Acasa Revista Presei Revista presei. Pandurul Condescu anchetat de DNA

Revista presei. Pandurul Condescu anchetat de DNA

scris de Florin BUDESCU
12 afisari

Procurorii au declanşat o anchetă împotriva clubului Pandurii Târgu-Jiu, Marin Condescu fiind acuzat cǎ a fost 1.5 milioane de euro din bani publici pentru echipǎ fǎrǎ vreun drept.

Revista presei. Pandurul Condescu anchetat de DNA (foto:gorjeanul.ro)

Naţional: Cum îşi spală politicienii banii în fotbalul românesc ”Procurorii au declanşat o amplă anchetă împotriva clubului Pandurii Târgu-Jiu, liderul sindicalist Marin Condescu fiind acuzat că a dat 1,5 milioane de euro din bani publici, fără a avea dreptul, echipei sale de suflet“

EvZ: Procurorii DNA s-au săturat de fiţele lui Liviu Dragnea ”După ce vicepremierul i-a fentat, procurorii anticorupţie s-au hotărât să trimită instanţei dosarul privind frauda la referendum. Ei au trecut la întocmirea rechizitoriului“

România liberă: Cu cine vrea PDL să lupte împotriva USL “În practică însă sunt şanse mici ca unele din numele anunţate ieri să şi figureze într-un viitor guvern. Este, în primul rând, cazul europarlamentarului Monica Macovei, desemnată să se ocupe de Justiţie, despre care se ştie că nu are o relaţie prea bună cu mulţi membri ai PDL”

Gândul: Guvernul încalcă legea pentru a ţine colegiul lui Voiculescu la sertar. Autoritatea Electorală a propus oficial de două ori data alegerilor, dar a fost ignorată ”Guvernul continuă să tergiverseze organizarea alegerilor parţiale în mai multe colegii parlamentare şi primării din ţară, deşi termenul de 90 de zile pentru stabilirea unei date a scrutinului la care legea îl obligă a fost încălcat de câteva luni”

Puterea: Adrian Năstase, avocat pentru încă o săptămână ”Consiliul Baroului Bucureşti a amânat, ieri, pentru a doua oară, o eventuală exlcudere a lui Adrian Năstase din rândurile sale, ca urmare a condamnării definitive în cazul Trofeul Calității”

Adevărul: Anchetă de mântuială în cazul lui Ionuţ, copilul ucis de câini “Misteriosul martor-cheie din dosarul în care este cercetată moartea lui Ionuţ a fost audiat abia luni de procurorii Parchetului General, deşi în urmă cu o săptămână acesta a anunţat că ar putea ajuta în anchetă”

Curentul: Reducerea TVA la pâine aduce bani în plus doar pentru producători și magazine. Familia lui Voiculescu – printre beneficiari ”Așa cum era de așteptat, reducerea TVA la pâine de la 24% la 9% nu a adus prea mulți bani în buzunarele românilor, singurii beneficiari reali ai măsurii fiind de fapt producătorii de pâine și magazinele care comercializează produse de panificație”

Bursa: Brokerii: Listarea “Nuclearelectrica” s-a încheiat cu succes ”Nuclearelectrica (SNN) a vândut, cu succes, 10% din acţiuni prin oferta publică iniţială (IPO) derulată pe Bursa de Valori Bucureşti, apreciază atât autorităţile, cât şi brokerii de pe piaţa de capital”

Curierul naţional: Acţionarii Transgaz au aprobat ajutorul pe care-l vor acorda Nabucco ”OMV şi Transgaz vor împrumuta compania cu 7,5 mil. euro, din care «cota Transgaz nu va depăşi 50%». Suma este purtătoare de dobândă şi va fi garantată cu active viabile ale companiei Nabucco”

Cronica română: Presa europeană salută triumful lui Merkel în alegeri ”Triumful în alegerile legislative al cancelarului german Angela Merkel, realeasă pentru un al treilea mandat istoric la conducerea Germaniei, este salutat de întreaga presă europeană, care se întreabă, totuşi, cum va arăta viitoarea coaliţie”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult