Acasa Revista Presei Revista presei. Partidele chemate la Cotroceni

Revista presei. Partidele chemate la Cotroceni

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Curierul national: Traian Băsescu a invitat partidele la Cotroceni „Preşedintele Traian Băsescu a trimis ieri o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor reprezentate în Parlament, prin care îi invită la Cotroceni, astăzi, pentru discuţii privind dialogul dintre partide şi funcţionarea Legislativului şi perspectivele ratificării Tratatului de stabilitat”

Curentul: Crin Antonescu, un președinte pentru puturoșii României „Nici o tragedie umană, provocată de calamități, nu poate trece neexploatată politic de către „aleșii neamului” care se bat în declarații politicianiste în timp ce iarna a paralizat întreaga zonă de sud-est a României”

Puterea: Ion Sandu, directorul ANM: Iarnă până în martie „În următorul interval, vom avea în continuare aspect autentic de iarnă şi sunt aşteptate ninsori, mai ales în partea de est şi de sud a ţării. În acest moment semnalele indică faptul că primăvara nu va debuta cel puţin până în jurul datei de 1 martie – data calendaristică a debutului acestui anotimp”

EvZ: Prefectul Vrancei a luptat cu iarna şi a căzut la datorie „Dramatismul situaţiei din Vrancea a fost o arie interpretată perfect de Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean. Prefectul Sorin Hornea a pierdut acest meci televizat ore în şir, care a căpătat imediat turnură politică: pentru vieţile a zeci de mii de oameni se băteau un pesedist cu un om al Guvernului, adică Opoziţia cu Puterea”

Romania libera: Secretar general ANI: 25% dintre aleşii locali au contracte între firmele lor şi consiliile în care activează „Secretarul general al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) are date care arată că zona cea mai vulnerabilă privind conflictul de interese se află în teritoriu, printre consilierii judeţeni şi locali”

Adevarul: Grecia: a fi sau a nu fi în zona euro „Premierul elen le-a cerut parlamentarilor şi concetăţenilor săi să aleagă între austeritate sau haos. Grecii răspund cu proteste în stradă”

Gandul: Reuters – Poliţiştii din Grecia vor să emită mandate de arestare pentru oficialii UE şi FMI „Reprezentanţii sindicatului poliţiştilor din Grecia au anunţat că vor emite mandate de arestare pe numele oficialilor Uniunii Europene (UE) şi ai Fondului Monetar Internaţional (FMI) din cauza măsurilor de austeritate pe care vor să le pună în practică”

Bursa: ACTA a scos în stradă mii de protestatari „Protestele din Capitală au continuat, sâmbată, cu un nou episod: mişcarea anti-ACTA, controversatul acord împotriva pirateriei şi contrafacerii, între UE, SUA, Australia, Canada, Japonia, Mexic, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Coreea de Sud şi Elveţia”

Fin.ro: George Soros: „Merkel duce Europa intr-o directie gresita” „Soros este de parere ca trebuie ameliorata «situatia din statele europene in plina criza poate di ameliorata prin injectarea de bani mai degraba decat fortand guvernele sa realizeze economii». «In caz contrar, vom repeta erorile care au aruncat America anului 1929 in marea depresie. Iata ce nu intelege Angela Merkel», a estimat miliardarul american”

Detalii pe StareaPresei.ro

2 comentarii

Muje lu Kioru 13-02-2012 - 14:10

Ce sa mai discute opozitia cu Kioru? Si de ce o invita, sa le spuna, rinjind, ca ca nu e timpul la anticipate? Sau, ce sa le mai spuna opozitiei, ca deja la Predeal Kioru si Prostu (Ponta) au vorbit pe shest? Au plecat impreuna s-au intors impreuna la Bucuresti. Rizi de te crucesti cind vezi cum isi bate joc Kioru de romani.

remi 13-02-2012 - 15:11

Din ce in ce mai multa lume crede ca nu e Chiorila atit de vinovat cit e poporul roman.L-a votat de 2 ori si o data l-a reconfirmat la referendum.Ce sa mai spui?Ne meritam soarta…Cred ca nu e prost cine cere ci e prost cine da.In cazul nostru cine i-a dat votul.Nu poti ajunge dictator decit daca opozitia e slaba si slugarnica si dezbinata.Daca toti parlamentarii,presedintii de c.j,primarii,consilierii municipali,judeteni,etc ai USL si-ar da demisia chiorul ar ceda.Dar asa….Pt.ca ar fi paralizata si administr.locala si cea nationala.Senatul nu poate functiona pt.ca nu are cvorum si nici majoritate…Fara pres.de cj.si primari ,tara ar fi paralizata si chiorul ar renunta la timpeniile lui.Arenuntat la regionalizare,privatizarea sanatatii,comasate,etc.Ar renunta si la putere pt. ca Opozitia ar fi sprijinita de popor…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult