Acasa Revista Presei Revista Presei. Nuţi din Pleşcoi descoperită

Revista Presei. Nuţi din Pleşcoi descoperită

scris de Florin BUDESCU
6 afisari

Nuţi din Pleşcoi este senzaţia momentului în politica românească. Ea sparge tot, rupe tot şi, exact aşa cum a spus preşedintele Traian Băsescu, în campania electorală se remarcă printr-o conduită foarte agresivă. Nuţi Pleşcoi acum stă la loc de cinste, alături de Cicciolina.

Revista Presei. Nuţi din Pleşcoi descoperită (foto:mnblogline.com)

Revista Presei. Nuţi din Pleşcoi descoperită (foto:mnblogline.com)

Pe acest trend, Nuţi din Pleşcoi se va dezgoli poate complet până la finalul campaniei şi sigur va ajunge preşedinte. Serios vorbind, adică distanţându-ne de răutăcismele celor de la Curentul, femeia probabil că a simţit nevoia imperioasă, pur şi simplu, să-şi aranjeze sânii în sutien, nimic altceva. Orice femeie face asta. Pe stradă, la serviciu, la serate, ori pe scenă, în timpul concertului, când cântă la vioară. Nimic ieşit din comun!

Adevărul face story-ul drumului pe care l-a făcut Sorin Roşca Stănescu de la condiţia de jurnalist de vârf la cea de condamnat. SRS, acest derdeluş uman. O vom face şi noi. La ora 10.01, punctul nostru personal de vedere va putea fi citit aici.

Victor Viorel s-a răstit la procurori, explică Gândul, premierul influenţându-i pe aceştia poate şi făcându-i să ridice sechestrul de la Lukoil, care imediat a reluat producţia. Sună ca dracu – vorba lui Petrică Roman în decembrie 1989. Sună rău de tot. Sunt procurorii lui Tibi Niţu, se pot face legături, zău aşa!

Nu că ar fi ceva nou, Ponta e obişnuit cu asta: CSM a sesizat Inspecţia Judiciară asupra perturbării independenţei Justiţiei de către prim-ministru, arată Puterea. E, şi dacă vine, ce? – vorba Mariei Tănase. Şi-aşa nu mai contează dacă ajung preşedintezident.

Legăturile sunt evidente: problema socială s-a rezolvat, pentru că Lukoil funcţionează, în schimb, explică Curierul naţional, directorul Lukoil Petrotel Teleajen e cercetat pentru evaziune fiscală. Măi, cum s-au brodatără lucrurile! Capra fost-a-mpăcată cu varza, incredibil…

Pe Lilian Zamfiroiu îl cunosc de pe vremea când era la Biroul de presă al Ministerului Învăţământului condus de Andrei Marga, care părea pe atunci cu totul altceva. Şi el era altceva. Un băiat de treabă, zâmbitor, săritor, care chiar te ajuta. Acum, soţiei sale i se creează un post la UNESO, informează România liberă, că, deh, este dom’ şef la ICR. Sic transit gloria mundi!

Ludovic Orban l-a reclamat la ANI pe Victor Ponta pentru că nu a trecut în declaraţia de avere şi deţinerile soţiei sale, conform EvZ. Eh, spune din nou Ponta, ce mai contează? După ce ies preşedinte s-au terminat toate durerile şi grijile!

La capitolul “În tinereţe hangearliu, la bătrâneţe povestagiu”, azi Răzvan Temeşan, care vorbeşte pentru Bursa despre aventurile sale de capă şi spadă bancară pe la BANCOREX. Nea Răzvane, nea Răzvane, dacă te străduieşi, o să-ncepi să semeni cu Paul Erdman…

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult