Acasa Revista Presei Revista presei. Piesă în cinci acte după alegeri

Revista presei. Piesă în cinci acte după alegeri

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Robert Turcescu a postat astăzi pe blogul personal o piesă de teatru în toată regula ce se va desfăşura pe scena politicii româneşti după alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012

EvZ: Ce se întâmplă după alegerile parlamentare. “Piesa în cinci acte” a lui Robert Turcescu ”Robert Turcescu a postat astăzi pe blogul personal o piesă de teatru în toată regula ce se va desfăşura pe scena politicii româneşti după alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012″

Puterea: Bătălia pentru imunitate. Se ascund de Justiţie în Parlament ”Printre cei 2.400 de candidaţi înscrişi la scrutinul de duminică se regăsesc condamnaţi, arestaţi şi acuzaţi în instanţă. Unii dintre ei au putut candida pentru că justiţia nu le-a suspendat drepturile electorale”

Cronica română: Nouă candidaţi la parlamentare au colaborat cu Securitatea ”Nouă candidaţi la alegerile parlamentare deţin decizii C.N.S.A.S., respectiv hotărâri judecătoreşti irevocabile potrivit cărora au fost colaboratori sau ofiţeri ai Securităţii, iar pe numele a trei candidaţi verificaţi în această perioadă au fost promovate acţiuni în constatare a colaborării”

Curentul: Guvernul Ponta dă 40 de milioane de euro revoluționarilor pe care-i asmute împotriva instituțiilor statului “Hoardele descreierate de proletari care urlau cândva «IMGB face ordine!» sunt, acum, înlocuite de «revoluționarii» făcuți pe bandă rulantă, pe care USL i-au preschimbat într-o oaste de mercenari”

ZF: Cea mai mare vânzoleală de miniştri în patru ani de guvernare ia sfârşit ”România încheie prin alegerile de duminică cea mai agitată perioadă de guvernare: patru guverne, trei premieri şi 79 de miniştri cu potofoliu s-au perindat pe la conducerea Executivului în ultimii patru ani. Cu ce ne-am ales? Cu 250 de kilometri de autostradă la un buget total al Ministerului Transporturilor de 12 miliarde de euro, o creştere a datoriei publice de la 25 mld. euro la 50 mld. euro, TVA majorată de la 19% la 25% şi doar 1,9 miliarde de euro bani luaţi de la UE în contul fondurilor nerambursabile”

România liberă: Istoric. Revoluţionarul Lazăr Maior este acuzat de DNA că ar fi şantajat doi administratori de firme. Presiunea pe DNA şi ANI se mută în stradă. Mii de revoluţionari ameninţă cu proteste “Secretarul executiv al PSD pe problemele revolutionarilor şi relaţia cu societatea civilă, Dorin Lazăr Maior, care este şi şeful Blocului Naţional al Revoluţionarilor din Braşov, a anunţat RL că, la data de 13 decembrie, va aduce ȋn Bucureşti ȋntre 1000 şi 2000 de persoane pentru un miting ȋn faţa DNA şi a ANI, solicitând «desfiinţarea acestor institutuţii staliniste, care ȋi terorizează pe politicieni şi pe unii oameni de afaceri»”

Gândul: De ce plimba Nelu Iordache banii europeni pentru construcţia autostrăzii Nădlac – Arad printr-un cont al trezorierului PNL Giurgiu “Peste 1 milion de euro din aceşti bani au circulat prin conturile Construct Plus, o firmă deţinută de Vasile Stan, trezorier al PNL Giurgiu”

eNaţional: Cine îi va înlocui pe Badea şi Săvulescu la Dinamo “Omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, patronul grupului de firme UTI, se pregateste sa investeasca in fotbal intr-o perioada in care multi finantatori dau bir cu fugitii”

Adevărul: Gazprom intră în România prin OMV. Ruşii au pus demult ochii pe resursele energetice ale ţării noastre ”Interesul ruşilor de la Gazprom pentru piaţa românească începe să se materializeze. Vor cumpăra de la OMV Petrom 60 de benzinării, prin divizia sârbă NIS, dar negociază cu firma Unicom Holding, deţinută de un fost ofiţer KGB, preluarea alimentării cu combustibil a navelor din Portul Constanţa”

Bursa: Cât mai poate rezista o Uniune Europeană nelegiuită? ”Ştiţi cine sunteţi dumneavostră? Sunteţi cetăţeni europeni şi nu aveţi niciun drept! Iritat de mai mult timp de reclamele absurde privind drepturile consumatorilor europeni am căutat mai multe informaţii”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult