Acasa Revista Presei Revista presei. Oltean îl compară pe MS Regele cu Cioabă

Revista presei. Oltean îl compară pe MS Regele cu Cioabă

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Curentul: Oltean despre prezenţa Regelui în Parlament: Dacă mâine vine regele Cioabă şi ne cere acelaşi lucru? „Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, ieri,  într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări, că i se pare exagerat faptul că Regele Mihai se va adresa Camerelor reunite ale Parlamentului, spunând: «Dacă mâine vine regele Cioabă şi ne cere acelaşi lucru?»”

Adevarul: Culisele noului atac al lui Băsescu la Rege „Băsescu a venit montat să spună anumite lucruri. După emisiune îi părea rău că s-a terminat, ar mai fi spus câteva lucruri. Voia să spună mai multe. Intuiţia mea îmi spune că Traian Băsescu ştie mai multe decât spune”

EvZ: Megascandal cu bani negri la campioana Oţelul Galaţi „Mazilirea lui Marius Stan din funcţia de director general al echipei de fotbal Oţelul Galaţi tinde să se transforme într-un megascandal. Oficialul campioanei a fost trecut pe linie moartă de către Ion Borş, preşedintele Consiliului Director al clubului. Cu Stan în concediu, Borş se va ocupa de administrarea clubului şi a cerut un audit intern pentru a se lămuri cum a fost cheltuită suma de două milioane de euro”

Puterea: Victor Ciorbea, luat la întrebări de DNA „Fostul premier Victor Ciorbea a ajuns în vizorul procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Subiectul: devalizarea uriaşului patrimoniu al UGSR, fostul sindicat communist unic”

Curierul national: Camera de Comerţ româno-olandeză susţine aderarea României la Schengen „Peter de Ruiter (NRCC): Aderarea ar fi benefică atât pentru libera circulaţie a persoanelor, cât şi a bunurilor. Va facilita comerţul intracomunitar şi ar putea stimula atractivitatea României pentru investiţiile străine directe”

Fin.ro: Piata auto isi continua declinul „Vanzarile de vehicule au scazut, in primele opt luni ale anului curent, cu 7,9% fata de aceeasi perioada din 2010, la 75.966 de unitati, iar livrarile de autoturisme au inregistrat un declin de 11,9%, la 68.140 de unitati, potrivit unui comunicat al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA)”

Bursa: Un director din Ministerul Economiei preia conducerea „Conpet” „Acţionarii „Conpet” Ploieşti (simbol COTE) au aprobat numirea lui Corneliu Condrea în funcţia de preşedinte al societăţii, în locul lui Dorin Tudora, potrivit hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor”

Detalii pe StareaPresei.ro

10 comentarii

Cercul 24-09-2011 - 09:30

Apropo de securistul asta cu floci la gura. La revolutie protestatarii turbau cand vedeau peltita albastra(semnul Securitatii), de aceea multi securisti isi rupeau ce aveau pe umeri. Desi Brucan a spus un mare adevar: Securitatea trebuie decimata pana la ultimul om, securistii infiltrati in armata au trecut efectivele securitatii in subordinea armatei unde li se pierdut urma, si nu li s-a mai facut vand pe lumea ailalta.
Securitatea prin ambele ei parti a facut rau. Trupele securitatii au urmarit partizanii prin munti, iar ofiterii informativi, ii bagau la puscarie pe aia ce ciripeau ce nu trebuie. Pe unii chiar i-au imbolnavit de cancer printr-un program secret.
Eu am rezistat bine in acea perioada, n-aveam teama de ei. Pe altii insa i-au haituit cu ofiterii de supraveghere cu internari in spitale. Dar dovada cea mai buna ca militienii si securistii sunt una si aceeasi cu interlopii, este faptul ca pentru indimidarea victimelor trimiteau borfasi sa-i ameteasca putin.
Noi astia civilii trebuie sa intelegem ca doar noi putem sa ne creem o societatea mai buna, sa nu ne putem sperantele in politicieni si exterior.
Trebuie sa-i matrasim, si introducem o lege a lustratie, ca nici rudele lor sa nu mai detina functii.
Politicienii sunt fost militieni sau militari(Voronin, chiar Ceausescu, )
Se pare ca doar Constantinescu nu era, se vedea dupa tinuta lui academica, poate de aceea nici nu a rezistat intre haitele lor. Era si nepregatit pentru lupta politica. Nu a inteles ca trebuie sa dizolve toate institutiile statului.
Deci retineti: Un securist bun e un securist mort.

BULA 24-09-2011 - 11:00

Taranoiul asta (Ioan Oltean) este chiar oltean ? Sa-si schimbe numele, ca ii face de ras pe olteni.

sageata 24-09-2011 - 12:15

Mai bulache , tu chiar arati ca o bula ? Faci bulele de ras.

BULA 24-09-2011 - 18:40

N-am vazut altul mai taranoi decat Ioan Oltean. Prin freza model anii ’70, prin mimica si vorba, prin modul de gandire.

Ereticul 24-09-2011 - 13:18

Exista un obicei printre ovrei sa-si schimbe numele lor talmudic in unul care este legat de locurile sau zonele prin care s-au aciuit (Pruteanu, Oltean / Olteanu, Bucuresteanu, etc.). Sigur ca regula nu este obligatorie sau exclusivista (sunt si multi romani autentici cu numele de Moldoveanu, Ardeleanu, etc) si are ca scop crearea confuziilor, pentru ca e mai bine sa se injure romanii intre ei, decat sa-i injure pe ovreii lor. Cam ca-n bancul ala in care Itzic isi schimba numele din Goldstein in Ionescu si apoi in Popescu, ca daca il intreaba lumea cum l-a chemat inainte de Popescu sa nu se dea de gol …

Arhimede 24-09-2011 - 18:22

Tot pedeleul este plin de ovrei

BULA 24-09-2011 - 18:43

Sunt si in PSD, cata frunza si iarba. Nu stiu cum sta PNL in privinta asta, dar precis s-au bagat si acolo. Ei controleaza tot ce misca in tara asta. Au bani si ii corup pe romani. Joaca fotbal cu ei.

urbos 24-09-2011 - 19:15

Bulica talambule, iar dai in toti, in fabrici si uzine? Uite-te ba la ala care-ti da bice pe cocoasa aia de animal prost.

Marian 25-09-2011 - 11:57

Oltean este simbolul prostiei si lingaului din PD-L.
El este seful mafie din Bistrita si din partid. Fruntea ingusta, dificultatile de vorbire si exprimare, actiunile sale ii confirma un coeficient de inteligenta la nivelul unui copil de 8-9 ani, este infantil si subdezvoltat mintal.
Acesta nu are habar de istorie ca multi alti PD-L isti si compara un rege de 90 de ani (simbol al Romaniei) cel mai in varsta dintre regii lumii cu un tigan facut rege de Iliescu. Cum e posibil asa ceva?
Daca peste 50 de ani se vor analiza faptele conducatorilor PD-L de azi credeti ca pot fi comparate ctradarile lor cu acelea ale regelui din 1947. Ambele tabere au falitii lor in ale tradarii care este un sport iubit de romani.

ParpanghELe : Ce aveti cu RIGA Cioaba 26-09-2011 - 03:38

Santeti pizmasi, M. S. FLORIN este viu, si ferches nu ca stafia care va bantuie sufletele si averili!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult