Acasa Revista Presei Revista presei. Nuland nu a vrut să discute cu Gabi Oprea

Revista presei. Nuland nu a vrut să discute cu Gabi Oprea

scris de Florin BUDESCU
318 Afisari

Gabriel Oprea ar fi vrut să se întâlnească cu Victoria Nuland, ca orice om simplu, care-şi doreşte în lumea bună, susţine BN24.
victoria nulandÎnsă Nuland a refuzat să se întâlnească cu vicepremierul, după ce liderii comunităţii române din SUA au boicotat vizita lui Găbiţă Anticorupţie în America.
Roberto Ababei, adjunctul şefului Poliţiei Capitalei, a fost reţinut de DNA pentru o şpagă de 10.000 de euro, anunţă Aktual24. Ăsta e preţul omului.
Traian Băsescu susţine că, după ce şi-a făcut public numărul de telefon, a primit un număr atât de mare de apeluri, că i s-a blocat terminalul GSM, a aflat de pe Facebook EvZ. Băsescu afirmă că în primele 24 de ore a stat de vorbă cu 1.000 de oameni.
E cam greu. O zi are 60 de minute x 24 de ore, adică 1.440 de minute. Dacă ar fi vorbit non-stop 24 de ore, fiecare convorbire ar fi durat 1,4 minute.
Dacă a dormit opt ore, s-a mai ocupat şi cu altceva în ziua respectivă şi timp de opt ore a stat de vorbă cu admiratorii, a alocat în medie fiecăruia aproape 30 de secunde.
Adevărul susţine că scopul însrierii lui Alexandru Arşine în UNPR este simplu şi pragmatic: securizarea postului de director la Teatrul de Comedie „Constantin Tănase”.
Autoritatea de Supraveghere Financiară loveşte din nou: Euroins este de azi în procedură de redresare financiară, anunţă Bursa.
InCont dezvăluie că Volkswagen a anunţat că un nou soft de falsificare a emisiilor a fost instalat pe unele modele din 2016.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS