Acasa Revista Presei Revista presei. Papici: E presiune pe procurorii oneşti

Revista presei. Papici: E presiune pe procurorii oneşti

scris de Florin BUDESCU
11 afisari

Procurorul revocat din funcţie de Tiberiu Niţu, Lucian Papici, susţine că rechizitoriul lui Liviu Dragnea nu mai poate fi întors din drumul spre instanţă.

Revista presei. Papici: E presiune pe procurorii oneşti (foto:luju.ro)

EvZ: Scandal pentru Dosarul Referendumul. Lucian Papici: “Este o presiune la adresa procurorilor oneşti” ”Procurorul revocat din funcţie de Tiberiu Niţu susţine că rechizitoriul lui Liviu Dragnea nu mai poate fi întors din drumul spre instanţă. El a refuzat audierea ca martor a lui Ponta“

România liberă: Culisele eliminării procurorului care l-a anchetat pe Dragnea ”Procurorul general Tiberiu Niţu a săvârşit un abuz de legalitate, spun specialiştii, pentru că a întrerupt delegarea lui Lucian Papici pentru funcţia de şef al Secţiei Anticorupţie, din cadrul DNA, şi a adjunctei sale, Mariana Alexandru, deoarece nu s-a consultat cu şeful instituţiei”

Curentul: România lui Ponta calcă în picioare statul de drept. Adio Schengen? ”Când toată lumea credea că România este pe calea cea bună și că a scăpat într-o bună proporție de intervenția politicului în justiție, premierul Victor Ponta a demonstrat contrariul. Chiar dacă în urmă cu mai bine de un an, tânărul social-democrat încerca să liniștească Europa cum că el este croit din alt material”

Puterea: Moody’s, îngrijorată de imixtiunea politicului în economie ”Experți ai agenției de rating Moody’s au venit, la începutul acestei săptămâni, la București, pentru a pregăti raportul anual de evaluare a României (faimosul rating de țară). Sursele Bursei Zvonurilor au dezvăluit că, în cadrul discuțiilor privind evoluțiile economice, experții Moody’s și-au exprimat îngrijorarea asupra intervenției politicului în chestiuni legate de funcționarea economiei”

Adevărul: Cum îl peţesc PDL şi Mişcarea Populară pe Traian Băsescu ”PDL şi Mişcarea Populară au simţit, odată cu ieşirea lui Traian Băsescu, momentul oportun pentru a mai căştiga câteva procente electorale din partea susţinătorilor de dreapta. Ambele partide au criticat decapitarea procurorului Lucian Papici împrumutând discursul lui Traian Băsescu”

Cronica română: Iliescu consideră exagerate discuţiile despre ruperea USL ”Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, afirmă că ideea ca PSD să aibă propriul candidat la Preşedinţia României la alegerile de anul viitor «trebuie discutată în cadrul alianţei, pentru că a merge cu o asemenea formulă înseamnă să se rupă alianţa politică PSD – PNL»”

Gândul: După cutremurul nr. 78, sătenii oscilează între seismologul de la Bucureşti, care „inişteşte populaţia la căminul cultural, şi popa Casian “Localnicii dintr-o comună din Galaţi sunt terorizaţi de zece zile din cauza unor cutremure repetate. Primarul afirmă, citându-i pe premierul Ponta şi pe seismologi, că cele 78 de cutremure care au avut loc până acum „sunt o premieră în România”. Parohul din localitate a chemat oamenii la rugăciune, iar autorităţile au decretat mobilizarea pentru o eventuală situaţie de urgenţă. Nimeni nu ştie însă care este cauza acestor cutremure în lanţ”

Bursa: Cauza cutremurelor din Galaţi, o nebuloasă pentru autorităţi ”În timp ce populaţia din localităţile gălăţene Schela şi Izvoarele trăieşte de câteva zile cu “frica-n sân” din cauza cutremurelor repetate, autorităţile, pornind de la administraţia locală până la oficialii din Guvern, ridică din umeri când sunt întrebaţi despre ceea ce se petrece în zonă”

Curierul naţional: Concurenţa cere date suplimentare privind preluarea CFR Marfă de GFR “Bogdan Chiriţoiu, Consiliul Concurenţei: Am dori să ne mişcăm repede în analiza operaţiunii de preluare, să fim sub termenul pe care îl prevede legea, dacă operaţiunea rămâne la noi”

Naţional: Ordin de la Jilava: Victorii cu Basel, altfel zburaţi! ”Chelsea a umilit Steaua la Bucureşti, însă pe Gigi Becali nu l-a deranjat câtuşi de puţin rezultatul. Conştient că londonezii oricum erau net superiori, latifundiarul le cere locotenenţilor Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf să se concentreze pe dubla cu FC Basel, care trebuie câştigată cu orice preţ“

StareaPresei.ro

58 comentarii

urbos 04-10-2013 - 08:05

Animalul Basescu da telefon procurorului general, il ameninta, cu vorbele lui de manelist din garaj, iar grohaitorii basistii urla ca s-a bagat nu stiu cine peste Justitie.Unde mai pui ca desi decizia e numai in mana procurorului general si nu trebuia sa dea socoteala nimanui, viermele basist Papici era la a nu stiu cata prelungire de mandat. Pe de alta parte, in locul lui a fost pusa o alta scarba basista.

jan dinu 04-10-2013 - 08:11

Inca NU esti pregatit pentru parastasul VARANULUI ??!!
— Shleahta USLista …e total compromisa — !
JD-USA

Tache 04-10-2013 - 08:50

Iti faci iluzii iluzorii mon-sher….. Nu este vorba despre shleahta USL-ista…..

UnUL 04-10-2013 - 09:15

ASTA AI PRICEPUT TU, BUBOȘEL, CARE VEZI STRÂMB ȘI ÎN’ELEGI AIUREA.

urbos 04-10-2013 - 09:32

Eu am relatat faptele schizofrenicule.
Ce-ai facut, te-ai lovit cu capatana de pat si l-ai adormit pe cacatfinder?

UnUL 04-10-2013 - 09:51

Care fapte? Unde ai văzut tu amenințări sau vorbe de „manelist de garaj”. S-a pus doar problema să se evite șantajul politic, căci altfel luăm iarăși un șut în dos de la coana Europa. dar Nițu a fost pre laș să se opună presiunii USL-inoase pentru binele României.
În ceea ce privește „a nu știu câta prelungire” (de fapt prima!), cum spuneam deja, ar fi fost perfect normal dacă Papici nu era numit interimar, ci pur și simplu nu i se prelungea mandatul la expirarea celor 6 ani. Dar să îl numești interimar pe trei luni și apoi să-l revoci pe o săptămână – și asta după ce ai aflat că a trimis dosarul Referendumul! – e mai mult decât dubios și suspect. Și să creadă naivii că Ponta nu a intervenit. Declarațiile lui în care mai întâi făcea pe niznaiul, prefăcându-se că nu știe prea bine despre cine și despre ce este vorba, urmate brusc de acuzațiile de „băsism” și de „dosare politice” l-au dat de gol. Oricum, prin aceste declarații Tonta a dat din nou cu mucii-n fasole și ne va aduce un șut în dos de la Coana Europa. Deja Copy-Paste mitomanul a primit o scatoalcă peste rât din partea ambasadorului Olandei. (Până și bătrânul kaghebist Ilici l-a tras de urechi!) Și acum degeaba își pune cenușă în cap ne-a trimis iar la periferia Europei și vom avea din nou „bube” în MCV.

Antibasistul 04-10-2013 - 09:53

Numai prostii basiste, debitezi!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-10-2013 - 10:08

Vierme bhasist cumparat cu 1000 de Euro pe luna, MINCIUNA este baza oranjgutanilor !
PRESEDINTELE, (Nu ma refer , desigur la MARIONETA asta IMPOSTOARE)
Nu are DREPTUL de a INITIA o REVOLTA in randul MAGISTRATILOR , doar un Al. CAPONE din MAFIA autohtona, recurge la astfel de metode in

DISPERARE de CAUZA !

POPORUL va va TAXA !

http://1.bp.blogspot.com/-8AewbR3Tlko/Ukveao5_raI/AAAAAAAAQKE/HF42Jc1ag3c/s1600/Basescu+la+o+bulgarealajpg.jpg

UnUL 04-10-2013 - 14:12

Parpanghelaș, ai ajuns să vorbești nu numai incoerent și cu stupidul amestec de cuvinte scrise normal și cuvinte scrise cu majuscule, dar ÎN CLIȘEE. Îmi amintești tot mai mult de Bășinel.

digital 04-10-2013 - 19:23

te phoothe grija de mcv!
stai în morții lu mătta de janghină și savurază-ți pensia aia de imbecil!

UnUL 04-10-2013 - 09:56

Bășinel, văd că nu numai că nu ai habar de ortografie, dar nu știi să te servești nici de virgule. Prostie, nick-ul tău e Antibăsistul.
P.S. Scuze, am început facultatea. Mă duc la cursuri. Mai vorbim după masă!

urbos 04-10-2013 - 10:13

Da, da, te duci sa-ti plimbi hoitu putrezit prin curtea azilului.
Sa crape ala de ti-a facut rost de laptop. O sa crapi si tu curand.

Antibasistul 04-10-2013 - 11:12

Ai inceput seviciul de portar basist!

UnUL 04-10-2013 - 14:15

Bun, Buboșel, acum că m-am întors (dar nu de unde delirezi tu) pot să te trimit la naiba, împreună cu secondantul tău de dezonoare, Bășinel.

Antibasistul 04-10-2013 - 19:19

Adevarul VA SUPARA, basistilor!

UnUL 04-10-2013 - 20:30

Copy-paste nr 483.

UnUL 04-10-2013 - 20:26

Degețel, asta și sper: să-mi savurez pensia. Dar mai am un pic până acolo.
P.S. Câît despre „imbecilitate”, nu vorbi de funie în casa spânzuratului !

Antibasistul 04-10-2013 - 20:29

Iasi dracului de acum in pensie ca debitezi numai peostii basiste pe Net!

UnUL 04-10-2013 - 20:30

Copy-paste nr. 483.

UnUL 04-10-2013 - 20:31

Scuze : locul acestei postări era mai sus, după chestia cu adevărul…

Antibasistul 04-10-2013 - 20:32

Minți! Ca toți basistii!

UnUL 04-10-2013 - 20:34

Ce ai cu „Iași”-ul, Bășinel?

UnUL 04-10-2013 - 20:36

De data asta e copy-paste 815, Bășinel.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-10-2013 - 20:42

Ori nu deti proprietatea asupra cuvintelor uzitate, ori la capitolul tablei adunari si inmultiri ai participat prin,, fragmentare ”
Ce satisfactie bolnavicioasa este sa te faci de RAS !
In mod repetat !

UnUL 04-10-2013 - 20:48

Bășinel, ești tot mai bombastic. Și tot mai agramat : se scrie „tabla adunării și înmulțirii”, cu 2 i !
P.S. Presupun că chestia aia cu „fragmentarea” este ca să dai iluzia că ești doct.

UnUL 04-10-2013 - 20:51

Remember : Parpanghel – greşeli:
• „şti tu” (cu un singur i !), respectiv „şti bine” (tot cu un singur i !),
• „sânteţi”, „sântem”, etc
• „deşii” (scris de mai multe ori cu 2 i !)
• „Alţii , ca tine se dă BASIST” (”Alţii” se DAU, nu „se dă”!)
• „nasc pui vi” (cu un singur i !)
• „deacum si pina intr’a 7 spitza” (Adică „de-acum şi până…”)
• „Dute dracului” (fără cratimă !)
• „a-ti ajuns”, „A-ți uitat” (cu cratimă !)
• „la lasat” (fără cratimă !)
• „Ai nostri .ca BRAZI” (cu un singur i !)
• „ te înbunez” (cu n în loc de m!)
• „nu î-ţi înghit” (cu cratimă !)
• „şi o mică complectare”
• „Î-ţi mărturisesc” (cu cratimă !), „Î-ţi repet” (cu cratimă !), „Î-ţi recomand” (cu cratimă !), „Î-ţi repet” (cu cratimă !), „Î-ţi explicam” (cu cratimă !) ,,Î-ţi, admir” (cu cratimă !), „Î-ţi rezervi” (cu cratimă !), Î-ți enumăr o duzină” (cu cratimă !), etc, etc. (Nu voi relua toate construcţiile în care apare această eroare grosolană, ele fiind obişnuite la tine.)
• „ bikinii aia care [corect „PE care”] i-am văzut eu”…
• „ să-ti se administreze”…
• „crezi esti destept si le sti pe toate”
• „Nu e frumos sa ti doar tu candela cunoasteri”
• „mansoneria”
• „COMPLECT”
• „ nu poate fii” (cu doi i !)
• „Dute (scris fără cratimă!) dreaqului imbecilule !”
• „Adrisantul cereri” (scris cu un singur i în loc de 2!!)
• „O …POZA cu Dedicatie, drag inimi tale!” (!!?)
• „Au murit LAUDATORI” (în loc de « lăudătorii, cu 2 i)
• „Daca tie i-ti PLACE” (ÎŢI scris aiurea cu cratimă! – ceea ce pare un obicei la Parpanghel – vezi şi mai sus)
• „perpetu” (scris cu un singur u!!)
• „a-ți fost atins/a-ți fost amprentat” („AȚI” scris cu cratimă !!!)
• „la capitolul tablei adunări și înmulțiri” (2 genitive scrise cu un singur i în loc de 2 !)

În alte limbi:
• „HOW MACH !” (??!)
O serie de fraze în franceză absolut fără sens sau pline de greşeli. Doar câteva exemple care îi vor face părul permanent oricărui cunoscător de franceză:
• „Nous parlons d’une seule et même chose, la personne? Ont été changés mort, et nous n’avons pas appris!…
• „Etre accueilli le professeur. Venez combattre, c’est parfait!!”
• „Mesieurs le profeseurs, vous somme TRES GRANDE, Mois-meme… le petit gitannes, vous remercie.”
• „MERCI, des toutes cœurs”
• „ comme s’appele, avant le nomme de guerre?” ( ??!!)
• „Place de Pigalle”, ETC.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-10-2013 - 20:54

RECAPITULARE ;
La ORIGINI !

UnUL 04-10-2013 - 21:07

Recapitulare de etapă, Peste o lună lista se va dubla.

Antibasistul 04-10-2013 - 21:37

Iesi dracului la pensie basistule, nu mai impuții Netul!

UnUL 04-10-2013 - 21:39

Regret, Bășinel, mai pot fi de folos la 2-3 generații de studenți. Spre deosebire de tine, care nu folosești nimănui.

Antibasistul 04-10-2013 - 21:47

Retardatule basist cind vei murii va scapa lumea de un imems jeg mincinos basist, ca toți basistii!

Tu si studenții, baba si boxul, handicapatule, retardatule basist!

UnUL 04-10-2013 - 21:53

Iarăși „vei murii” cu 2 i! Tulal, Doamne, Bășinel, da tont mai ești!.
P.S. Apropo de „baba și boxul” : cunosc eu o babă cqare dacă îți dă una te face afis.

Antibasistul 04-10-2013 - 22:09

Du-te bou basist in ma-ta. ți-am zis de multe ori scriu cum vreau eu nu cum vrei tu BOU BASIST, ca toți basistii!

UnUL 05-10-2013 - 08:53

Sigur, Bășinel, la tine nu funcționează niciun fel de reguli, nici măcar cele de ortografie. Ești mai presus de limba română și de Academie.

digital 04-10-2013 - 19:40

apăru și fosila unul!
ce mai învață studenții de la un dinozaur ca tine mă fracturatule, poate ar fi mai util să te găsim pe fundul unui lac de acumulare, propagandist băsist ordinar, ce ești!

UnUL 04-10-2013 - 20:28

Ce învață știu ei și eu. Tu, care n-ai învățat nimic întreaga ta viață, oricum nu poți înțelege.

Antibasistul 04-10-2013 - 20:31

De la un bou basist ca tine NU VOR INVAȚA NIMIC BUN!

UnUL 04-10-2013 - 20:35

Păi tu n-ai învățat nimic bun de când ai fost fătat, Bășinel.

Antibasistul 04-10-2013 - 21:41

FATATE SINT DOAR ANIMALELE BASISTE, ca tine!

UnUL 04-10-2013 - 21:46

Hopa, te-ai trezit și tu, Bășinel! Ți-a trebuit doar o oră și 10 minute ca să pricepi : o performanță remarcabilă! Păi asta spuneam și eu: fătate sunt doar animalele.

Antibasistul 04-10-2013 - 21:49

Hopa, cretinul de basist o face iar pe desteptul!

UnUL 04-10-2013 - 21:55

Eu nu o fac pe…, eu sunt. Ceea ce, evident, nu e cazul tău.

Antibasistul 04-10-2013 - 22:12

TOATE POSTARILE TALE spun ca esti un mare cretin, ca toți basistii, NU MINT!

UnUL 05-10-2013 - 18:20

Ție îți vorbesc postările, Bășinel? Presupun că atunci când uiți să îți iei calmantele îți vorbesc și copacii, și mobilele din casă, și îți „spun” tot soiul de aiureli.

Antibasistul 05-10-2013 - 18:41

Da-te in ma-ta cretin basist, ca toți basistii!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-10-2013 - 18:47

@CIUhabule GATA !
La exxorcizari la CERNICA , si o halta
obligatorie la GRAJDURI -SOCOLA !

CONGO 05-10-2013 - 18:49

Antibasisto, azi ai iesit la atac foarte agresiva, ce se intampla, s-a stricat vibratorul?

UnUL 05-10-2013 - 19:00

Copy-paste nr 466.
Te las acum căă mă duc într-o vizită. Te mai înjur și mâine.

LILIANA 04-10-2013 - 16:52

NEREGULI LA CFR !
DL. PONTA ,PREA ELEGANT VA EXPRIMATI , POATE AVETI MOTIVE , AICI E CA IN VESTUL SALBATIC, FIECARE CAT POATE SA …”FURE” ?
DOAMNA MANESCU, AVETI OBLIGATIA SA SESIZATI DNA , CAT MAI REPEDE POSIBIL , ALTFEL E DE RAU…
VA RUGAM SA VERIFICATI TOATE CONTRACTELE DE SALUBRIZARE , SPATII, VAGOANE , ETC. LA CFR CALATORI.
CFR Călători face LICITAŢII pentru hârtie şi apă minerală, dar dă contracte de zeci de milioane de euro PRIN ÎNCREDINŢARE DIRECTĂ pentru carburanţi şi piese.
Biletele de tren s-au scumpit din cauza „costurilor cu energia şi PIESELE”.
CFR Călători cumpără „PIESE” de 1,7 milioane de dolari de la un offshore din Panama cu un capital social de 1.000 de dolari.
“Pentru fostul ministru, Relu Fenechiu, managementul privat înseamna ca aceia care au devalizat ani la rând sistemul feroviar românesc, cum este cazul directorilor Micu, Dorobanțu sau Ghibu, trebuiesc promovaţi ca manageri privaţi, dar remuneraţi împărăteşte. Astfel, devalizatorul de ieri, este de astăzi managerul de succes şi, ca atare, trebuie plătit cu mii de euro pe lună. Practic, Fenechiu a continuat campania de distrugerea cu bună ştiinţă a căilor ferate… Valentin Dorobanţu, managerul privat de la CFR Călători, este verificat de Consiliul Concurenţei pentru desfiinţarea a peste 150 de trenuri de călători , toate rentabile pentru companie . Totodată, inspectorii de concurenţă vor analiza şi modul de acordare a subvenţiei alocate anual de către Ministerul Transporturilor pentru operatorii privaţi de transport feroviar de persoane .
Mai mult, Valentin Dorobanţu s-a înţeles cu liderul sindical Iulică Măntescu ca angajaţii care au manifestat împotriva Guvernului „să fie consideraţi în deplasare în interesul serviciului”
„CFR Călători, condusă de Valentin Dorobanțu, impreuna cu directoarea de achizitii , Popescu Carmen,, ocolesc sistematic licitațiile !!!!!

jan dinu 04-10-2013 - 21:20

—— VAI ——

Vai ,tu tzara , vai ,tu tzara
Sta pe tine-o grea povara …
Trib de hotzi in carda$shie
Rau sa-ti faca – Romanie – !!!
JD-USA

jan dinu 04-10-2013 - 21:46

Salutari – felicitari – multumiri pentru integritatea profesionala
de care atzi dat dovada ce trebuie data exemplu shi altora
domnule procuror — LUCIAN PAPICI — !
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-10-2013 - 19:08

05/10/2013
Lui Chiombu Ii Suna Catusele,

Iar Pe Antonescu L-au Imbatat

Aburii Narcisismului Politic!

Daca Aliatii in WW2 ar fi folosit strategia si modul de iesire publica folosite de aliatii din USL, astazi am fi trait in lagarele celui de-l Treilea Reich, slugi fara drept de vorba ale urmasilor testamentari ai lui Hitler. Norocul nostru a constat in faptul ca Roosvelt, Churchil si Stalin, in ciuda sistemelor politice si economice diamteral opuse si antagonice pe care le conduceau la momentul respectiv, n-au avut la indemana modelul dambovitean de alianta politica si in acest fel, lasand pentru moment de-o parte linia de demarcatie clara care-i separa fara drept de apel, au reusit ca in final, uniti, sa-l invinga pe Hitler, chit ca si-au adjudecat ulterior prada pe servetele si si-au tras si un Zid de demarcatie drept frontiera pentru Razboiul Rece care a urmat.
La noi insa este suficient sa iasa chiombu’ pe sticla cu cate o nefacuta anticonstitutionala pentru ca dracu sa-si bage coada intre liderii USL luandu-le mintile si inducandu-le ideea ca fara Alianta ar fi posibil ca obiectivul politic major de anul viitor si anume alegerea lui Crin Antonescu ca presedinte al Romaniei sa fie posibil.
Motiv pentru care, Crin Atonescu, imbatat cu apa rece, crede cu convingere ca fara sprijinul PSD poate accede la functia suprema, doar bazat pe farmecul personal si suportul PNL, nu realizeaza ca procedand asa poate produce ruptura USL, cu urmari greu de prevazut, eventual urmata de alegeri anticipate, motiv pentru care el, in calitate de candidat la presedintie ii va lua locul lui Vadim Tudor de candidat pe viata, urmand sa alerge de unul singur si sa iasa pe locul doi.
A-i propune basescului acum, in ceasul al doisprezecelea, sa se aseze, fie si in atmosfera data de plenul Parlamentului, la discutii si negocieri care sa conduca la independenta sistemului juridic din Romania, nu este altceva decat un demers de campanie electorala imbracat in straiele unei frectii la un picior de lemn.
Mai ales acum, dupa ce scutul protector pe care chiombu’ il pusese intre Dosarul Flota si Justitie de dupa predarea prerogativelor de presedinte de anul viitor, prin mentinerea la incuietoarea sertarului care contine acest dosar a unui lingau de-al sau, cerber dispus sa moara cu cuvintele “pe aici nu se trece”” in loc de a redeschide respectivul dosar, trimitator de basesc dupa binemeritatele gratii, a fost pur si simplu aruncat prin inlocuirea pupinbasistului de la yala respectiva.
Faptul ca basescu nu a mai tinut cont de nimic cand si-a vazut lefegiul inlaturat de la conducerea sectiei Parchetului si a dat cu mucii in fasole, tragand o baseasca de s-a auzit pana la Briusel, prin care ne anuta cu subiect si predicat cum da el ordine procurorului general al tarii, fara sa-i pese cat de cat de Constitutia acesteia, demostreaza clar ca omul este de-a dreptul nebun si disperat de eventualitatea de a da ochi cu anchetatori impartiali in dosarul respectiv.
Pe de alta parte, nu inteleg de ce daca este atat de oripilat de incalcarea mai mult decat flagranta si grava a Constitutiei de catre chiombila si nemultumit de luarea de pozitie a colegului Victoras fata de acest nou abuz al lui Uciga-l Toaca, in loc sa convoace factori responsabili la discutii fara rost, nu foloseste ocazia, ca in calitate de sef de partid, colider al unei coalitii politice aflata la Putere si Presedinte al Senatului, sa initieze cea de-a treia procedura de strangere de semnaturi pentru suspendarea derbedeului si arunca toata responsabilitatea in carca lui Ponta.
Sa fiu bine inteles, eu lui Ponta nu-i gasesc nicio scuza in relatia amoroasa pe care o mentine cu forta inutilitatii cu un partener de “coabitare” care s-a sters la fund inainte de a-l semna cu asa zisul pact, insa m-am resemnat la gandul ca acest cancer purulent numit basescu mai are de stat si de facut rau neamului sau inca un an la Cotroceni.
Insa nici pe Antonescu nu-l aprob atunci cand stand la maina incearca sa culeaga fructele electorale si sa scoata castanele incinse din foc cu mana aliatului politic cuprins de amocul dragostei la prima vedere cu uratul uratilor.
Asa ca dragi politicieni daca tot ati cazut la pace sa-l tineti pe base in geam la Cotroceni pana la expirarea madantului, macar aveti mintea necesara sa va tineti de promisiunile din campania care v-a adus incununati de laurii unei victorii zdrobitoare la Putere si n-o mai dati de gard ca singuri, cel putin la momentul de fata va papa gaia, iar pe noi ne ia dracu (bucuria si telul final al chiombului)!….sursa Magnifiqu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-10-2013 - 19:33

Slogan NOU la MANIFESTARILE de la COTROCENI ,
Circa 7000 de protestatanti au si o DEVIZA NOUA

TRAIAN BASESCU

TRADATOR de TARA si de NEAM !

Acum 06.10.2013 ora 19;30

UnUL 06-10-2013 - 20:00

Trăim într-o țară democratică, nu? Fiecare poate striga ce dorește

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-10-2013 - 19:43
Antibasistul 06-10-2013 - 20:01

Chioru ASTA A FOST TOATA VIAȚA LUI…!!!!!!!!!!!

UnUL 06-10-2013 - 20:03

Mă îndoiesc. Dar tu ai fost și rămâi un c r e t i n.

Antibasistul 06-10-2013 - 20:56

Iadul sa va inghita cretinilor basisti, IN VECI!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult