Acasa Revista Presei Revista presei: Ofensiva rusă în Transnistria

Revista presei: Ofensiva rusă în Transnistria

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Romania libera: Poziţii la nivel înalt. Semnale importante că Vladimir Putin avansează spre o formă sau alta de recunoaştere a „republicii” din stânga Nistrului.

TransnistriaOfensiva Rusiei începe în Transnistria “Politica fără mănuşi a Moscovei privind vecinătatea apropiată revine în actualitate după mulţi ani chiar la graniţa României, iar declaraţiile vicepremierului Dimitri Rogozin, emisar special al preşedintelui Rusiei, par ameninţătoare pentru o zonă care nu şi-a găsit încă pe deplin echilibrul”

Curentul: Premierul Ungureanu – amenințat cu răpirea și moartea de un deputat PSD ”Deputatul PSD de Vaslui, Adrian Solomon, un necunoscut în politica mare, s-a gândit că măcar acum, la final de mandat, să devină celebru. Cum? Simplu: amenințându-l cu răpirea și cu uciderea pe MRU”

Bursa: Primul examen al Cabinetului Ungureanu, în Parlament ”Parlamentul urmează să dezbată şi să voteze, astăzi, moţiunea de cenzură pe care USL a depus-o, miercurea trecută, împotriva Guvernului condus de Mihai Răzvan Ungureanu”

Puterea: Asistentul lui Nazare, iscodit cu ANI ”Firma soţiei lui Laurenţiu Stelea, asistentul de cabinet al ministrului transporturilor şi infrastructructurii, Alexandru Nazare, este suspectată de Agenţia Naţională de Integritate că a semnat contracte cu unităţile din subordinea MTI”

EvZ: Aristotel Căncescu a greblat cu Grapă bugetul Braşovului ”În numele promovării turismului, Consiliul Judeţean Braşov a împărţit milioane de euro firmelor apropiaţilor şi subalternilor politici ai preşedintelui Consiliului Judeţean, Aristotel Căncescu. O bună parte din această sumă a fost dată fără licitaţie către firme care au avut legături cu Sebastian Grapă, consilier judeţean PNL şi mâna dreaptă a preşedintelui Consiliului Judeţean”

Fin.ro: Ce lectii pot invata hotelierii romani de la vecinii bulgari ”Peste 4.000 de turisti romani au plecat in Bulgaria de Paste si doar 500 au ales litoralul romanesc, potrivit Federatiei Patronatelor din Tursim si Serivicii”

Gandul: Biblioteca Naţională îşi deschide luni porţile pentru public “La peste jumătate de secol de la primele discuţii, după trei ani de la reluarea lucrărilor la nouaclădire (începute încă din 1986) şi la patru luni de la inaugurarea oficială, noul sediu al Bibliotecii Naţionale, situat în bulevardul Unirii, îşi va deschide luni porţile pentru publicul larg”

Adevarul: Franţa alege: Hollande, în faţa lui Sarkozy ”Socialistul François Hollande a obţinut între 28 şi 30% din voturi, iar Nicolas Sarkozy între 24 şi 27%. Pe locul trei s-a clasat candidata extremei drepte Marine Le Pen, care are între 17 şi 20,7% din sufragii”

Curierul national: Mai doreşte America să conducă lumea? ”Statele Unite au jucat un rol dominant în reconstrucţia ordinii mondiale de după al doilea Război Mondial. Riscul cel mai mare cu privire la stabilitatea la nivel global în următorii 20 de ani va fi reprezentat chiar de SUA în sine”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult