Acasa Revista Presei Revista presei. PC îl trădează pe Voiculescu

Revista presei. PC îl trădează pe Voiculescu

scris de Florin BUDESCU
432 Afisari

PC îl trădează pe Voiculescu și sare în brațele lui Ponta „Nici un cuvânt despre președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, la Consiliul Național al partidului, de ieri. Asta deși pe desfășurătorul evenimentului, uitat pe holurile Parlamentului, apărea că la ora 11.05, chiar în deschiderea lucrărilor Consiliului, Dan Voiculescu va susține un discurs” (EvZ)

Cine sunt denunţătorii. Voiculescu, acuzat de 7 acte de şantaj, fapte asemănate de procurori cu „taxa de protecție contra denigrării prin presă„. El contestă controlul judiciar. Poliția i-a luat arma și cartușele „Contestația lui Dan Voiculescu privind controlul judiciar va fi judecată de Tribunalul București în 8 iulie” (România liberă)

Noi nume pe lista oamenilor de afaceri şantajaţi de Voiculescu „Secţia de combatere a corupţiei au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar, începând cu data de 3 iulie 2014, față de inculpatul Voiculescu Dan, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de şantaj prin constrângere în scopul dobândirii, în mod injust, a unui folos patrimonial (7 acte materiale)” (Curentul)

Motivarea instanţei în Dosarul Zambaccian: „Inculpatul Năstase nu a avut nicio reţinere de a acţiona în cel mai pur stil mafiot” „De asemenea, completul Curţii Supreme notează că fostul premier a fost condamnat pentru luare de mită şi şantaj, dovedite dincolo de orice dubiu” (Gândul)

Constantin Nicolescu, condamnat la nouă ani şi jumătate de închisoare „Fostul preşedinte al CJ Argeş Constantin Nicolescu a fost condamnat, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti, la nouă ani şi şase luni de închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzat de fraudare de fonduri europene pentru reconstrucţia a două poduri, prejudiciul fiind de 1,2 milioane de euro” (Cronica română)

Cazul Medas: Suspecţii cumpărau terenuri şi le revindeau fictiv la preţuri de 100 de ori mai mari „Persoanele suspectate în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani, în care sunt vizate clinicile Medas, ar fi cumpărat terenuri şi după trei luni le-ar fi vândut fictiv, la preţuri de o sută de ori mai mari, pentru a deduce TVA colectată din vânzarea succesivă” (Curierul naţional)

Guvernul a pregătit o nouă schemă de ajutor de stat, până în 2020, pentru 150 companii „Guvernul a pregătit o nouă schemă de ajutor de stat, care să fie aplicată până la sfârşitul anului 2020, de care vor beneficia doar un număr deja estimat de 150 companii, investiţiile iniţiale fiind astfel ajutate doar dacă valoarea minimă se ridică la 20 milioane euro şi sunt păstrate cinci ani” (Bursa)

Viaţa privată a doi agenţi ruşi şi războiul ascuns sub ochii noştri „Ce au în comun conturile de pe reţelele sociale a doi ofiţeri de informaţii ruşi, criza bancară din Bulgaria, meniul online al unui restaurant chinezesc din Occident şi conducta de gaz South Stream?” (Adevărul)

StareaPresei.ro

58 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-07-2014 - 13:44

Cu fratele şi ginerele în arest
Financial Times: Preşedintele certăreţ al României se află în corzi şi se agaţă de putere

„O tentativă de omor într-o încaierare dintr-un birt; un preşedinte aflat sub asediu după arestarea fratelui şi ginerelui său pentru acuzaţii de mituire, preşedinte care a trecut de două referendumuri de suspendare – politica românească poate fi murdară, dar foarte rar este plictisitoare”, începe un articol publicat pe unul din blogurile Financial Times sub titlul „Băsescu este în corzi, dar trebuie să meargă mai departe”.

Cu toate acestea, pentru economie totul este business as usual. Şi poate că faptul că legea se aplică şi celor mai apropiaţi de cel mai puternic om din ţară este un lucru bun pentru un stat care a fost la un moment dat sinonimul corupţiei.

“Traian Băsescu, preşedintele certăreţ şi acum aflat în corzi, se agaţă de putere şi pare să reuşească să-şi ducă la capăt ultimele câteva luni de mandat, chiar şi după ce parlamentul a votat, pe 25 iunie, o declaraţie fără putere juridică pentru demisia lui, în urma arestării fratelui. Mircea Basescu este acuzat că a luat o mită de 250.000 de euro pentru a influenţa reducerea pedepsei unui lider al lumii interlope, condamnat pentru tentativă de omor. Ginerele lui Băsescu, un avocat, este arestat pentru presupusa falsificare a unor documente”, mai scrie FT.

Însă, continuă publicaţia britanică, preşedintele şi-a continuat activitatea sa obişnuită. Pe 1 iulie a semnat o scrisoare de intenţie către FMI prin care confirmă angajamentele ţării faţă de Fond, privind un acord standby de 4 miliarde de euro, o înţelegere pe care preşedintele de dreapta a încercat să o blocheze anterior, în timpul unei dispute cu premierul social-democrat Victor Ponta. Susţinerea FMI, prin trei acorduri consecutive, a ajutat guvernul să adopte măsuri de austeritate severe şi să reia procesul de privatizare care stagna după criza economică.

Noul război dintre Băsescu şi Ponta este unul urât, dar este o scena obişnuită în politica românească. Disputa este mai murdară din cauza suspiciunilor de corupţie şi vine pe fondul intensificării vieţii politice, în vederea alegerilor din noiembrie, pentru succesorul lui Băsescu.

“Pentru unii însă, arestările sunt un indicator pozitiv al diminuării impunităţii de care s-au bucurat, în mod tradiţional, cei puternici. România a facut progrese în lupta împotriva corupţiei la nivel înalt, inclusiv prin condamnarea fostului premier Adrian Năstase. Insă unii spun că aliaţii lui Băsescu sunt trecuţi cu vederea”, scrie Financial Times.

Alegerile prezidentiale se pare că vor avea loc în noiembrie, aşa cum au fost programate, însă doar dacă investigaţiile nu scot la iveală ceva spectaculos care să-l implice pe Basescu, scrie Financial Times. Candidatul său, Cristian Diaconescu, din partea partidului de dreapta PMP, este deja outsider, iar şansele sale de a unifica dreapta în jurul său par şi mai mici decât la început.

Alte două partide de centru-dreapta deja nu mai sunt de acord cu o planificată fuziune, iar cei doi potenţiali candidaţi din această zonă a spectrului politic au început să facă schimb de lovituri, il citează FT pe Dan Tăpălaga.

Aceasta îi poate deschide calea către victorie lui Ponta, care ar trebui să decidă să candideze, după cum se aşteapta mulţi. Un sondaj recent a arătat că el ar obţine 46% din voturi în primul tur, suficient cât să-şi asigure victoria. Dar Tăpălaga observă că Ponta ezita, nedorind să piartă conducerea partidului şi “adevărata putere”, aşa cum a facut Băsescu şi mentorul lui Ponta, eminenţa cenuşie Ion Iliescu. Analistul precizează pentru FT că fiecare partid va amâna anunţarea candidatului, pentru a-l feri de atacuri. “După cum au arătat ultimele săptămâni pentru Băsescu, puţini îi pot acuza pentru asta”, încheie Financial Times.

sursa ; NU sporovaiala

UnUL 05-07-2014 - 18:40

Încă un articol plătit de Felix? Doar întreb, nu dau cu piatra.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-07-2014 - 20:15

Financial Times nu este subventionat deocamdata de la Primaria Cluj via nanoBOC post CARITAS ot Stoica !
La 65 de primaveri sa te prezinti drept NAIV , cand tu de fapt esti
DEMENTh SENIL …

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-07-2014 - 21:40

+….

Apoi, cele două mandate este foarte posibil să-i fi salvat viața fratelui Traian. Se vede pe fața lui cînd iese la ora 18 să vorbească țării. Roșu la față, cu două pungi de un leu sub ochi pline cu nopți pierdute, șiroind de transpirație, acesta este fratele Traian acum

UnUL 06-07-2014 - 00:57

Ce treabă are primăria Cluj cu asta, tâmpițel. Voiam doar să spun că nu ar fi prima dată când Felix plătește prin ziare occidentale câte un articol anti-Băsescu, dar de obicei asta se descoperă destul de repede.

jan dinu 05-07-2014 - 19:17

Presedintele -OBAMA – catre Presedintele Basescu :
>>> Te salut prietene ,imi pare bine ca te reintilnesc !!<<<
Restul sunt – genoflexiuni pe stomacul gol – !
Asha ca :d-le Parpanghelus – catelushii de plush latra pina bateria se consuma – !-:)))))
jD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-07-2014 - 20:17

Janne -Pro stuu ; ai incurcat personajele ;
asta era Berlusconi ! Inainte de CONDAMNARE !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-07-2014 - 21:37

. Mircea povestește cum el și Traian aveau, în ’89, peste 600 de mii de dolari făcuți din Buf. “Buf” înseamnă furt. Cei doi furau statul român, erau hoți.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 05-07-2014 - 17:51

Procurorii DNA au avut dreptate: Dan Voiculescu se pregătea să plece din țară!

Dan Voiculescu se pregătea să plece din țară în momentul în care au apărut noile sale probleme cu justiția. A declarat-o singur, azi, la ieșirea de la sediul IPJ Ilfov, unde este obligat să se prezinte zilnic, ca urmare a faptului că se află sub control judiciar. Acesta spune, însă, că era vorba doar de un concediu și că și-ar fi amânat planurile în momentul în care a aflat că noul complet de judecată în dosarul ICA s-a format și l-a chemat la auderi.

Dan Voiculescu s-a prezentat în această dimineaţă la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov, ca urmare a măsurii controlului judiciar, dispusă de procurorii DNA în noul dosar în care este cercetat pentru şantaj. Cu acest prilej a declarat presei că intenționa să plece din țară, dar că era vorba doar de un concediu.

„Îmi programasem pe 3 iulie să plec într-un concediu, cu familia, ca orice om, vara. Când s-a aflat că trebuie să fie prezent pe 7 la Curtea de Apel (în dosarul ICA – n.r.), am trimis familia. Nu cred că s-a aflat că nu mai plec în concediu, aşa că au trimis pe 3-4 (inși – n.r.), care au dat declaraţii, pe 3 iulie, dimineaţa (denunțătorii din dosarul de șantaj – n.r.). Am anulat biletul de avion pe data de 1, când am aflat că voi fi aşteptat pe 7 la tribunal”, a relatat Voiculescu.

Declarațiile lui Voiculescu au apărut după ce presa a publicat informații conform cărora procurorii DNA suspectau că acesta se pregătea să plece din România împreună cu familia, de unde și măsura de a fi pus sub control judiciar.

„Nu l-am văzut pe Nelu Iordache de 20 de ani”

Noul dosar urmează să se judece în 8 iulie, la Tribunalul Bucureşti. Dacă inițial declara că nu-i cunoaște ne denunțătorii săi și că nu-și amintește nici măcar cum îi cheamă, acum Voiculescu și-a schimbat declarațiile.

„Cum poţi să şantajezi pe cineva pe care nu l-ai mai văzut de 20 de ani, pe Iordache?”, a spus el ieri.

Întrebat dacă acest lucru nu ar fi putut fi făcut prin intermediari, Voiculescu a replicat: „Intermediari ce înseamnă? Ce, sunt copii de doi ani pe care îi trimit eu undeva? E vorba de Oancea, de Mihai Craiu, adică oameni serioşi, care îi trimit eu să şantajeze? (…) Aşa scrie acolo, că ei s-au dus, că ei au făcut, vor să răspundă pentru ce au făcut. Cum adică, un om de 40 de ani spune că l-a trimis altul să şantajeze? Nu prea funcţionează lucrul acesta.”

„Pregătit pentru orice”

„Nu mă simt hăituit, sunt pregătit pentru orice. Am intrat într-o bătălie, şi când intri, te aştepţi la orice, înclusiv să mai şi încasezi”, le-a spus acesta jurnliuștilor care îl așteptau în fața IP”. „Îmi doresc cu ardoare, de obicei când îmi propun ceva fac, să se facă studii de caz despre aceste dosare care nu au probe, nu au declaraţii, sunt dosare făcute la comandă. Nu pot să spun, chiar dacă bănuiesc, la comanda cui. Tot ce s-a întâmplat în ultimii ani are o singură cauză: n-am fost de acord ca Antena 3 să fie la cheremul cuiva: a avut probleme şi cu Iliescu, şi cu Constantinescu, şi cu Adrian Năstase, şi cu Traian Băsescu”, s-a plâns el.

urbos 05-07-2014 - 19:15

Laba, laba, laba,laba, laba, laba…

jan dinu 05-07-2014 - 19:22

D-l Urbos ,dupa opinia d-stra citi ani IA d-l
Dan Voiculescu ,pentru – ODIHNA – ??
JD-USA

Antibasistul 05-07-2014 - 19:34

Porcule Calugarul hieroglif basist baga-ți in spate propaganda mincinoasa basista si DISPARI!!!!

jan dinu 05-07-2014 - 19:43

D-l – Antibasistul – ve-ti fi – cioanitoare –benevola shi-n 2015
pe tarim obshtesc ,,,shi renuntati de buna voie la ucrainience ??
JD-USA

Antibasistul 05-07-2014 - 19:59

Tov. Jan, numai daca si dumneata renunți la fumiei!!!

jan dinu 05-07-2014 - 20:02

Mai merg pe traseu inca vreo 15 ani apoi
numar pe raboj fiecare exemplar … la
capitolul amintiri …,
Argentina – Belgia 1-0 (la pauza )
JD-USA

Antibasistul 05-07-2014 - 20:06

1-0, sa ma uit si io!

Antibasistul 05-07-2014 - 20:33

Mda. nimic mai plictisitor decît meciurile de fotbal!

jan dinu 05-07-2014 - 20:55

Da asha e ,tu nu esti microbist ..doar
un unic – antibasist – !
JD-USA

Antibasistul 05-07-2014 - 20:57

Mda, tu esti un unic securist ordinar, cîți ani ai?

Antibasistul 05-07-2014 - 21:14

Cîți ani ai fraierule Jan?

tomi 05-07-2014 - 22:03

Antibasistul
05-07-2014 at 21:14

Cîți ani ai fraierule Jan?
===========
27 ani si 4 luni.
Doua vile cu cate 10 camere fiecare in San Diego
3 Buick si un Porche sport
4 kg. aur in lingouri
3,5 milioane dolari economii la bancutza.
Ajunge?

Antibasistul 05-07-2014 - 22:48

Ma pooolica Tomi, tu nu vorbi neîntrebat, sau vrei sa-ți fut Moisii, mucles!!!!!!

jan dinu 06-07-2014 - 08:56

PTIU Ciarameloo, mui dragos, nenenishe, pai tie futie Jan pe tine Antibashina ca-ti pilpia aripioarele. MA pirando omul vorovestie frumos ci tinie shi tu il neshincesti, vrajala?
Pai domnul Tomi nu a zis nici jumatatie din cit are Jan, tucuti-asi ochisorii dragutule. Da shei treama mataluta nea Aschiuta she are Jan, ca doara n-am furat de la tine, pirando.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-07-2014 - 20:26

CALUGaRE esti extrem de …PALID !

Elena Udrea desi a fost ….lansata din POLE
POSITION – nu a reusit nici 6%,
acusica dupa Bercea/percea nici 1,5% …

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-07-2014 - 21:14
Titircă Inimăbună 05-07-2014 - 19:40

Mai lasati-l in pace pe Voiculescu, prea il stresati!

Omu are nevoie de odihna multa, si rupere de stresul cotidian, de stiri alarmante, si de grija banilor. Sa joace table cu Nastase, mai vorbesc de una de alta, program liber de asteptare, fara griji cativa ani buni, asta o sa-i faca mult bine.

jan dinu 05-07-2014 - 20:50

Daca domnu – DAN VOICULESCU – se pocaieste shi
ishi cere iertare – domnu BASESCU – poate sa-i dea clementza
doar 1 an de inchisoare cu suspendare !!
Traiasca Prietenia dintre DAN VOICULESCU shi TRAIAN BASESCU !!
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-07-2014 - 20:59

Jan D Dinu in Grand Prairie, TX | Age 65 Background Report »
Also known as:
N/A

Current Addresss:
1625 Avenue D
Grand Prairie, TX 75051

Current Phone:
(503) 331-6980
Previous Addresses
120 San Rafael St, Portland, OR 97212
1625 Avenue, Grand Prairie, TX 75051
12375 Hall Blvd #4, Portland, OR 97223
1520 Pioneer Dr #212, Irving, TX 75061
4445 188th Ave #5, Beaverton, OR 97007
2 More Addresses…
Email Addresses
Associated Names
None Found
Phone Numbers
(214) 642-5057
Assoc. Businesses
None Found
Possible Relatives
Ioana Caleniuc Dinu
Joana Dinu
Alessandra Dinu

Antibasistul 05-07-2014 - 21:48

Porcul Jan tace ca porcul în păpusoi, nu pentru mult timp!!!

tomi 05-07-2014 - 22:05

S-a „retras” la Las Vegas la Cazino pe sfarsit de saptamana.

Antibasistul 05-07-2014 - 22:50

Ma, vrei sa-ți rup gura? MUCLES!!!!!

jan dinu 05-07-2014 - 22:08

Bah ,n-ai citit in scripte – california – …tocmai ce era
mai important .Puneti ochelarii aia tridimensionali ca sa
ma vezi cum itzi fac cu manA.
Uite chiar acum sunt pe faleza la resort in – Huntington Beach – !
Iatzi luneta shi stai la pinda …vezi ca trec shi la – sectia nudisti – !
Asha CA …. California ai omiso …
Rau – ZAU !
JD-USA

Antibasistul 05-07-2014 - 23:03

Spune ma cîți ani ai fut-ți…!!!!!!!!

jan dinu 06-07-2014 - 00:21

Iarashi esti suparat ,medicamentul
ti-l-ai luat ??
JD-USA

Antibasistul 06-07-2014 - 01:10

CÎȚI ANI AI URÎTULE!?????

UnUL 06-07-2014 - 01:26

Dar tu, t â m p i t u l e?

jan dinu 06-07-2014 - 01:35

Bah eu am camashi – versace , pantofi de lux
unde-ti poti face freza , mustatza shi cite
altele . Mustatza e la loc de cinste tunsa scurt!
shi cite altele care le primim din neam in neam !
Tenul e bronzat shi nasul covoiat!
Mai vrei mah … shi alt5e descrieri de-ale noastre /?
JD-USA

Antibasistul 06-07-2014 - 01:52

un Nul cretin basist, ca toți basiștii iarasi te bagi ca musca in kkat!!!!!!!!

Antibasistul 06-07-2014 - 01:55

Jane arați groaznic, omoara-te, BA IO-S SPECIALIST IN FRUMUSEȚE!!!!!!!!!

jan dinu 06-07-2014 - 06:44

Bah ,ai pus tu mana pe vreo tziganca sa-i
spui >> FRUMOASO << daca tot te lauzi ca te pricepi ??Nema … ! Daca ai chelie shi esti gras
NU se mai uita nici ucrainiencele alea pentru
PASS -UE !! Pina shi Parpanghelus te intrece
el fiind neaos din shatra mai gaseste shi el cite una din cind in cind ! Voi inca mergeti cu coviltiru
mertane d-alea care are multi cai putere
care nu necesita insrierea pe shosele …iinca !!
JD-USA – Sausalito – CA

jan dinu 06-07-2014 - 09:04

Ma antibashinosule, acu l-ai inervat pe Jan, tzucuti ochisorii tai dragitza, cind vei fi mort, pirandeo, ma da tu esti mormoloc rau pirando, tziganu baga cutitu in burta si til invrte ca si la aia de-i zishe japonezi. Me pirandu to crapi de mana lui Jan, NANO, jAN NU IARTA, TZUCUTEASI. ma pisranghel nano, Jan are 56 de ani, ca tot mai am putere sa-ti rup gitul nano, ai dat die dracul nano, Jan vine la tine sa-ti fachem parastasu, nano…

ancuta 06-07-2014 - 17:54

Janeee,
Tu n-ai ce face, de-l bagi pe debil in seama?
Hai mai bine povesteste-ne ce-ai cantat la Hohner ultima data!

Dinu 05-07-2014 - 22:06

A naibiiiiii ” Revista Presei” domnule stimabil Buda(escu) Numai din ziare basiste …asa corectitudine si echidistanta …mai rar conasule ! Se vede clar in ce tabara si balta te scalzi! Mai bine lasat-e de meserie ca nu sti cu ce se ,mananca

UnUL 06-07-2014 - 01:19

Nu există jurnale băsiste ci doar jurnale antibăsiste.

jan dinu 06-07-2014 - 18:15

Taman acum pe memiacte am pus maNa pe clapele
Hohnerului si-am tras o polka de-am trezirt Portlandu
dis de dimineatza de steteau shi matzele incoada gata- gata
sa inceapa shi ele „de-o invirteala ” Mai tirziu e cald (de vara )shi
trebuie s-o -zbugesc – pe undeva pina se lasa soarele in jos – seara – 1
Asta este acum …. fac pregatiri !
JD-usa

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-07-2014 - 18:28

Haoles mancatzia’h ! Poyet esteM ,
da si cu harmonika !
mancatzia’h de hartist/hakordeonist!

ancuta 06-07-2014 - 18:37

Bravo, vezi ca se poate!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-07-2014 - 18:39

Tot la bai , nineaca ?

UnUL 06-07-2014 - 19:05

La „băi” sau la „bai”?

ancuta 06-07-2014 - 19:09

UnULeeeeeeeeeeeeee,
Ai vazut coferinta de presa a 3,147detului NATIONAL???????????????????

UnUL 06-07-2014 - 19:54

Fragmente, că n-am avut răbdare să mă uit la toate penibilitățile pe care le-a debitat. Scârbos.

ancuta 06-07-2014 - 19:56

hemoroiDAN!
Tremura de tot, UnULe!
E convins ca e … GATA!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-07-2014 - 20:08

Din fragmente esti si tu compus !
Sarkozi cu madame de Betancourt !
TU , doar cu …. ….. cour !
RIMA schioapa !

UnUL 06-07-2014 - 21:30

@Ancuța
Pe măsură ce se apropie funia de par devine tot mai isteric.

ancuta 06-07-2014 - 18:59

Janeee,
Te informez despre CONFERINTA DE PRESA A 3,147DETULUI NATIONAL:
Acest 3,147det DAN voiCULescu trebuie spanzurat de urgenta, iar kkt-ul de CONFERINTA DE PRESA este emblema a tot ce face A3: nimeni nu iese din cuvantul hemoroiDAN-ULUI!
3,147detul ne crede prosti pe toti:
– “sa discutam civilizat”
– “ONG de investigatii”
– “nu sunt cu nimic vinovat”
– “suport orice fel de consecinte”
– “lipsa de cooperare si de colaborare intre jurnalisti, … , fiecare e cu ziarul lui, … cu interese diferite, … un sindicat puternic al presei”
– “eu n-am venit ca sa va raspund, … care-I problema? … mai aveti ceva politic?”
– “cred ca am un grad de simpatie undeva spre 1, … merci mult de tot… “

ancuta 06-07-2014 - 19:59

Daca ZV a trimis vreun jurnalist acola, e de nota 8.
Daca jurnalistul ZV i-a pus intrebari, e de 9.
Daca ZV „agata” in urmatoarele 30 de minute, macar un articolas despre „CONFERINTA”, e de 10.
Daca nu … NU.

jan dinu 06-07-2014 - 19:00

In toamna cint undeva la – templu – (shraineri ) doar pentru barbati
fameile pregatesc mincaruri doar in anexe .,..
JD-USA

ancuta 06-07-2014 - 19:07

Mai Jane, daca ai pierdut simulacrul de CONFERINTA DE PRASA a varanului (3,147detul NATIONAL hemoroiDAN) ai pierdut ceva de mare KKT!
3,147detul NATIONAL hemoroiDAN si-a convocat o conferinta de presa de la care a plecat in momentul in care jurnalistii l-au facut de kkt!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS