Acasa Revista Presei Revista presei. Plan pentru autonomia “Tinutului Secuiesc”

Revista presei. Plan pentru autonomia “Tinutului Secuiesc”

scris de Ziua Veche
2 afisari

Asa, deci exista si un plan. Asa cum ma asteptam. Toro Tibor il dezvaluie , citat de Adevarul . Tinta finala este obtinerea unei autonomii administrative, dupa reconfigurarea administrativa a României si comasarea judetelor în regiuni. Partea proasta este ca deja Banatul vrea si el autonomie economica. S-a deschis Cutia Pandorei in Europa. Statele-natiuni, pe care este construita arhitectura europeana in prezent, sunt in pericol.

Ce spune Boc, citat de Gandul , despre ideea revizionista a extremistilor maghiari pro-secesiune: “Constitutia se respecta, nu se discuta “. Foarte bine.

Despre povestea discriminarii pozitive, in Bursa : CE vrea sa îmbunatateasca raportul femei-barbati în consiliile de administratie ale companiilor.

Curierul national se intreaba: A început relansarea creditarii ? Potrivit BNR, creditul neguvernamental a crescut în iunie cu 3,8% fata de mai, la 210,8 miliarde lei.

Si Ziarul financiar  informeaza ca sapte banci au esuat testul de stres  al Uniunii Europene. ATEbank, prezenta si pe piata româneasca, nu a reusit sa treaca testul. Institutiile vor avea nevoie de recapitalizari.

 

0 comentariu

Grig 23-11-2010 - 22:45

Cum naiba „am depasit si ne-au adus mai aproape”. Tocmai ce vedem ca numai noi am „depasit”. Ar trebui sa sarbatorim si noi, de ex., eliberarea Ungariei de comunismul „Bela Kun”, la Budapesta, asa cum sarbatoresc si ei la Tg. Mures.

oblique 23-11-2010 - 23:58

Statul asta ungar. Nu are nici macar 100 de ani de existenta.

radu 24-11-2010 - 08:21

…aplica aceiasi ” sensibilitate romaneasca de la ’48 ” . Sa interzicem 15 martie si cele inca 2 sarbatori nationale ale lor pe teritoriul romanesc .Fi-va oare bine !!! Poate da!!!.Pe intelesul meu, noi romanii suntem bni numa’ si numa’ de batjocura altora !! ne meritam soarta cu varf si indesat !!!

DECEBAL 25-11-2010 - 08:42

expulzarea ambasadorului pentru cele spuse, sa vina altul care nu mai spune ca Ungaria a pierdut TRANSILVANIA CACI A FOST SI ESTE TINUTUL NOSTRU LATIN- VINE DE LA TRAN-PESTE SI SILVA-PADURE, DECI PESTE PADURE-PESTE MUNTI.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult