Acasa Revista Presei Revista presei. Parlamentarii ar putea vota suspendarea lui Basescu

Revista presei. Parlamentarii ar putea vota suspendarea lui Basescu

scris de Ziua Veche
2 afisari

 Gyorgy FrundaFinanciarul: Parlamentarii din toate partidele ar putea vota suspendarea presedintelui. „Declaratia ii apartine senatorului UDMR Gyorgy Frunda, care nu exclude o eventuala suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu in cazul in care se va organiza un referendum”

Gandul: 6.000 de poliţişti, la Cotroceni: „Du-te, Băsescu, după Ceauşescu!”. „”Ieşi afară, javră ordinară”, a fost cea mai des folosită scandare a poliţiştilor din sindicatul Cartel Alfa care au protestat ieri în faţa Palatului Cotroceni. Mitingul, programat pentru ora 12:00 în Piaţa Victoriei, s-a transformat într-un marş spontan, conform sindicaliştilor, către Palatul Cotroceni.”

Adevarul: PSD pregăteşte marea impozitare. „Social-democraţii merg cu impozitarea până la 40% din veniturile de peste 4.000 de lei. Proiectul de impozitare progresivă nu va aduce mai mulţi bani la buget, iar persoanele cu venituri mari vor încerca să ocolească legea, susţin unii analişti economici.”

Puterea: Un deputat PDL cere demisia lui Boc. „În interiorul PDL mocneşte în continuare nemulţumirea, unii dintre parlamentarii democrat-liberali considerând că remanierea guvernamentală care tocmai s-a făcut nu este suficientă pentru ca imaginea partidului să se îmbunătăţească.”

Ziarul financiar: FMI a aprobat revizuirea acordului cu România şi eliberarea tranşei a şasea. „Board-ul FMI a aprobat, vineri, a cincea evaluare a acordului cu România, precum şi scrisoarea suplimentară, astfel că instituţia va elibera cea de-a şasea tranşă din împrumut, de peste 900 de milioane de euro, bani care vor fi viraţi, cel mai probabil luni, în contul Băncii Naţionale a României”

Bursa: Dacia, lider detaşat la vânzările de autoturisme. „Vânzările de autoturisme noi au scăzut, în primele opt luni ale anului, cu 26,5%, potirvit unui raport al Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA).”

Capital: După 7.000 de km: Duster este confortabil dar consumă mult. „Francezii au început să aibă păreri mai obiective în ceea ce priveşte Dacia Duster, în sensul că deja au câteva mii de kilometri parcurşi, iar imaginea este mai clară asupra a ceea ce poate să facă SUV-ul produs la Mioveni.”

Curierul national: ANAF a întocmit 6.740 de sesizări penale. „Prejudiciul adus de societăţi în primele opt luni ale anului se ridică la 1,24 mld. euro”

Romania libera: La Bruxelles, cuferele sunt goale. „Dotată cu competenţe din ce în ce mai largi, UE nu mai are mijloacele pentru a-şi permite ambiţiile. Nu mai sunt bani pentru funcţionare şi investiţii. Vina este aruncată pe statele membre, reticente de a mai finanţa instituţiile comunitare.”

StareaPresei.ro 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult