Acasa Revista Presei Revista presei. Parlamentarii (aproape) fără imunitate

Revista presei. Parlamentarii (aproape) fără imunitate

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

PutereaPlanul „Jucătorului” pentru salvarea PDL. Propunerea noii Constituţii lasă parlamentarii fără imunitate „Ce modificări vrea preşedintele: Parlament unicameral cu 300 de membri; procedura de suspendare a preşedintelui de Parlament se va opri dacă CCR dă aviz negativ şi stabileşte că şeful statului nu a încălcat Constituţia; dacă suspendarea preşedintelui esteinvalidată de referendum, atunci, Parlamentul este dizolvat automat; preşedintele interimar al României nu poate desemna prim-ministrul”

Planul „Jucătorului” pentru salvarea PDL

Curentul: Băsescu propune reformarea din temelii a României „Dincolo de toate dezbaterile televizate şi de politizarea acestui eveniment, preşedintele Traian Băsescu a propus ieri cel mai îndrăzneţ proiect de reformă constituţională din ultimii 20 de ani, fenomen care s-ar putea înscrie în tradiţia reactualizării legii supreme, veche în ţara noastră de circa un secol şi jumătate

EvZConstitutia dupa Basescu: Averile ilicite vor putea fi confiscate „Sintagma „averea se prezumă a fi licită” nu se mai regăseşte în proiectul de revizuire a Constituţiei, preşedintele Traian Băsescu declarând că România devenise unică în Europa cu o asemenea prevedere”

GandulBoc, despre reprezentanţa Ţinutului Secuiesc: Guvernul nu recunoaşte entităţi neincluse în Constituţie „Guvernul nu recunoaşte şi nu a recunoscut niciodată entităţi care nu sunt cuprinse în prevederile Constituţiei, a declarat, miercuri, premierul Emil Boc, referindu-se la deschiderea reprezentanţei Ţinutului Secuiesc la Bruxelles”

Romania liberaHoa Le Duc. Relaţii cu o judecătoare de la Înalta Curte şi indicii privind implicarea sa în gruparea din Portul Constanţa. Conexiunile supreme ale liderului mafiei asiatice „În România doar patru magistraţi, toţi de la instanţa supremă, dau mandate de interceptare pe legea siguranţei naţionale. Unul dintre aceştia este judecătoarea Georgeta Barbălată, care a fost surprinsă într-o vacanţă în Malta cu vietnamezul Hoa Le Duc, important lider al mafiei asiatice din România, potrivit dosarului instrumentat de procurori”

AdevarulRomânia ar putea pierde 743 de milioane de euro – fonduri europene – din cauza „şmecheriilor” psd-istului Liviu Dragnea „Un audit al Comisiei Europene a scos la iveală nereguli care ar putea duce la întreruperea plăţilor pe axa 2 a Programului Operaţional Regional pentru România”

Curierul nationalBenzinarii ne distrug maşinile pe banii noştri „Transportatorii au sesizat Protecţia Consumatorilor în privinţa calităţii slabe a carburanţilor. Şoferii se plâng că li se livrează carburant cu apă, cu o cifră octanică necorespunzătoare sau că plătesc mai mult decât primesc. FORT: Odată ce preţul carburanţilor din România este similar cu cel din ţările UE şi calitatea ar trebui să fie aceeaşi”

BursaKazaciok la „OMV Petrom” „Strâmtorat financiar, statul a decis sa vândă din totalul de 20,64% din acţiunile „OMV Petrom” deţinute de Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA), un pachet de 9,84% din acţiunile emitentului, păstrându-şi nivelul de acţionar semnificativ (peste 10%)”

Fin.roRandamentele slabe alunga ”bruma” de investitori imobiliari din tara „Interesul investitorilor pentru active imobiliare in Europa Centrala a atins cel mai inalt nivel din 2008, insa Romania este evitata in continuare, fiind absenta pe lista de prioritati a cumparatorilor institutionali straini. In prezent, in tara noastra nu exista o proprietate care sa nu fie de vanzare”
StareaPresei.ro

5 comentarii

urbos 02-06-2011 - 13:46

Schizofrenicul alcoolic a mai tras niste bashini puturoase, sa le miroasa prostii. Lepadatura securista si limbistii lui, ar trebui sa stie ca parlamentarii nu au imunitate decat pentru declaratii politice. In plus, Dementa Sa nu are imunitate absoluta asa cum grohaie, de fapt el avand procurorii la mana, procurori in frunte cu javra baschetbalista, care il lasa pe ticalosul infractor in pace. Dementul d-aia si propune in asa zisa lui Constituitie sa aiba imunitate totala. Ce dement!
Si ce gunoaie aia care il iau in serios si-l aproba, lua-i-ar moartea!

neica 02-06-2011 - 13:56

urbos, esti Scarbos si prost gramada, mai bine citeste bine articolul si mai apoi pune labele pe tastatura!!!!!

CORNELIU 02-06-2011 - 21:25

Basescu se aseamana cu un arbitru al jocului de fotbal care pe teren fiind
loveste mingea pentru avantajele uneia dintre cele doua echipe.

Ce zice forul ‘UEFA’ ?

vic 02-06-2011 - 21:47

pentru toti Sugiii,Lingiii ,Pupin curistii din Media (in special antenele ,realitatea ,jurnalul national),slujitori ai sistemului Bolsevic,Constitutia lui iliescu/iorgovan a dus la situatia de azi ,a imunizat prostia si minciuna ,a industrializat hotia ,a liberalizat diversiunea ,a privatizat justitia ,a prostituat economia ,…da ‘l avem pe mircea badea care a imprastiat intligenta in genul de om urbos”,..

urbos 02-06-2011 - 21:56

Ai spanzurat-o pe ma-ta? Acu da-i foc.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult