Acasa Revista Presei Revista presei. PDL – corupţia ce aduce voturi

Revista presei. PDL – corupţia ce aduce voturi

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

EvZ: Cristian Preda: “Mesajul PDL e să păstrăm corupţii, că ei aduc voturi” “Cristian Preda susţine că, prin refuzul criteriilor de integritate, PDL-iştii au transmis în exterior că nu poţi avea încredere în justiţia din România, iar în interior – că, electoral, corupţia e tolerată”

Cristian Preda Bursa: Curtea de Conturi: Prejudiciu de peste 1 milion de euro la MAE, în vremea lui Cristian Diaconescu “Sporuri pentru radiaţii sau pentru „condiţii deosebite de muncă“, prime, plăţi ilegale, majorarea unor salarii cu 75% sau decontarea ilegală a unor recepţii – sunt cåteva dintre neregulile constatate de Curtea de Conturi în urma misiunilor de audit desfăşurate pentru anul 2009 la Ministerul Afacerilor Externe (MAE)”

Adevarul: Reinventarea brandurilor româneşti din „Epoca de Aur“ “Fie că au apelat la nostalgia românilor, fie că şi-au construit o nouă imagine, mai multe mărci autohtone prezente încă de pe vremea comunismului se vând şi astăzi. Majoritatea brandurilor româneşti care au supravieţuit trecerii la capitalism au fost cumpărate de mari companii din străinătate”

Gandul: Întâlnire decisivă pentru Dacia „made in Romania”: ameninţarea Marocului “Producătorul de automobile Dacia Renault, unul dintre cei mari mari exportatori ai României, ar putea lua în calcul, de anul viitor, sistarea angajărilor şi disponibilizări de personal, precum şi mutarea, din 2013, a producţiei unor modele de la Mioveni în Tanger (Maroc), unde va funcţiona o nouă fabrică Dacia”

Curierul national: Relansare fără investiţii în economie? “Datele INS arată că acestea au scăzut anul trecut cu 13,5% faţă de 2009. Potrivit execuţiei bugetare aferente lunii ianuarie 2011, investiţiile s-au redus cu 31% faţă de ianuarie 2010. Pârvan: Fiecare minister ar trebui să prezinte rapoarte cu ce investiţii şi-au propus, ce au realizat şi de ce nu au reuşit să le finalizeze”

Bursa: Cioloş: Preţurile alimentelor vor rămâne la un nivel ridicat “Comisarul european susţine că la nivel global au început să se realizeze tranzacţii speculative cu alimente, după ce, până în prezent, afaceri de acest gen se realizau doar cu cerealele materie primă”

Financiarul: Pretul benzinei, la maximul istoric pe plan mondial. La noi ar putea ajunge la 8 lei/litru “Conflictele din lumea araba si din Africa au facut ca pretul petro­lului sa atinga cote-record pe intreg mapamondul”

Romania libera: Cine este cea mai puternică femeie mogul “A încheiat recent o tranzacţie-şoc pe piaţa media, vânzând site-ul The Huffington Post pentru 300 milioane de dolari, bani gheaţă. A fost implicată în nenumărate procese, de la plagiat la litigii cu foşti parteneri, şi este cea mai cunoscută actriţă de la Hollywood pentru un singur rol: Arianna Huffington”

StrareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult