Acasa Revista Presei Revista presei. Patriciu o tine danga cu plecarea FMI

Revista presei. Patriciu o tine danga cu plecarea FMI

scris de Ziua Veche
1 afisari

Dinu Patriciu nu se lasa si continua sa sustina, acolo unde se poate exprima el cel mai liber cu putinta, in propriul ziar, Adevarul, ca FMI trebuie sa plece din Romania: „Modelul Ungariei ar trebui să fie urmat şi de România. Ar trebui să îi trimitem acasă pe cei de la FMI. În economie, astăzi, percepţia este că o ţară care s-a supus jugului FMI este privită în lumea financiară ca un loc de care trebuie să te fereşti, în care nu e bine să îţi pui banii”.
Bursa
recapituleaza si a ajuns la concluzia ca avem un Cod Fiscal care a fost modificat in ultimii patru ani cat pentru un secol. Da, dar si lucrurile se misca mult mai repede prin economie si finante, asa ca exista o explicatie.

Si Curierul national trateaza subiectul, scriind despre balamucul fiscal. În ultimii 4 ani s-ar fi realizat 63 de modificări la Codul fiscal.

Cum s-a jucat Felix de-a preşedintele Senatului explica Evenimentul zilei, amintind de duelul epistolar dintre Voiculescu si seful statului, Traian Basescu, pe tema sesiunii parlamentare extraordinare din prima jumatate a lunii august. „Nu, Basescule, ai pus virgula-ntre subiect si predicat si pe urma nu ai despartit completiva de predicativa prin virgula!” (acesta, evident, este comentariul meu abuziv si subiectiv).

In lipsa cumparatorilor straini, rezidentialul autohton ar putea intra in colaps, anunta Oleg Cojocaru de la Financiarul. Britanicii si rusii au ramas singurii care mai achizitioneaza locuinte in Europa de Sud-Est, dar nu si in Romania. O evolutie a economiei romanesti similara cu a Greciei ar putea pune intr-un mare pericol piata imobiliara.

www.stareapresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult