Acasa Revista Presei Revista presei. Octombrie Negru se apropie

Revista presei. Octombrie Negru se apropie

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Octombrie Negru de-abia începe. Operaţiunea Octombrie Negru a debutat cu încălzirea pe câteva nume şi-un vârf de aisberg de la Dosarul Licenţelor Microsoft. Dar Octombrie Negru continuă cu Dosarul EADS, în care vor fi prinşi cu degetul în borcanul de marmeladă patru foşti miniştri de interne: Rus, Marian Săniuţă, Blaga şi Cristi David.

Revista presei. Octombrie Negru se apropie

Revista presei. Octombrie Negru se apropie

Degenetele susnumiţilor vor fi scoase prin extrudare din borcanul cu marmeladă şi vor fi puse la uşă, acolo unde se închide aceasta, afirmă Naţional. Iar când cei patru vor striga, multe capete vor cădea. Deocamdată, şuşotelile spun că Săniuţă fost-a turnat de Blaga

Abramburica vrea să se incendieze dacă ajunge în boxa acuzaţilor: “Niciodată de la nimeni nu am pretins, nu am luat vreun ban. Mi se pare culmea culmilor. Îmi dau foc în piața publică dacă cineva îmi pune în cârcă asemenea lucruri”. Citatul a fost din EvZ. Katy Andronescu e din PSD. Bucureşti. Falanga Marean Vanghelie.Am mai văzut de-al de ei, care când văd mascaţii se trântesc pe jos, urlă şi aruncă din mâini şi din picioare.

Ponta a pus ochii pe un bărbat imobilizat în scaunul cu rotile şi a fost mediatizat de Gândul stând la capul lui, ţinându-l de mână lăcrimos şi promiţând “mărirea salariilor cu 100 de lei”, ca nea Nicu înainte să fie poreclit Dobo.

Octavian Dan afirmă în Bursa că aceasta este liniştea dinainte de furtună. Furtuna fiind campania electorală. Deocamdată, ceea ce vedem noi este o foarte mare brambureală. Şi foarte multe promisiuni electorale, aşa cum explică şi Curentul.

Radu Mazăre devine, încet-încet, colecţionar model de dosare penale, conform Curierul naţional.Ultimul este chiar pentru presiuni la adresa procurorilor care îl anchetează. Este al doilea exemplu de tupeu la aceşti politicieni reacţionari. Primul este cazul lui Dan Voiculescu, care i-a dat în judecatăpe cei ce l-au condamnat. Al doilea este Radu Mazăre, care ar fi făcut presiuni.

Marele maestru al Marii Loji Feminine din România, Graziela Bârlă, prin anii 90 jurnalist la România Tineret cu Irina Iana Baltă, spune în Puterea că masonii nu fac politică. Am observat acest lucru.

Până la urmă, copii vor învăţa pe manualele de anul trecut, informează Adevărul. Datorită inteligenţei excesive a guvernanţilor noştri. Să nu uităm că Educaţia este condusă ministerial azi de doi copii de trupă ai Ecaterinei Andronescu, implicată în Dosarul Licenţelor Microsoft. Pe unul dintre aceştia, Abramburica îl face vinovat pentru presupusa ei vinovăţie. Jenant.

Ieri, Electrocentrale Bucureşti promitea, citată de România liberă, că apa caldă va reveni în Bucureşti, în sectoarele afectate, până la ora 18.00. Aşa e, în Sectorul 3 a venit un fel de chestie călâie, feruginoasă, care seamănă cu dejecţiile puturoase de la şantajul pe care-l face Sorin Oprescu la adresa Guvernului, ca să obţină scutirea de nişte datorii istorice, e momentul potrivit.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult