Acasa Revista Presei Revista presei. Oprişani, mitri, trăşculeşti… Focşani

Revista presei. Oprişani, mitri, trăşculeşti… Focşani

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

AdevărulBlat PDL – PSD pe moşia lui Oprişan. Deputatul PDL Alin Trăşculescu, promovat de Miron Mitrea, cununat de Videanu şi Negoiţă „Deşi reprezintă actuala opoziţie, parlamentarul în vârstă de 38 de ani este legat prin numeroase fire de adversarul său politic, liderul PSD Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean”

Marian_Oprisan

foto: Realitatea.net

Gândul: Ponta: „Dacă USL nu obţine majoritatea, în mod sigur nu voi mai rămâne prim-ministru”. Ce îi răspunde premierul lui MRU „Premierul Victor Ponta exclude o alianţă cu PDL după alegeri şi susţine că nu doreşte să-şi păstreze scaunul de la Palatul Victoria în situaţia în care USL nu câştigă, pe 9 decembrie, 50% plus unul din mandatele de parlamentar, cât să se impună în faţa preşedintelui Traian Băsescu”

LibertateaMircea Radu, luat la întrebări de şefi „Asemenea altor 500 de angajaţi TVR, printre care prezentatorii TV Marina Almăşan, Iuliana Tudor sau producătorul Dan Manoliu, Mircea Radu s-a prezentat într-o sală special amenajată şi, timp de 30 de minute, a trebuit să răspundă la 10 întrebări din domeniul legii audiovizualului, legii de funcţionare şi de organizare a televiziunii publice, dar şi din istoria acestei instituţii”

România liberăLista celor 300 de angajaţi care au imunitate la restructurările din televiziunea publică „Conducerea TVR a decis ca 309 salariaţi din totalul de 3.300 să aibă imunitate la concediere şi să nu fie nici măcar evaluaţi profesional”

BursaDan Voiculescu, naşul agenţiilor de publicitate? „Ordonanţa de Urgenţă de modificare a Legii Audiovizualului, pregătită de Guvern, a generat un adevărat val de reacţii din partea agenţiilor de media, a membrilor CNA, dar şi din partea unor structuri europene care reprezintă agenţiile de comunicare”

ZFSeceta şi declinul construcţiilor au readus economia pe minus în T3. Scad şansele ca PIB-ul să rămână pe plus în 2012 „Economia a scăzut în trimestrul al treilea faţă de trimestrul precedent din cauza contribuţiei negative din agricultură şi construcţii, PIB-ul urmând să revină în teritoriul negativ şi în termeni anuali, consideră majoritatea analiştilor.”

Curierul naţionalLovitură grea pentru samsarii din pieţe „Ministerul Agriculturii a conceput modelul carnetelor de producător, în baza cărora se permite accesul în pieţele organizate. Acestea vor fi eliberate de primari şi avizate de către asociaţii sau organizaţii profesionale din agricultură, constituite la nivel teritorial sau local”

EvZBomba de 10 milioane de dolari a explodat la Cluj! Copos, trimis în ghearele DNA de un avocat „Cel care a tras prima oară de firul care dezvăluia jaful din fotbalul românesc a fost un avocat din Cluj căruia i-a fost milă de bunul său prieten, care activa la CFR Cluj”

eNaţionalCazul Craiova, bomba pregatita de procurorii DNA. Sandu si Dragomir tremura! „Dupa verdictul dat de Curtea de Apel in “Dosarul transferurilor”, lumea fotbalului se cutremura la un zvon care anunta urgentarea anchetei in cazul dezafilierii clubului Universitatea Craiova”

CurentulProcurorii au descins în forță la U Cluj și Petrolul Ploiești. Se caută 11 milioane de euro „La numai trei zile de la condamnările surprinzătoare pronunțate în dosarul transferurilor, un al scandal zguduie lumea fotbalului românesc”

PutereaÎn timp ce europenii se bat în stradă pentru o viaţă mai bună, în România şefii confederaţiilor sindicale au pus batista pe ţambal „Nimeni nu vorbeşte de miniştri veniţi din rândul sindicaliştilor, care, o dată ajunşi la guvernare, îşi îmbunează foştii colegi cu o halcă de contribuţii sindicale, şi nici de afacerile liderilor, lăsaţi să prospere în schimbul manevrării miilor de voturi ale membrilor de sindicat”
StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult