Acasa Revista Presei Revista presei. Obama şi Netanyahu nu s-au înţeles asupra Iranului

Revista presei. Obama şi Netanyahu nu s-au înţeles asupra Iranului

scris de Florin BUDESCU
0 afisari

Romania libera: Washington. Dezacord între Obama şi Netanyahu în problema opţiunii militare contra Iranului. Israelul nu mai aşteaptă „În cadrul întâlnirii avute la Casa Albă cu preşedintele american, Barack Obama, premierul israelian a avertizat că ţara sa nu va mai trăi sub „ameninţarea unei nimiciri” şi a asigurat că responsabilitatea sa ca premier israelian este de a veghea ca Israelul să rămână stăpânul destinului său” în faţa ameninţării Iranului. Preşedintele american a estimat de partea sa că o soluţie diplomatică este încă posibilă cu Teheranul”

Adevarul: Gigi riscă şi patru ani de puşcărie, şi banii luaţi „Marile sentinţe aşteptate ieri în „Dosarul transferurilor“ şi cazul „Valiza“ au fost de fapt marile amânări. 20 martie este acum data la care se vor anunţa deciziile Tribunalului”

EvZ: Puiu Ionescu: „Sandu şi Dragomir sunt bolnavi de putere” „Avocat care l-a salvat pe „Corleone” de puşcărie în 1990, spune că reacţiile şefilor FRF şi LPF trădează temerile acestora, dar adaugă că nu vor renunţa la funcţii”

Puterea: Marea famiglie de la RATB „Una din tentaculele caracatiţei ProgramuluiOperaţional Sectorial Dezvoltarea ResurselorUmane  (POSDRU) 2007-2013,  pentru care ComisiaEuropeană ar putea tăia 3,5 miliarde de euro dinfondurile pentru România, se întinde în interiorulRegiei Autonome de Transport Bucureşti”

Fin.ro: Scandalul Porsche. Procuratura germana ancheteaza managerii companiei „Procuratura din Stuttgart a deschis o ancheta vizand trei manageri ai companiei Porsche, acuzati ca ar fi livrat informatii false in procesul de solicitare a unor imprumuturi bancare”

Bursa: Nervozitate pe pieţe: euro se depreciază „Euro s-a depreciat ieri, pe pieţele externe, consemnând nivelul minim al ultimelor două săptămâni faţă de dolar, în condiţiile în care investitorii se tem în privinţa situaţiei datoriilor din zona euro şi a economiei globale”

Curierul national: Prăbuşirea Imperiului Datoriilor „Autorul Charles Hugh Smith spune că un cartel bancar a înlocuit regulile capitalismului cu un mecanism de perpetuare a datoriilor. «Dacă datoriile sunt mai importante decât oamenii, atunci înseamnă că întregul sistem este malefic şi el trebuie demolat»”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult