Acasa Revista Presei Revista presei. Omnilogic a dat şpagă 13 ani greilor vremii

Revista presei. Omnilogic a dat şpagă 13 ani greilor vremii

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Omnilogic a dat şpagă 13 ani mai-marilor vremii, ca să obţină contracte pe bandă rulantă, rezultă din Dosarele Microsoft, conform Curentul. Gabriel Marin de la Omnilogic povesteşte ce şi cum a făcut, iar cutremurul de-abia începe.

OmnilogicAdriean Videanu a avut un dialog, publicat de Ştiri pe surse, ce spune multe despre starea sa de spirit din aceste moment. Când procurorul i-a spus că va propune arestarea sa, Videanu a glăsuit aşa: „Aoleu, mama mea!”.

Aşa-i trebuie, degeaba eşti băiat finuţ, degeaba ai fost un primar general bun, dacă ai făcut nefăcute. Vom reveni pe acest subiect la azi, aici, la 10.01.

Secretarul general al Ministerului Agriculturii, Virgil Găman, şi fostul secretar de stat Nagy Peter Tamas au fost trimişi în judecată pentru o mită de 177.000 de lei, informează Puterea.

George Cristian Maior este jobless? Ne, nici vorbă, cum să rămână fără loc de muncă o asemenea inteligenţă? Este preşedinte al Academiei de Ştiinţei Militare, conform EvZ.

Sincer? Ne aşteptam, numai că credeam că va ajunge în fruntea vreunui ONG ce se ocupă de think-tank-uit securitatea naţională.

Virgil Ardelean, supranumit Vulpea, a lucrat mână-n mână cu DGIPI la supravegherea informativă a efortului românesc de edificare a proiectului Nabucco, relevă Naţional.

Problema este că Vulpea făcea asta prin firma sa privată, cu sediu primit de la magnatul Ion Ţiriac şi nu se ştie de ce era atât de interesat de planurile Nabucco. Cine poate să ştie?

Blaga mizează pe o înţelegere cu Geoană şi Vanghelie ca să dea jos Cabinetul Ponta, conform Curierului naţional. Carevasăzică, ăştia au corcopităţat, măi nene, în 2012, să te dea jos de la şefia Senatului, iar acum faci conspiraţiuni cu ei? Şi făţiş!… Penibil.

Din ZF aflăm că executivul condus de Victor Ponta a strâns cu patru miliarde de lei mai puţin TVA decât şi-a propus. Este un dezastru. Să ne gândim puţin: înseamnă aproape un miliard de euro (900 de milioane de euro, la cursul curent al zilei de joi, 29 ianuarie). Trăiască Victor Ponta.

Bursa crede că BNR putea şi poate să intervină în cazul creditelor în franci elveţieni. Că putea – am explicat şi noi aici, în articolul Scandalul creditelor. Cine este vinovatul?. Mai problematic este cum poate acum şi, dacă poate, cum anume.

Prietenul, vechiul prieten şi confrate Petre Barbu de la Adevărul scrie dureros despre criza presei scrise. Am citit rândurile sale cu drag şi cu amărăciune.

Excluderea Rusiei din sistemul interbancar Swift, a declarat Dmitri Medvedev, ar putea duce la o reacţie fără limite a Rusiei, arată România liberă.

Medvedev, a cărui imagine era a unui liberal, a scăpat şi el hăţurile propriilor sale declaraţii. A vorbi despre o reacţie fără limite înseamnă foarte mult, e ameninţare agresivă, pe faţă.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult