Acasa Revista Presei Revista presei. O nouă viziune asupra jurnalismului

Revista presei. O nouă viziune asupra jurnalismului

scris de Florin BUDESCU
0 afisari

Bursa: Federaţia Europeană a Jurnaliştilor: „Se impune o nouă viziune asupra rolului jurnalismului” „Federaţia Europeană a Jurnaliştilor a analizat situaţia presei din ţara noastră, concluzionând că, în România, criza media arată că este nevoie de o nouă viziune asupra rolului jurnalismului în societate”

Federatia-Europeana-a-JurnalistilorCurierul national: Guvernul aduce Codul Muncii pe ultima turnantă „Boc: Coaliţia propune asumarea răspunderii urmând să avem consultări cu grupurile parlamentare. ”Legea contractelor colective de muncă nu este abrogată prin noul Cod al Muncii, va fi reglementată prin legi speciale”. Modificările pregătite vor flexibiliza piaţa şi îi vor ajuta pe români să găsească mai repede un loc de muncă”

Curentul: USL – noul patrulater roşu format din secreţia maro a lui Ion Iliescu „Politica dåmboviţeană a început să se definească geometric, de cånd s-a refăcut public aşa-numitul „patrulater roşu“ o vetustă formulă de guvernare care duhneşte a ceva maroniu rău de tot”

EvZ: Un arest prea mic pentru o corupţie atât de mare „Bilanţul operaţiunilor anticorupţie derulate la frontierele României în ultimele două săptămâni este îngrijorător pentru mai-marii Internelor: nu mai puţin de 176 de poliţişti de frontieră de la Siret, Moraviţa, Naidăş şi Albiţa au fost reţinuţi. Altfel spus, după cum admit oficiali ai Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, 2% din totalul angajaţilor instituţiei ocupă acum aresturile Poliţiei Capitalei”

Financiarul: Randamentele de 5,5% din chirii readuc preturile mai aproape de normalitate „Cum evitam pe viitor sa fim vic­time ale bulei imobiliare. Patru reguli de piata care nu au fost niciodata aplicate in evaluarea corecta a locuintelor din Ro­mania – pretul de inlocuire, indicele acce­sibilitatii, randamentul din chirie si pretul comparativ – ne dau masura corectitudinii preturilor in imobiliare”

Gandul: Rezultatele Dacia salvează Renault „Rezultatele Dacia le salvează pe cele ale Renault, ceea ce este îngrijorător. Dacia nu este departe de Seat, şi nici chiar de Hyundai. Franţa a absorbit 38% din înmatriculările europene ale mărcii. Nu este rău pentru o maşină care, iniţial, nu era destinată comercializării în Europa de Vest”, scriu redactorii „La Tribune”

Adevarul: Secretul vocii de aur a lui Iustin, „ciocârlia“ din Bacău „Tânărul Iustin Ianău care a uimit o ţară întreagă poate urca şapte octave, talent rar întâlnit. Nimeni nu poate garanta că vocea tânărului va rămâne aceeaşi după ce acesta va trece de pubertatea care vine odată cu schimbarea vocii la băieţi”

Romania libera: Clanul Ghaddafi ameninţă cu războiul civil „Apariţia televizată a unuia dintre fii lui Muammar Ghaddafi, Saif, a încins şi mai mult spiritele. Considerat de New York Times „simbolul speranţei libienilor pentru reformă”, Saif Gaddafi a numit demonstranţii „nişte drogaţi” şi a ameninţat cu zeci de mii de morţi”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult