Acasa Revista Presei Revista presei. Obosit, Ponta se relaxează în Delta Dunării

Revista presei. Obosit, Ponta se relaxează în Delta Dunării

scris de Florin BUDESCU
12 afisari

Şeful Guvernului, activ, mereu în priză, pus pe fapte mari, trage din orice poziţie. În acest week-end, conform Amos News, munceşte la neşte nisetru în Delta Dunării, cu familia. Într-o pauză, a dat o fugă la Constanţa, unde a stat de vorbă cu hotelierii. Ce le-a spus, mai jos.

Victor Ponta

Victor Ponta

Victor Ponta a spus că Guvernul analizează posibilitatea introducerii unui impozit specific pentru HORECA, pe cameră sau pe pat, conform Bursa. O tâmpenie. Îi propun lui Ponta să pună un impozit specific pentru românii care folosesc săpun. De câte ori te speli pe mâini, să marchezi banul la Fisc.
Pentru protecţia imperatorului de la Cotroceni, Klaus Iohannis, ce se comportă de parcă ar fi Napoleon Bonaparte la apogeu, s-ar investi în echipamente de scanare cu raze X. Administraţia Prezidenţială zice că actualele dispozitive antitero sunt din anii 1998 – 2001, oferite de SPP, cu durata normală de funcţionare, de 10 – 12 ani, depăşită.
EvZ anunţă că de pe 21 august nu mai permite pe website comentarii decât cu logare în contul de Facebook al comentatorului. Ideea este foarte bună. Problema este că, atunci când dai click şi vrei să faci un comentariu, se deschide la infinit pagina pe care am linkat-o mai sus şi nu poţi comenta, deci sistemul nu funcţionează. Încă.
Curierul naţional anunţă că Dacia este în negocieri să dea numele stadionului echipei de fotbal Udinese. Azi se numeşte Stadio Friuli. Mâine s-ar putea numi Dacia Arena Friuli.
Aşteptăm momentul când fotbalul autohton va avea o asemenea credibilitate, că vom avea la Focşani Arena Unirea Vodafone, la Constanţa Farul Orange Arena, iar la Craiova BMW Universitatea Craiova.
Căderea yuanului chinez a ajuns, ca efect, în România, conform ZF. Bursa de Valori Bucureşti a căzut într-o zi cu trei miliarde de lei şi principalele acţiuni au scăzut cu 3%.
Thomas de Maiziere, ministrul german de finanţe, nu exclude suspendarea participării Germaniei la acordul de liberă circulaţie în Spaţiul Schengen, în condiţiile în care anul acesta se aşteaptă să primească 800.000 de cereri de azil, spune BN24.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult