Acasa Revista Presei Revista presei. Partidul Social Democrat & Iohannis = LOVE

Revista presei. Partidul Social Democrat & Iohannis = LOVE

scris de Florin BUDESCU
10 afisari

Este oficial, PSD lucrează cu Klaus Iohannis, conform BN24. Este vorba despre discuţii pe mai multe proiecte de lege, inclusiv cel al votului prin corespondenţă. Aceasta este informaţia zilei. În timp ce PNL se depărtează de Klaus Iohannis, PSD se apropie.
iohannis dragineaRAAPPS nu reuşeşte să elimine din opinia publică informaţia privind defrişarea a 40 de copaci ordonată de Carmen Iohannis la vila de protocol din Neptun, unde a fost împreună cu soţul ei la mare, susţine Naţional. Probabil că jurnaliştii sunt acum pentru RAAPPS ca ţânţarii pentru doamna Iohannis.
PSD vrea să scape de ministrul Finanţelor, Orlando Teodorovici, explică Realitatea.net. Structura declaraţiei lui Liviu Dragnea, la şedinţa senatorilor PSD, e următoarea. Sunt nemulţumit de Orlando Teodorovici, dar nu o spun şi afirm că nu am de ce să fiu nemulţumit. Nemulţumirea trebuie să exprime prim-ministrul.
Care a fost în week-end în Deltă cu oamenii săi din PSD, Orlando, Rovana… e clar, e o luptă între două clanuri. Ministrul cu nume de maşină Fiat şi colega lui metaliferă sunt din grupul care a încercat ţi nu a reuşit să îşi păstreze puterea în PSD, iar acum e îndepărtat.
Ilie Sârbu şi-a anunţat demisia nu numai din PSD, ci şi din Senatul României, explică Gândul. Decizia lui Sârbu trebuie privită în ansamblu. Din Dosarul Retrocedărilor, a fost disjuns un alt dosar, în care este atacat Sârbu.
Dacă îşi dă demisia din Senat, înseamnă că nu va mai avea imunitate. Credem că el renunţă la ceea ce ştie că nu va mai avea oricum. Războiul din PSD se înteţeşte.
Ştefan Vlaston îl acuză pe Adrian Severin că este agent al Federaţiei Ruse într-un comentariu de pe blogurile Adevărul. Despre aberaţiile scrise pe blogul său de fostul ministru de Externe, la care se referă Vlaston, am scris articolul Severin: Ambasada SUA serveşte interese străine.
Andrei Ilarionov, fost consilier al lui Vladimir Putin, azi opozant al acestuia, ar fi anunţat invazia refugiaţilor din Orient încă din anul 2014. Atunci, el va fi explicat că, liderii Occidentului fiind ocupaţi cu refugiaţii, Putin va ataca, explică În Linie Dreaptă.
Pe 14 septembrie ar trebui să aibă loc o reuniune de urgenţă a unui consiliu extraordinar european, pentru împărţirea echitabilă între statele UE a refugiaţilor din Orient, conform Flux24. Dacă liderii României îşi imaginează că refugiaţii nu vor ajunge la ei, se înşeală. Acum oricum devine oficial.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult