Acasa Revista Presei Revista presei. Nu am scapat de majorarea taxelor

Revista presei. Nu am scapat de majorarea taxelor

scris de Ziua Veche
1 afisari

Gandul a aflat ca nu am scapat inca de majorarea taxelor decat numai daca criza (criza globala) nu se adanceste. Daca se va intampla acest lucru, ar trebui marite si taxele, pentru ca proiectiile bugetare se modifica iar si trebuie adusi mai multi bani la buget din taxari.

Nici nu vreau sa ma gandesc la efectul de bulgare de zapada, care ar putea duce la falimentul monedei euro si la caderea actualei piete europene. Stiu sigur ca de rezistat va rezista Germania. In rest, nu am nici o certitudine.

Leul o ia din nou la vale, anunta Curierul national. Am mai spus acest lucru si acum doi ani, iar intre timp lucrurile au luat-o pe o panta negativa: daca iesi din Bucuresti, pe drumul spre Urziceni, de exemplu, si faci la dreapta pe orice drum judetean, vei avea un soc cultural.

Aceea este Romania in care te intrebi daca euro merita jignirea sa fie nu 4,2 lei, ci 8,00 lei.

Situatia din Ungaria arata cam ce ar putea urma dupa aplicarea masurilor de criza, explica Adevarul. Microanaliza facuta de jurnalistii de la acest cotidian incearca, printre altele, sa identifice inclusiv greselile facute, in salvgardarea crizei, de catre Romania si Ungaria.

O analiza interesanta, cu care in principiu sunt de acord.

Din Evenimentul zilei aflam cum sunt ademeniti parlamentarii puterii de catre PSD: cu un carnet de partid si cu asigurarea ca vor avea asigurata candidatura intr-un colegiu la urmatoarele alegeri. Unul dintre instigatori este… Viorel Hrebenciuc, cine altul?

Sincer, vreau sa stiu cati parlamentari mai sunt in acest moment oameni unipartid, care si-au inceput viata politica in acel partid si inca nu l-au parasit. In sinele meu inca il mai respect pe Constantin Parvulescu, omul care a afirmat ca este comunist si ca va ramane astfel intotdeauna.  Pana la moarte.

In ce mai cred acesti oameni? Sunt ei o versiune romaneasca a contactoarelor lui Bukovsky, oameni care, ca la o apasare de buton, devin, dupa necesitate, liberali, fascisti, comunisti sau crestin-democrati? Eu asa cred.

Totusi, se pare ca parlamentarii PDL nu au pus botul la slanina ranceda oferita de PSD. Romania libera crede ca săpuneala lui Băsescu a dat roade, pentru ca PDL a ales puterea. Cotidianul citat sustine ca „in mai puţin de 48 de ore, cât era termenul dat de Cotroceni, democrat-liberalii au decis să susţină Guvernul la moţiune”.

Din haosul protestelor și asumărilor apare sămânța unei noi suspendări, crede Puterea. Strategia reprezentanţilor Opoziţiei prevede un atac constant îndreptat împotriva preşedintelui Traian Băsescu, care este considerat principalul responsabil pentru criza economică în care se află ţara.

Copos inchide Restaurantul „Brasserie” de la Hilton, un simbol al Bucurestilor, iar Ziarul financiar ne intreaba ce parere avem si cum comentam. Iata comentariul meu: Oprisan mi-a desfiintat prima echipa de suflet, Unirea Focsani. Copos o detine pe a doua, Rapid.

De ce inchide „Brasserie”? Eu ii propun sa o impuste. Sau sa o otraveasca. Dupa Copos parjolul.

 StareaPresei.ro 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult