Acasa Revista Presei Revista Presei. Parchetul General, canişul lui Ponta

Revista Presei. Parchetul General, canişul lui Ponta

scris de Florin BUDESCU
8 afisari

Parchetul General o blăblăne de câteva zile într-o veselie în cazul dosarului evaziunilor fiscale de la Lukoil. Întâi, Parchetul General a făcut ce trebuia să facă, făcând doi paşi înainte, apoi, sub presiunea lui Ponta şi a ambasadorului rus la Bucureşti, a făcut un pas înapoi, iar acum se pregăteşte să facă al doilea pas înapoi, sub şantajul lui Putin, care îşi apără corupţii din România.

Revista Presei. Parchetul General, canişul lui Ponta (foto:ziarulunirea.ro)

Revista Presei. Parchetul General, canişul lui Ponta (foto:ziarulunirea.ro)

Nu ştim dacă Adrian Sârbu e sau nu este evazionist, aceasta trebuie să stabilească alţii. În contextul afacerii Lukoil însă Victor Ponta diabolizează, mutând accentul de pe Lukoil pe Adrian Sârbu, de parcă aceasta era problema. Bursa spune că Sârbu e la originea sesizării CSM asupra presiunilor făcute de Ponta asupra procurorilor în cazul anchetei de la Lukoil, arată Bursa.

Azi decide CSM ce face. România liberă se întreabă ce anume va decide Consiliul Superior al Magistraturii.

Care CSM e sub presiune, pentru că Lukoil, cu benevolenţa Kremlinului – despre care ştiam deja că protejează infractori în România, dar acum vedem că o face pe faţă, ameninţă că, dacă nu e lăsat să continue nelegiuirile în România, va pleca. Aşa spune Gândul.

Deci până la urmă cum rămâne cu interesul Kremlinului pentru nişte evaziune de câteva sute de milioane de euro a unei companii olandeze din România, cum explică ZF, care pentru un grup petrolier reprezintă mărunţiş?

Rusia ar urmări să cumpere tot ce e afacere semnificativă în România, folosind pentru aceasta modelul aplicat în Cehia şi Ungaria, susţine Naţional. S-au identificat ţintele. SRI este în alertă.

Ce înseamnă să ai minte puţină şi să nu fii capabil să îţi alegi argumentele pe care să le foloseşti când vorbeşti public despre adversarul politic: Gabriela Vrânceanu-Firea susţine că Klaus Iohannis nu e bun de preşedinte (spre deosebire de Ponta) pentru că nu are copii. Curentul o face mahalagioacă.

Atenţie: toţi cetăţenii români care nu au copii nu ar fi niciodată, în viziunea doamnei Vrânceanu Firea Pandele, la fel de buni preşedinţi ca Victor Ponta. Dacă citeşti această postare şi nu ai copii, să ştii că nu ai putea fi un preşedinte aşa de bun ca Ponta.

Măgăria de frunte vine de la Dan Şova, care spune, citat de HotNews, despre acelaşi Iohannis că e gângav şi nu îl duce capul.

Un director din Organizaţia Mondială a Sănătăţii susţine că răspândirea Ebola în Europa este pur şi simplu inevitabilă, notează Adevărul. Să ne apere Dumnezeu!

Institutul Naţional de Statistică confirmă faptul că România a intrat în recesiune tehnică, explică Puterea. Deja este penibil, acum câteva luni aceeaşi instituţie anunţa triumfal măreţe succese economice ale României…

Avem câteva date în plus de la Curierul naţional referitor la stocul nostru de gaze. Cel pe care îl avem în acest moment este de proporţii aproximativ egale cu cât exportă în România Gazprom într-un an.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult