Acasa Revista Presei Revista presei. PDL fără integritate

Revista presei. PDL fără integritate

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Gandul: PDL a trântit tezele lui Macovei. Traducerea situaţiei: „Cineva aruncă o piatră, tot partidul s-a scufundat s-o caute şi acum suntem toţi plini de rahat” „Pedeliştii au îngropat după patru ore de discuţii în contradictoriu cele mai tranşante propuneri ce aveau ca miză „integritatea” partidului cu care au defilat în ultimele trei luni”

PDL-foto GandulCurentul: Boc îi recomandă lui Preda să se preocupe de propriul său viitor politic „Liderul PDL, premierul Emil Boc  i-a transmis europarlamentarului democrat-liberal Cristian Preda să se preocupe de modul în care îşi gestionează propriul viitor politic, reacţionând astfel după ce acesta a apreciat că Boc ar trebui „să facă un pas înapoi”, deoarece nu mai are energie”

Adevarul: Blejnar: Am acţionat conform prevederilor legale de când sunt pe funcţia asta „Şeful ANAF, Sorin Blejnar, a fost invitat în această seara în emisiunea „Vorbe grele” de la Antena 3 pentru a lămuri dacă este capul caracatiţei  sau doar un ţap ispăşitor”

Bursa: Transportatorii acuză Guvernul de lipsă de transparenţă şi nerespectarea constituţiei „Transportatorii de la patronatul UNTRR protestează, din nou, împotriva lipsei de transparenţă a Guvernului care, după creşterile succesive ale preţurilor carburanţilor din această săptămână, a modificat, din nou, legislaţia fiscală”

EvZ: Criza alimentelor ar putea dura câţiva ani „Studiile realizate în ultima perioadă relevă că valorile-record ale preţurilor la produse alimentare se vor menţine pe termen mediu.”

Curierul national: Libia a ajuns un front în toată regula „Armele furate din depozitele militare libiene reprezintă o gravă problemă, pentru că ar putea să fie folosite împotriva civililor. Analiştii militari sunt preocupaţi în legătură cu riscul pe care îl reprezintă rachetele cu senzori de căldură, care pot fi utilizate împotriva avioanelor de pasageri”

Romania libera: Omul cu 1000 de îndeletniciri. Ţarul Putin – mâna de fier a Rusiei, spaima Occidentului, comunist, dictator (?) „Preşedinte, premier, KGB-ist, sportiv, cântăreţ, amant şi iubitor de animale, Vladimir Putin este văzut de mulţi occidentali ca un adversar de temut, în timp ce în Rusia nimic nu se mişcă fără ştirea sa. Corespondentul şi comentatorul pe probleme ruseşti al cotidianului britanic The Independent, spune despre Putin că este temut în vest, dar adorat acasă. Îl iubesc ruşii cu adevărat, sau îi ştiu de frică şi preferă să nu i se împotrivească?”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult