Acasa Revista Presei Revista presei. Oprescu a risipit banii pe maidanezi

Revista presei. Oprescu a risipit banii pe maidanezi

scris de Florin BUDESCU
9 afisari

Pȃnǎ ȋn 2013, cheltuielile ASPA s-au dus pe salarii și pe un adǎpost fǎrǎ canalizare, banii pentru maidanezi fiind astfel risipiți, fiind acum nevoie de ȋncǎ 10 milioane de euro.

sorin oprescu

Revista presei. Oprescu a risipit banii pe maidanezi

EvZ: Banii pentru maidanezi au fost risipiţi. Indolenţa lui Oprescu ne costă încă 10 milioane de euro. Hingherii privaţi, plătiţi regeşte ”Până anul acesta, cheltuielile făcute de ASPA s-au dus pe salarii şi pe un adăpost fără canalizare. Acum s-au angajat în secret hingheri privaţi. Ei sunt plătiţi regeşte pentru prinderea unui câine“

Gândul: Brigitte Bardot, atac la Traian Băsescu: “Un tiran care nu se gândeşte decât să ucidă” ”Actriţa franceză Brigitte Bardot a denunţat «politica dictatorială a preşedintelui Traian Băsescu», catalogându-l «un tiran care nu se gândeşte decât să ucidă», după ce Parlamentul României a adoptat legea care permite eutanasierea câinilor maidanezi”

Curentul: Corlățean a creat special un post la Los Angeles pentru Corina Drăgotescu. Part-time de 1.500 de dolari pe lună ”Ministerul Afacerilor Externe condus de Titus Corlățean nu vrea nici în ruptul capului să iasă din zodia balcanismelor, acolo unde nepotismul și micile aranjamente oneroase sunt încă, la aproape un sfert de secole de la Revoluție, un modus operandi”

Curierul naţional: RATB, vândută pe bucăţi? ”Noua organigramă pune bazele fărâmiţării RATB în mai multe societăţi şi privatizării ulterioare a acestora Mijloacele de transport care funcţionează pe bază de electricitate, precum şi autobuzele, ar urma să fie separate, iar URAC va forma o altă societate. RATB nu are prea multe bunuri în patrimoniu şi nici măcar situaţia parcului sau a stâlpilor nu este certă. Autorităţile iau în calcul fărâmiţarea Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), acest lucru fiind discutat deja în cadrul şedinţelor Consiliului de Administraţie al Regiei”

Cronica română: Guvernul a aprobat scrisoarea de intenţie cu FMI ”Guvernul a aprobat, miercuri, forma finală a scrisorii de intenţie către FMI şi a trimis-o preşedintelui Traian Băsescu pentru aprobare, astfel încât joi să fie trimisă board-ului Fondului, au declarat pentru Mediafax surse guvernamentale”

Adevărul: Conflictul din Siria: Obama ordonă pe loc repaus ”Deşi se analizează propunerea rusă ca regimul Assad să dea armele chimice pe mâinile comunităţii internaţionale, preşedintele american a cerut trupelor să rămână pe poziţii”

Bursa: Pieţele de capital sunt sufocate de bulele speculative alimentate de băncile centrale “Pieţele de capital au devenit, mai ales în ultimii ani, o ţintă predilectă a politicilor monetare ale principalelor bănci centrale. Scopul este clar definit: banii ieftini trebuie să conducă la creşterea preţurilor acţiunilor, fenomen care va conduce la amplificarea “efectului de bogăţie”, necesar relansării unei noi perioade de optimism pentru consumatori”

StareaPresei.ro

5 comentarii

Tache 12-09-2013 - 08:02

Oprescu iubeste CAINII mult mai mult decat oamenii. Din tinerete si pana acum, fara intrerupere…

mircea 12-09-2013 - 09:23

Oare cand se va reforma si restructura administratia Bucurestiului?????Avem 15 primari si 266 consilieri care sug,sug si tot sug,nu muncesc fura .Reanoiesc invitatia Primarului Oprescu la o vizitz de lucru prin Bucuresti sa vada si el ca administreaza un catun nu un oras care pute a hazna.Un singur primar si 6x 10 consilieri care sa aiba departamentele bine definite si cu atributii concrete si responsabilitati,nu numau privilegii,drepturi si contracte paguboase pentru platitorii de taxe si impozite

UnUL 12-09-2013 - 19:16

Domnule Mircea (când te exprimi civilizat ești „domnul Mircea”, dar se întâmplă extrem de rar!), în mod absolut miraculos, de data asta sunt de acord cu dumneata. (Vezi că știu să fiu și politicos!)

mircea 12-09-2013 - 19:24

cum adica plicticos

UnUL 12-09-2013 - 19:29

Plicticos ești mătăluță; eu am fost doar POLITICOS. Dar îmi trece.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult