Acasa Revista Presei Revista presei. Pelerinaj pe Facebook la Sfanta Parascheva

Revista presei. Pelerinaj pe Facebook la Sfanta Parascheva

scris de Ziua Veche
4 afisari

Adevarul: Pelerinaj pe Facebook la Sf. Parascheva. „Moaştele făcătoare de minuni au fost scoase pe catafalc cu patru zile înaintea hramului. Pelerinii care nu pot ajunge la Iaşi în aceste zile pot să viziteze pagina de Facebook a Sfintei Parascheva, care are peste 5.000 de fani.”

 

Curentul: Tănăsescu: România s-a încadrat în ţintele stabilite cu FMI pentru primele nouă luni. „România a îndeplinit principalele ţinte fiscale stabilite pentru primele nouă luni, iar delegaţia FMI, care vine la Bucureşti în octombrie pentru o nouă evaluare a acordului, va analiza şi impactul retrimiterii legii pensiilor în Parlament, potrivit reprezentantului României la FMI, Mihai Tănăsescu.”

Capital: Succesul Daciei ar putea pune probleme nemţilor de la Volkswagen. „Deşi pare de necrezut, producătorii germani de maşini încep să fie îngrijoraţi de succesul Daciei, care a reuşit în câţiva ani să le ia din clienţi. Astfel, cei de la Volkswagen sunt  tot mai neliniştiţi de faptul că Dacia este preferată în locul Skodei.”

Bursa: Santierul Daewoo Mangalia evita lichidarea. „Şantierul Daewoo Mangalia Heavy Industries nu va intra în procedură de dizolvare, chiar dacă societatea a înregis-trat o deteriorare a activului net în exerciţiul financiar 2009, potrivit unui raport al consiliului de adminis-traţie, prezentat acţionarilor.”

Curierul national: În şase ani am reabilitat termic 20 de blocuri. „Bădilă: De la începutul programului în 2002 până în 2008  în toată ţara au fost reabilitate termic doar 20 de blocuri. În 2009 s-au reabilitat ceva mai multe clădiri, însă  în 2010 fondurile de la buget au fost reduse. „Alte ţări au investit mult în acest program pe timp de criză, iar efectele au fost vizibile în întreaga economie””

Ziarul financiar: Kazahii de la Rompetrol ies la atac: „Am făcut mai multe propuneri statului. Nu am primit niciun răspuns”. „KazMunaiGaz, compania de stat care controlează integral grupul petrolier Rompetrol, iese la atac după ce statul român a pus sechestru asupra rafinăriei Petromidia şi a catalogat ca ilegală plata parţială a datoriei de 571 de milioane de euro şi conversia în acţiuni a restului datoriei.”

Romania libera: La parchet, directorii Gheorghe Supeală şi Zizi Anagnastopol au dat declaraţii complete. I-au turnat aghiotanţii pe Vîntu şi Luca? „Procurorii au demarat acţiunea de arestare a apropiaţilor lui Sorin Ovidiu Vîntu şi Liviu Luca în baza unor note de control ale ANAF făcute la PSV Company SA, fosta Petromservice.”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult