Acasa Revista Presei Revista presei. Ororile cianurii

Revista presei. Ororile cianurii

scris de Florin BUDESCU
9 afisari

Gold Corporation ar putea fi doar o mega țeapă, o combinațiune tipică unor speculatori de teapa lui Beny Steinmetz și George Soros.

Revista presei. Ororile cianurii (foto:gazzetarul.ro)

Curentul: Ororile utilizării cianurii în alte exploatări ale Gold Corporation prezentate de surse americane ”Un analist al prestigioasei platforme stockmarket scoate la iveală recent într-un articol recent – «Scotia Capital suspends rating on Gabriel Resources» – faptul că marea companie care cere statului român sume fabuloase drept despăgubiri pentru o investiție care de fapt nici n-a avut loc este lipsită de capital“

Adevărul: Miliardarii care se bat pe aurul de la Roşia Montană, în topul Forbes al celor mai bogaţi americani ”John Paulson şi Thomas Kaplan, doi dintre acţionarii Gabriel Resources, şi George Soros, implicat indirect în proiectul de exploatare minieră, au avut un an prosper, potrivit topului celor mai bogaţi americani”

România liberă: Cine îşi va asuma ruperea USL? ”De la declaraţiile de mare prietenie şi loialitate, liderii USL au ajuns în doar câteva zile să se atace făţiş şi ­virulent. La prima vedere, totul a pornit de la controversatul proiect privind Roşia Montană. În fapt, lucrurile stau altfel. Crin Antonescu s-a convins şi el de ceea ce era pentru mulţi evident: social-democraţii nu vor renunţa la a avea un ­candidat propriu doar pentru a-i netezi lui drumul spre Cotroceni”

Naţional: Serviciile l-au avertizat pe Victor Ponta ca se afla in „ghearele” marilor evazionisti din RAI-ul lui Radu Stroe: „Banii negri sunt la liberali!” ”La sfarsitul anului trecut, intr-un hotel de fite din Dubai, a fost monitorizata intalnirea dintre un inalt ofiter MAI si membri ai „mafiei turce a legumelor si fructelor”, care controleaza practic evaziunea fiscala din Romania“

Gândul: Miza numirii şefului „secţiei dosare grele” a DNA. ”Secţia I a DNA, secţia de dosare grele unde sunt înregistrate cauzele în care sunt investigaţi parlamentarii, miniştrii şi mogulii României, va fi condusă până la finalul anului de către procurorul Lucian Papici şi, în calitate de de adjunct, de către Mariana Alexandru, procurorul care a coordonat şi anchetat dosarele lui Adrian Năstase, condamnat definitiv pentru corupţie”

Puterea: Băncile şi statul nu mai finanţează economia reală ”Măsurile neispirate pentru mediul de afaceri promulgate de Executiv, materializate în special prin noi taxe, împreună cu lipsa de interes a băncilor de a oferi finanţare au generat o situaţie periculoasă pentru antreprenorii din România. Acestora le este din ce în ce mai greu, dacă nu imposibil, să găsească finanţare pentru toate sectoarele de business”

Curierul naţional: Finanţele schimbă regulile pentru firmele mici ”Potrivit unor propuneri MFP, nivelul pentru aplicarea impunerii pe venituri la microîntreprinderi va fi coborât de la 65.000 euro la aproximativ 50.000 euro. Veniturile obţinute din consultanţă şi management nu pot depăşi 20% din totalul veniturilor, în caz contrar firma devenind plătitoare de impozit pe profit Finanţele mai propun şi numeroase alte schimbări la aproape toate capitolele din Codul Fiscal”

Bursa: Chinezii, interesaţi de Erste Bank ”O mare bancă din China se află în negocieri de colaborare sau posibilă preluare cu Erste Bank Austria, ne-au declarat surse apropiate situaţiei. Unii susţin că discuţiile ar viza realizarea unui parteneriat al Erste Group cu una dintre cele mai mari bănci chineze, în vederea facilitării operaţiunilor acesteia în Europa Centrală şi de Est”

Cronica română: Merkel, în scădere în intenţiile de vot ale germanilor ”Cancelarul german Angela Merkel nu va obţine majoritatea, împreună cu aliatul său liberal, care înregistrează o scădere în privinţa intenţiilor de vot, potrivit unui sondaj publicat joi, cu cinci zile înainte de alegerile generale

StareaPresei.ro

2 comentarii

Olga Khan 18-09-2013 - 08:12

Mda, eu n-ajung sa cumpar actiuni de aur ca-i rezervat miliardarilor, am investit in exploatarea argintului sa nu raman cu banii-n mana degeaba!!!

Antibasistul 18-09-2013 - 13:12

Paulson, Kapla, Soros, Seinmetz sint jiidani lipsiți total de scrupule!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult