Acasa Revista Presei Revista presei. Octavian „Mamedu” Pescaru a bătut terorişti in ’89

Revista presei. Octavian „Mamedu” Pescaru a bătut terorişti in ’89

scris de Florin BUDESCU
31 afisari

Curentul: Vă salut terorişti, oriunde v-aţi afla! „Jurnalistul Octavian Pescaru a chelfănit pe 23 decembrie 1989 doi terorişti din brigăzile formate de ruşi din republicile asiatice ale URSS”
Puterea: Ponta şi Daciana, în sală la Concertul de la Viena „Imaginile cu cei doi, aşezaţi undeva în mijlocul sălii pot fi văzute, pe înregistrările concertului difuzat de TVR, dar şi de multe alte televiziuni din lumea întreagă”

Romania libera: Bani mai mulţi spre găurile negre din Sănătate „Cele două miliarde de lei în plus în buzunarul Sănătăţii ar trebui să însemne, teoretic, şi servicii medicale mai bune pentru cetăţeni. Proiectul de buget pe anul viitor ne arată însă că aşa-zisele „găuri negre” ale sistemului vor fi acoperite şi mai bine decât pânăacum, din datele oficiale reieşind că au fost direcţionate sume mai mari exact în zonele care au provocat pierderi majore”

Adevarul: Statul îşi vinde perlele energetice „La presiunea FMI, Guvernul va scoate la privatizare în acest an cele mai valoroase companii aflate în portofoliul său, precum Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica şi complexurile energetice”

Bursa: Boeing a câştigat contractul pentru scutul antirachetă american „Compania Boeing a câştigat, împotriva celor de la Lockheed Martin, contractul de 3,48 de miliarde de dolari pentru scutul antirachetă american, a declarat Pentagonul vineri, potrivit Reuters”
Fin.ro: In 5 ani, Europa n-a reusit sa asimileze pe doi cei mai noi membri ai sai „Atunci cand Bulgaria si Romania au aderat la Uniunea Europeana in urma cu cinci ani, cele doua tari au intrat pe un taram de pace, bunastare, securitate si stabilitate. Astazi, cei mai noi membri ai UE sunt dezamagiti, comenteaza Deutsche Welle in editia de duminica”

EvZ: Emilia Iucinu: „De la Procuratură ne-au spus că vom afla adevărul despre moartea lui Tinu abia peste 40 de ani” „Selecţionerul Victor Pi­ţurcă a fost chemat în judecată de fosta balerină Victoria „Vica” Blochina pentru stabilirea paternităţii copilului acesteia, un băiat în vârstă de patru ani, pe nume Edan. Presa a scris în mod repetat în ultimii ani că „Vica” ar fi amanta fostului atacant, dar Piţi n-a recunoscut niciodată aceastărelaţie”

Detalii pe StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult