Acasa Revista Presei Revista presei. Pivniceru şi-a prins picioruşu-n Niţu & Irimie

Revista presei. Pivniceru şi-a prins picioruşu-n Niţu & Irimie

scris de Florin BUDESCU
8 afisari

Bursa: Băsescu respinge numirea lui Niţu şi Irimie în funcţia de procuror general şi de şef al DNA ”Motivaţia principală care a stat la baza deciziei domnului preşedinte Traian Băsescu este lipsa de transparenţă a procesului de selecţie organizat de Ministerul Justiţiei, care nu a fost stimulativ pentru ca un număr mai mare de procurori cu bune performanţe să se înscrie la procesul de selecţie”

Mona Pivniceru a despus juramantul la Cotroceni

Ministru la Justitie - Mona Pivniceru a despus juramantul la Cotroceni

CurentulVictor Ponta târăște prin noroi sacrificiul eroilor naționali de talia lui Ilie Ilașcu ”Chiar dacă unii oamenii și-au riscat viața și au pătimit în închisori doar pentru faptul că au avut curajul să fie români, soarta lor depinde uneori de decidenții politici de la București care nu ezită să își bată joc de poate cel mai nobil sentiment – iubirea de țară”

GândulMRU: Am vrut să reformez RA-APPS şi a apărut lista cu vita de Kobe. Miza scandalului: 200 de milioane de euro cât valorează imobilele de protocol “Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu  susţine că unul dintre motivele pentru care a devenit ţintă politică a fost faptul că a dorit să restructureze RA-APPS, sugerând că a fost chiar ameninţat să lase lucrurile în pace. Miza, a spus el, aproape 200 de milioane de euro cât îşi planificase statul să obţină în urma licitaţiilor pentru vânzarea imobilelor de protocol”

Cronica românăChiliman continuă războiul cu Antonescu ”Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, spune, într-un comunicat de presă, că îi roagă pe colegii săi din PNL “să nu cadă în capcana pe care le-o întinde Crin Antonescu, prin tentativa de a pune semnul de egalitate” între persoana sa şi partid”

EvZPuiu Popoviciu voia să-i ia Palatul lui Gigi Becali ”Omul de afaceri Puiu Popoviciu era într-un război de durată cu Gigi Becali. Motivul: finanțatorul Stelei l-a denunțat la Parchet, în 2006, atunci când a pus mâna pe aproximativ 224 de hectare de teren în nordul Capitalei. Prejudiciul: 1.000.000.000 de lei”

Curierul naţionalDe azi, toate permisele europene de conducere vor fi emise sub forma unui card ”Începând de astăzi, toate noile permise de conducere eliberate în UE se vor prezenta sub forma unui «card de credit» din plastic, având un format european standard şi elemente de securitate mai bune.”

PutereaDIICOT: Membri ai clanului Butoane, trimişi în judecată pentru un prejudiciu de 168 milioane USDProcurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au trimis în judecată 54 de persoane juridice şi 53 de persoane fizice, potrivit RTV. Printre acestea se află membri ai clanului Butoane din Giurgiu-  ginerele fostului senator Cezar Măgureanu, Adrian Găzdac, şi Octavian Grecu, zis Butoane- şipersoane din conducerea ANAF. Acestea au au săvârşit infracţiuni economice, prejudiciul fiind de 168 milioane USD, reprezentând TVA şi impozit pe profit”

AdevărulMAE confirmă că românul eliberat se află la ambasada României din Alger. Acesta se află în stare bună de sănătate ”Ministerul Afacerilor Externe confirmă eliberarea cetăţeanului român în legătură cu care au existat anterior informaţii neverificate, vehiculate în mass-media, se arată într-un comunicat emis vineri seară de MAE. Românul se află la ambasada României din Alger”

Stareapresei.ro

12 comentarii

mircea 19-01-2013 - 07:32

trecut de cacat,prezent de cacat si un viitor cu CA CA RAU

urbos 19-01-2013 - 07:52

PS Sa nu uit mircica, omoar-o si pe scarba de ma-ta, da-i in cap scroafei batrane.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 17:29

…Ni se pare corect,indemnul provenit de la …aka-Katziurboase ! Si el a mierlit-o pe korwa a batrana, dupa ce nu mai iesea la produs ! A dreaq korwa batrina , ce sa p mai tzina degeaba, el nu mai suge decat de la mataringi semite !

Europeanuul 19-01-2013 - 11:53

Lasati ca „mistocarul” vostru Basescu a avut relatii „privilegiate” cu securitatea de pe vremea cand a fost bossul Agentiei NAVROM in Anvers (apropos, stiati ca membrii PCR care scriau note informative se numeau „surse”).

http://www.youtube.com/watch?v=6ZfO0jJCGJU

Jancsi 19-01-2013 - 23:11

Măi European Nul, povestea asta cu Băsescu securistul – în legătură cu care oricât au căutat Vîntu, Felix, Ilici, Bombo și lacheii lor nu au puitut găsi nicio dovadă – s-a fâsâit de mult.

digital 19-01-2013 - 23:15

aia s-a fâsâit dar voi de-abia începeți să v-o suougeți!
să vedeți când veți ajunge la kotor cum veți chițăi,bozghorașilor!

Jancsi 19-01-2013 - 23:24

Bozgoraș ești tu, n ă t ă r ă u l e; eu – cum am mai scris – sunt doar ardelean, și român 100%. Nu că ar avea vreo importanță, dar pentru corectitudine.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 23:29

BILINGV TEXZTA :
Jancsikam draga , szopyadt ki a faszat a kanscikadnat !
Ionele dreaga : Deaqa esti atat de incantat de ciclop , nu te abtine ,cuninlingusul tau catifelat va compensa pierderea NUTZICI !

Jancsi 19-01-2013 - 23:42

Măi vițeluș, ți-am mai explicat de 10 ori (dar, evident, tu ai nevoie să ți se explice de 50 de ori ca să pricepi o dată) că sunt romîn get-betet: mîăcheamă Ioan și apropiații îmi spun Jancsi. Maghiara pe care o știu îmi ajunge doar să cumpăr o legătură de morcovi pe piață. În ceea ce privește limbajul tău, e la fel de scabros în română și în maghiară, trădînd lipsa celor 7 ani de acasă. Eu nu mă îndeletnicesc cu suptul, ca tine; și „kancsi” ești tu, cel puțin la creier dacă nu la privire.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 23:46

BILINGVA TEGZTA :
Vandutu-le ,catifelat !
Daca vezi ca Ciclopul
S-a scufundat singur
In minciuni gogonate !
Uite aici ai niste kaprofagi
Carora le-ar conveni p
PROSTPATURA ca tine !

Jancsi 19-01-2013 - 23:44

Pivniceru și-a prins piciorul în Nițu, iar noi ne băgăm picioarele în Pivniceru.

Antibasistul 20-01-2013 - 09:44

Noi cei 7,4 milioane de romani ne-am bagat picuoarele in Basescu azi vara, la referendum!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult