Acasa Revista Presei Revista presei. Ovidiu Marincea e purtător de vorbe la SRI

Revista presei. Ovidiu Marincea e purtător de vorbe la SRI

scris de Florin BUDESCU
31 afisari

Ovidiu Marincea, omul care şi-a pus genunchiul în ghips o dată cu Victor Ponta, devine purtător de cuvânt al SRI, anunţă BN24. Problema care se pune este dacă un civil care nu a lucrat până acum ca ofiţer acoperit poate să îndeplinească în România această funcţie.

Ovidiu Marincea

Ovidiu Marincea

Şeful Serviciului Judeţean Anticorupţie Prahova şi un ofiţer de la BCCO locală au fost reţinuţi de DNA Ploieşti, spune HotNews.
După ce violatorii din Vaslui au fost condamnaţi la ani prea puţini de închisoare (între cinci şi opt), crocodilii din comuna acestora se revoltă, întrebându-se, aşa cum notează Aktual24, de ce nu o arestează şi pe fata violată.
Cazul Marianei Rarinca, cea care ar fi încercat să o şantajeze pe Livia Stanciu, preşedintele ÎCCJ, va fi rejudecat, în urma acceptării recursului depus de Direcţia Naţională Anticorupţie, informează Adevărul.
Bogdanov Andrey Iurevici, directorul general Petrotel Lukoil, a primit permisiunea Tribunalului Prahova să se deplaseze în Rusia între 27 august şi 1 septembrie, conform Bursa. Noroc că sentinţa poate fi contestată în 48 de ore. Altfel, Iurevici dus va fi şi nici nu va mai fi văzut vreodată în România.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult