Acasa Revista Presei Revista presei. OTV scorneşte răpitori pentru organe

Revista presei. OTV scorneşte răpitori pentru organe

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

EvZDe dorul lui Iuga, OTV inventează răpitori „Dan Diaconescu n-a lăsat adevărul să-i strice o ştire bună. A găsit martori care au văzut maşini albe culegând copii de pe străzi”

Gandul„Atenţie, părinţi, se fură copii pentru organe!” Cine a provocat isteria rapitorilor de copii „Mai întâi ne-au întrebat dacă avem copii mici care stau în parcuri cu bone sau cu bunici. Ne-au avertizat să avem grijă, pentru că sunt cazuri de dispariţii de copii, iar în multe situaţii aceştia au fost găsiţi mutilaţi. Ne-au spus că s-au înregistrat foarte multe cazuri de dispariţii de copii mici, acestea sunt pe rol, dar soluţionarea lor este foarte anevoioasă şi uneori nefericită”

PutereaElena Udrea despre cei care se întreabă cum cheltuieşte ea banul public: ”Încrâncenaţi” „Ministrului Elena Udrea nu-i plac criticile şi nici jurnaliştii de investigaţie. Într-o postare pe blogul domniei sale, Udrea se declară dezamăgită de cei care nu apreciază la modul superlativ faptul că Lucian Bute a ales să boxeze în România, cu sprijinul Ministerului Turismului”

Curentul“Prieteni ca Geoana” sau de ce SUA nici nu mai au nevoie de dusmani… „Geoana “omul americanilor”? Pai si Stalin era candva “cel mai bun prieten al SUA”! Deasemenea si Osama bin Laden era tot “cel mai bun prieten al SUA” pe vremea cand Zbigniew Brzezinski era un cel mai tare din parcarea CIA. Oare cuvintele mieroase ale ambasadorului Gittenstein ascund semnificatii morbide?”

Curierul nationalBAC 2011: Doar 1 la sută din contestaţi au fost admise „Au fost depuse 80.160 de contestaţii. Din totalul acestora, 26.580 au fost la Limba şi literatura română, 25.527 la Matematică, 9.568 la Biologie, 4.978 la Geografie, 3.281 la Istorie, 3.156 la Fizică, iar la limba maternă au contestat notele obţinute 675 de candidaţi”

AdevarulŞeful Inspectoratului şcolar Galaţi: „Până acum, diploma de Bac se vindea cu 2000 de euro bucata!” „Doru Rezmeriță, inspectorul general şcolar de Galați, este cel care a cerut de fapt introducerea camerelor de supraveghere la examenul de Bacalaureat”

BursaAdministratorul judiciar al „PSV Company” vrea să lichideze deţinerea la „Giurgiu Nav” „”Carpatica Invest” a anunţat, ieri, că intenţionează să plaseze, în numele PSV Company, un ordin de vânzare prin „metoda de vânzare specială la ordin” pentru un număr de 20.435.035 acţiuni „Girgiu Nav” Giurgiu (GIUR), reprezentând 92,53% din companie, pentru data de 11 iulie”

ZFÎncă o ţară ar putea trece la aur ca mijloc de plată. Parlamentul Elveţiei ar putea introduce francul din aur în paralel cu moneda oficială „Parlamentul Elveţiei ar putea discuta în acest an introducerea francului din aur, care ar urma să circule în paralel cu moneda oficială, o iniţiativă care va declanşa probabil o dezbatere mai largă privind rolul aurului în statul elveţian, potrivit portalului de ştiri economice MarketWatch”

Fin.roAutoritatile europene: Guvernele ar trebui sa ajute bancile care vor pica testele de stres „Autoritatile europene recomanda guvernelor statelor din UE sa sprijine financiar bancile care nu vor trece testele de stres daca acestea nu vor reusi sa atraga pe cont propriu suficient capital de la investitorii privati in termen de sase luni”

Romania liberaSpiegel Online: Cum a fost distrusă Grecia de elitele politice „Ultimele împrumuturi acordate de FMI şi de UE vor ajuta Grecia pentru o perioadă de timp dar va fi dificil pentru eleni să se pună din nou pe picioare. Ţara lor a fost ruinată de trei regimuri politice diferite care au creat un sistem economic bazat pe consum, relatează Spiegel Online

Detalii pe StareaPresei.ro

3 comentarii

Arhimede 09-07-2011 - 11:01

OTV = O Ţigănie Video…

YAAKOV 10-07-2011 - 16:42

Presupun ca stai ca OTV este finantat din Israel. Asa zicea D.D.

i tamass 11-07-2011 - 11:45

viata e frumoasa,oamenii trebuie sa o iubeasca,sa iubim viata si sa muncim pentru ia.intreb,nu ne-am saturat de indivizii dela realitatea si antene?nu muncesc sunt platiti de patroni vicleni si fac rau socitatii ,/

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult