să găsească ieşirea la liman”

Adevarul: Principalul suspect pentru moartea lui Chauncey Hardy este cetăţean de onoare al oraşului Giurgiu „Întâmplare şocantă petrecută azi-dimineaţă într-un club din Giurgiu. Chauncey Hardy (23 de ani), conducătorul de joc al echipei de baschet CSS Giurgiu a ajuns la spital în stare gravă după ce ar fi fost lovit în împrejurări neclare. Tânărul a decedat în această seară pe masa de operaţie”

Romania libera: sistem Putred. Un nou scandal zguduie justiţia română, la numai un an după celebrul „caz Voicu”. 11 judecători supremi anchetaţi pentru corupţie „La Inalta Curte de Casatie si Justitie colcaie coruptia ; judecatorii Barsan si Pusoiu- invinuiti; trei judecatori sunt in cercetari prealabile; alti sase vor da declaratii de faptuitori”

Curierul national: Judecătorii pot modifica acum contractele „După noul Cod Civil, instanţele pot pronunţa hotărâri prin care să le completeze, să le adapteze sau chiar să le desfiinţeze. În vechiul Cod, intervenţiile erau făcute exclusiv prin voinţa părţilor contractante. Companiile trebuie să revizuiască formularele de contracte redactate înainte de 1 octombrie pentru a le adapta noii legislaţii”

Puterea: CSA Steaua infirmă speculaţiile lui George Becali „Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua infirmă speculaţiile lui George Becali şi precizează că ”nu există vreun ordin din partea preşedintelui României privind revenirea echipei de fotbal Steaua pe stadionul din Ghencea'”

Bursa: D€ c€ n-a fost d€clarat falim€ntul Gr€ci€i, încă „Reprezentanţii marilor grupuri financiare, participanţi la întâlnirea anuală a Fondului Monetar Internaţional şi a Băncii Mondiale (24-25. 09. 2011), au anunţat că se pregătesc pentru intrarea Greciei în faliment, iar speranţele lor depind de capacitatea Europei să prevină răspândirea crizei către alte ţări din Zona Euro”

Fin.ro: Greciei i se propune sa renunte, temporar, la suveranitate „Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy a sosit la Berlin pentru o intrevedere cu cancelarul german, Angela Merkel, dedicata crizei din zona euro in general, in general, a situatiei din Grecia si din sectorul bancar european, in special”

Gandul: Ce legătură este între Obama şi asasinarea unui american suspectat de terorism „Administraţia Obama constată într-un memorandum secret că uciderea americanului Anwar al-Awlaki, cleric musulman radical care se ascundea în Yemen, era legală doar dacă nu ar fi fost posibil să fie capturat viu”

Detalii pe StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult