Acasa Revista Presei Revista presei. Părinţii lui Mircea Badea au piratat opera lui Vasile Voiculescu

Revista presei. Părinţii lui Mircea Badea au piratat opera lui Vasile Voiculescu

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

 

CurentulCum a făcut bani familia lui Mircea Badea pe spatele poetului Vasile Voiculescu „Gheorghe şi Mariana Badea, părinţii maidanezului de pe sticlă, au fost acuzaţi că au piratat opera literară apoetului Vasile Voiculescu, iar o instanţă de judecată a confirmat, în urmă cu cåţiva ani, hoţia”

Mircea Badea

Mircea Badea

Bursa: Trafic intens (de influenţă) la nivel înalt „Senatorul PDL Mircea Banias a fost pus sub urmărire penală de procurorii anticorupţie pentru trafic de influenţă”

PutereaTsunamiul DNA a lovit în Portul Constanţa Sud Agigea. Caracatiţa Banias, Mironescu şi vameşii din Portul Constanţa via China „Senatorul PDL Mircea Banias şi secretarul general din MAI, Laurenţiu Mironescu, sunt cercetaţi penal de DNA pentru evaziune fiscală şi contrabandă cu mărfuri din  China”

GandulAdrian Severin: În cazul meu este o înscenare, la fel ca şi la Strauss-Kahn „Europarlamentarul Adrian Severin a declarat, după audierea în Comisia JURI, că doreşte clarificarea cazului său, acuzând „manevre absolut asemănătoare şi de înscenări absolut din aceeaşi familie” ca în cazul lui Dominique Strauss-Kahn”

Curierul nationalMerită să îţi construieşti singur o casă? „Preţurile terenurilor au scăzut cu 57%, iar costul construcţiei cu 30% de la debutul recesiunii . Îţi poţi face acum o casă la un preţ de 350-400 de euro/mp, inclusiv finisajele. Pentru a ridica o casă de 100 mp cu teren trebuie să aveţi cel puţin 58.000 de euro”

ZFTopul companiilor de asigurări după primul trimestru din 2011 „Numai trei din primele zece companii după volumul primelor brute subscrise aveau în martie o cotă de piaţă mai mare decât la sfârşitul anului trecut. Asigurările RCA au mers mai prost în acest an”

EvZHagi îl contrează pe Lucescu. „Regele” vrea să fie din nou selecţionerul României! „În timp ce Lucescu junior afirmă peste tot că naţionala nu are valoare fiindcă au dispărut jucătorii de calitate, Hagi îl contrazice pe cel care a spus că românii sunt labili psihic. „Totdeauna trebuie să avem soluţii. Nu sunt de acord cu cei care spun că nu avem fotbalişti! România are! Trebuie să găsim oamenii care, la rândul lor, să găsească jucători pentru echipa naţională. Avem fotbalişti!”, afirmă, cu tărie, „Regele””

Romania liberaChristine Lagarde, acuzată de abuz de autoritate „Un scandal de la începutul anilor ’90 ar putea opri numirea ministrului francez al Finanţelor în funcţia de director al Fondului Monetar Internaţional. „Afacerea Tapie” implică banca Crédit Lyonnais, pe un om de afaceri controversat – şi suma de 420 de milioane de euro plătită acestuia de către stat, la sugestia doamnei Lagarde”

AdevarulEuropa mizează pe Christine Lagarde la şefia FMI „Europenii strâng rândurile şi vor miza pe candidatura ministrului francez al Finanţelor, Christine Lagarde, în ciuda faptului că nu are un dosar imaculat”

Fin.roSony estimeaza pierdere neta de 3,2 mld. $ „Producatorul japonez de electronice Sony estimeaza pentru anul fiscal curent, care se incheie la 31 martie 2012, o menti­nere a profitului operational la 2,5 milioane de euro. Potrivit Bloomberg, profitul opera­tional asteptat pentru acest an de corporatie este mai mic decat estimarile analistilor”
StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult