Acasa Revista Presei Revista presei. Omul lui SOV, tentativa de mita la Fatuloiu

Revista presei. Omul lui SOV, tentativa de mita la Fatuloiu

scris de Ziua Veche
0 afisari

Curentul: Catalin Chelu, omul lui Vantu – tentiva de mituire la Fatuloiu. “Catalin Chelu, cunoscut ca fiind omul lui Vantu si un interpus al acestuia in afacerea cu SIF Oltenia, ar fi incercat sa-i ofere un milion de euro mita secretarului de stat chestor Dan Valentin Fatuloiu.”

Evenimentul zilei: Aflat în vizorul lui Igaş, Fătuloiu “se spală” cu mita refuzată. “În timp ce oficialii Internelor verifică o serie de informaţii privind posibile legături ale chestorului cu şeful IPJ Neamţ, secretarul de stat refuză o presupusă mită de un milion de euro.”

Gandul: Portretul lui Cătălin Chelu, milionarul din Top 300 care a încercat să mituiască un secretar de stat. “Cătălin Constantin Chelu s-a născut în Craiova şi domiciliază în Galaţi. Potrivit “Topului celor mai bogaţi 300 de români” din 2009, Cătălin Chelu (44 ani) are o avere estimată la 50 milioane de euro. Omul de afaceri deţine acţiuni, direct sau indirect, la 48 de societăţi comerciale.”

Bursa: Băsescu: “Este esenţial ca toate statele NATO să vorbească pe acelaşi ton cu Federaţia Rusă”. “Relaţia Alianţei Nord-Atlantice cu Federaţia Rusă, problemele din Afghanistan, şi cele legate de scutul anti-rachetă sunt principalele teme de interes pentru ţara noastră la summit-ul NATO de la Lisabona, la care participă preşedintele Traian Băsescu.”

Adevarul: NATO pregăteşte viitoarele conflicte. “Preşedintele afgan vrea reducerea operaţiunilor militare internaţionale din ţara sa. Noul concept strategic, scutul antirachetă şi implicarea Rusiei, precum şi  retragerea din Afganistan sunt principalele teme abordate la summitul de la Lisabona.”

Puterea: Luptă pe viaţă şi pe moarte pentru supremaţia în PDL. Băsescu îi dă o mână de ajutor Elenei Udrea şi un “cap în gură” lui Blaga. “Traian Băsescu profită de orice ocazie pentru a-i mai trage câte un cap în gură fostului ministru de interne, Vasile Blaga. Aflat pe val în partid după ce şi-a dat demisia de la minister, Blaga are toate şansele să-i strice planurile lui Băsescu, care vrea să pună mâna pe PDL prin protejata sa Elena Udrea.”

Ziarul financiar: Guvernul renunţă la forfetar, iar microîntreprinderile ar putea plăti 3% impozit pe venit.

Financiarul: Numarul bugetarilor va fi redus in 2011 prin pensionare, iesiri voluntare si plecari in alte tari. “Premierul Emil Boc afirma ca numarul persoanelor care lucreaza in sistemul public se va reduce si anul viitor, insa aceasta diminuare se va face prin disponibilizarile naturale realizate prin pensionare, incetarea amiabila a raporturilor de munca si plecarea angajatilor la studii in strainatate.”

Curierul national: Indemnizaţia de şomaj nu va creşte în 2011. “Guvernul nu va calcula indemnizaţia în raport cu salariul minim, tocmai pentru ca nivelul acesteia să nu fie majorată”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult