Acasa Revista Presei Revista presei. PDL 42 de demisii. Un nou început

Revista presei. PDL 42 de demisii. Un nou început

scris de Florin BUDESCU
5 afisari
În câteva ore, aseară, o avalanşă de evenimente politice majore a avut loc. Majoritatea legate de criza post-alegeri din PDL.  42 de lideri centrali şi locali ai partidului şi-au dat demisia. S-au schimbat replici extrem de dure şi apele s-au despărţit dramatic.
Romania libera: După o confruntare dură cu tabăra condusă de Vasile Blaga, Emil Boc şi echipa sa şi-au dat demisia din fruntea PDL. PDL. Punct şi de la capăt „Disputele de ieri din şedinţa care trebuia să limpezească apele în PDL după eşecul înregistrat duminică la alegerile locale au relevat o tensiune vizibilă de mai multă vreme: lupta pentru putere s-a dat între cele două tabere create în jurul lui Vasile Blaga şi Emil Boc”
Gandul: Blaga, întrebat dacă exclude candidatura la şefia PDL: Nici pe departe „Blaga a fost întrebat, joi seară, la Realitatea TV, dacă nu exclude la candidatura la şefia PDL, el răspunzând: «Nici pe departe». «Eu nu am spus că nu voi candida, nici că voi candida», a spus Blaga”
Curentul: PDL a ieșit din zodia nefastă a lui Boc „Realitatea TV, RTV și Antena 3 au declanșat o campanie de dezinformare, afirmând că Vasile Blaga nu mai candidează la șefia PDL. Potrivit surselor noastre, campania este coordonată de oameni apropiați Elenei Udrea, unul dintre aceștia, prea-talentatul politician William Brânză, declarând chiar în direct la Antena 3 că a auzit el când Blaga a anunțat că nu mai candidează”
Puterea: PDL a rămas fără cap „Preşedintele Partidului Democrat Liberal împreună cu întreg Biroul Permanent Naţional şi-au prezentat demisia, a anunţat Emil Boc, joi seară, la finalul Colegiului Naţional Director”
Adevarul: Băsescu şi Ponta nu s-au înţeles pe CE „Premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu au purtat discuţii ieri, la Palatul Cotroceni, privind nivelul de reprezentare a României la Consiliul European de la Bruxelles, din data de 28 iunie, însă nu au ajuns la niciun acord.”
EvZ: Rezerviştii lui Dogaru, noii mineri ai USL „Încă exaltat de rezultatul alegerilor, liderul de sindicat al foştilor militari ameninţă să facă legea împreună cu USL «pentru care a ieşit în stradă indiferent de vreme, aşa cum s-a angajat să o facă»”
Curierul national: Dăianu: Potenţialul creşterii economice poate fi erodat de deteriorarea resursei umane „Valorificarea rezervelor interne, accesarea fondurilor UE şi atragerea de resurse externe vor spori potenţialul de creştere economică la 4-4,5%, de la estimările actuale de 2-2,5%, dar deteriorarea resursei umane poate eroda acest potenţial”

StareaPresei.ro

1 comentariu

geek-a-contra 16-06-2012 - 09:18

corectie: nu „PDL 42 de demisii. Un NOU început” ci „PDL 42 de demisii. Un BUN început”.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult