Acasa Revista Presei Revista presei. Oana Mizil îl ameninţă pe Ponta: Victore, Victore

Revista presei. Oana Mizil îl ameninţă pe Ponta: Victore, Victore

scris de Florin BUDESCU
12 afisari

„Victore, Victore…” – atât i-a transmis Oana Niculescu-Mizil, conform ziarului Gândul. Oana este amanta sau soţia lui Marian Vanghelie şi are deja cu aceasta un băieţel. Politicienii, în epoca în care „scapă cine poate”, îşi trimit mesaje cifrate pe televiziuni, ca mafioţii. Doamne, mare e disperarea păcătoşilor în Grădina Ta.

OANA MIZIL - DNAFostul deputat PSD Ion Stan, ex-preşedinte al Comisiei de control a SRI din Camera Deputaţilor, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare, arată Puterea. În dosar apare şi Rovana Plumb. Nu o regăsim şi pe Silvana Zinc.

Daniel Constantin, liderul PC, continuă să se apropie de partidul care nu există, PLR, şi susţine că alături de el sunt mulţi din partidul lui Dan Voiculescu. Curierul naţional afirmă că aceasta înseamnă scindarea PC. Noi constatăm că tot spectrul politic se face bucăţi mici, bucăţele.

O elevă de clasa a treia mânca un corn (din Programul „Cornul şi laptele”, comis de Cabinetul Năstase în anul 2003, pentru ca PSD să fie votat din nou în alegerile din 2004). Deodată, fetiţa s-a trezit cu o lamă de ras între dinţi, conform EvZ. Din fericire, nu a păţit nimic. Restul e tăiere.

Şerban Huidu revine pe sticlă. De la o vreme, el apare pe Prima, în Cronica Cârcotaşilor, într-o parodie după „The Godfather”, numită „Năşicu”, arată Reporter Virtual. De ieşit, a ieşit de pe sticlă după notoriul accident, în urma căruia a fost condamnat cu suspendare pentru ucidere din culpă. Instanţa nu i-a interzis să apară la tv.

Metroul din Drumul Taberei, tronsonul dintre staţiile Râul Doamnei şi Eroilor, va fi deschis anul viitor, conform Bursa. Staţia Râul Doamnei este la Parcul Drumul Taberei, deci metroul rezolvă problema izolării marelui cartier numai pe jumătate, pentru că până hăt, la capătul Prelungirii Ghencea, mai e încă pe-atât.

O firmă de confecţii italiană a provocat un scandal monstru în Italia, relatează Naţional: a făcut un poster cu o călugăriţă care de la mijloc în jos poartă blugi, iar de la brâu în sus este topless, cu mâinile pe sâni.

HotNews informează: a blocat acordul dintre Budapesta şi Moscova pentru extinderea centralei nucleare maghiare de la Paks. Rusia ar trebui să ofere Ungariei o linie de credit de 10 miliarde de euro. Paks dă acum statului vecin 40% din energia electrică.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult