Acasa Revista Presei Revista presei. Pintea pune tunurile pe cadrele medicale

Revista presei. Pintea pune tunurile pe cadrele medicale

scris de Z.V.
10 afisari

Dăncilă, în plenul Parlamentului European: E important să nu existe standarde diferite între cetăţenii UE. Premierul Viorica Dăncilă a prezentat în plenul UE de la Strasbourg bilanţul preşedinţiei române a UE, în care a subliniat că „e important să nu existe standarde de calitate între cetăţenii europeni” şi că succesul ţării noastre va rămâne în memoria UE, relatează Adevărul.

Pintea pune tunurile pe cadrele medicale. Angajaţii spitalelor îşi port pierde slujba. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, susţine că ideea trimiterii unui pacient acoperit în spitale este de fapt o parte a strategiei anticorupţie pe care Ministerul Sănătăţii trebuie să o aplice până în 2020. Ea a dat exemplul unei persoane care a mers la un spital pentru a face consultaţiile obligatorii pentru şcoala de şoferi şi căreia i s-a cerut tariful legal, plus o sumă „pentru celeritate” de către un personal auxiliar, potrivit Evenimentului Zilei.

Apel pentru aderarea României la Schengen. Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan i-a solicitat Ursulei Von der Leyen, candidatul pentru funcţia de preşedinte al CE, să folosească toate instrumentele pe care le are la dispoziţie pentru a obţine aderarea României şi Bulgariei la spaţiul Schengen, notează Cotidianul.

Senatorul PSD Şerban Nicolae a iniţiat o propunere legislativă pentru stabilirea regimului semnăturii electronice. Senatorul PSD Şerban Nicolae a depus, în Parlament, un proiect legislativ care stabileşte regimul juridic al semnăturii electronice, al sigiliului electronic şi al înscrisurilor în formă electronică, precum şi condiţiile furnizării de servicii de certificare a semnăturilor electronice, titrează Gândul.

Viorica Dăncilă: Nu funcţionarii şi diplomaţii României au realizat Preşedinţia Consiliului UE. „Nu funcţionarii şi diplomaţii României au făcut, au realizat Preşedinţia. Preşedinţia a fost condusă de Guvernul României. La fiecare reuniune, ministrul a prezidat lucrările, a fost o foarte bună cooperare, pentru care i-am felicitat pe experţii noştri, pe toţi cei care s-au implicat, pe toţi cei care au acţionat cu adevărat pentru România, nu împotriva României”, a spus Viorica Dăncilă, notează Hotnews.ro.
Viorica Dăncilă, în plenul Parlamentului European: România a arătat că poate performa cu succes. ”(…) România a arătat că poate performa cu succes pe fondul unor provocări şi tendinţe care pun sub semnul întrebării determinarea Uniunii de a progresa. Am dovedit capacitatea României de a contribui la valoarea adăugată a Uniunii Europene, aspect reflectat în bilanţul consistent pe care îl predăm, 90 de dosare legislative finalizate şi aproximativ 2.500 de evenimente şi reuniuni realizate (…), a declarat Dăncilă, titrează Jurnalul.ro.

Tomac: În faţa unei săli goale, Dăncilă se adresează acum Parlamentului European. Liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, afirmă că Viorica Dăncilă prezintă bilanţul preşedinţiei române a Consiliului UE în Parlamentul European, adresându-se unei săli goale. El consideră că Guvernul nu a fost în stare să vină cu niciun proiect nou de interes pentru România şi reproşează că premierul nu a spus nimic despre statul de drept sau valorile care stau la baza UE şi pe care ”guvernul PSD le tratează cu profund dispreţ”. Tomac postează şi imagini din timpul discursului premierului, notează România Liberă.

Contre dure în Parlamentul European. Dăncilă, către un eurodeputat PLUS: ”Cu oameni ca dvs. nu vom aduce un plus României”. Viorica Dăncilă a declarat, referitor afirmaţia lui Dragoş Tudorache potrivit căreia PSD a fost mult prea preocupat de tema justiţiei pe timpul Preşedinţiei române a Consiliului UE, că unii eurodeputaţi aduc critici crezând că prin asta obţin mai multă însemnătate din punct de vedere politic, potrivit Ştiripesurse.ro.

Dragoş Tudorache (PLUS) a cerut în PE deblocarea funcţiei de şef al Parchetului European, la care candidează Kovesi. Europarlamentarul Dragos Tudorache a transmis în PE că trebuie deblocată funcţia de şef al Parchetului European, informează Ziare.com.

Tramvaie poloneze pentru ieşeni. Pesa, singurul ofertant la licitaţia pentru 16 tramvaie în Iaşi.Producătorul polonez de tramvaie Pesa a depus singura ofertă la licitaţia pentru 16 tramvaie noi în Iaşi, organizată de MDRAP. O altă licitaţie pentru tramvaie, lansată de Primăria Iaşi, a fost anulată după ce nu s-a înscris niciun participant, potrivit Economica.net.

Karpaten Turism şi-a majorat afacerile cu 23% în prima jumătate a acestui an: turiştii veniţi pe croaziere au susţinut creşterea businessului. Compania Karpaten Turism, unul dintre cei mai mari jucători din turism pe incoming, controlată de antreprenorul român Gheorghe Mărginean, a finalizat primul semestru din acest an cu afaceri mai mari cu 23%, potrivit oficialilor agenţiei, publică Ziarul Financiar.

Vişan: Carmen Dan a evitat un masacru în 10 august 2018. După avertismentul pe care i l-a dat ieri şefului SRI, Eduard Hellvig, Gelu Vişan a postat o declaraţie, pentru care îşi asumă întreaga responsabilitate, în care este prezentat un plan al unui posibil atac terorist într-o mulţime cu zeci de mii de oameni, atac despre care SRI nu a informat pe nimeni, relatează QMagazine.ro.

Mircea Lucescu, opinie clară după lovitura aplicată de Anamaria Prodan lui Dan Alexa. Ce sfat îi dă lui Ioan Niculae. „Eu la colaborarea asta aş renunţa”. Mircea Lucescu îi ia partea lui Dan Alexa după lovitura primită de la Anamaria Prodan la finalul remizei dintre Astra şi Botoşani, scor 2-2. ”!Eu apreciez faptul că Dan Alexa nu a reacţionat la acea lovitură, pentru că dacă ar fi replicat s-ar fi lăsat cu un circ total. Era probabil nervozitate creată de prestaţiile unor jucători ai Anei, nu altceva. Dacă ar fi să renunţ la cineva, eu, Astra, aş renunţa la impresar, nu la antrenor! (…), a declarat Mircea Lucescu, scrie Gsp.ro.

Darren Cahill, mesaj la 3 zile după ce Simona Halep a câştigat la Wimbledon! Ce a scris antrenorul australian. Reacţia australianului după finala câştigată de Halep s-a lăsat aşteptată. El a fost alături de Simona atât în tribune, cât şi la petrecere, însă abia după câteva zile a oferit o reacţie despre finala de la Wimbledon: “O performanţă uimitoare. O femeie incredibilă. Bravo, Simona! WeAreSimona”, a reacţionat Darren Cahill pe pagina sa de Instagram, unde a pus şi câteva poze cu Simona Halep, notează Fanatik.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS