Acasa Revista Presei Revista presei. PNL ar dori cotă unică de 16% în 2017

Revista presei. PNL ar dori cotă unică de 16% în 2017

scris de Florin BUDESCU
10 afisari

Consiliul Naţional al PNL l-a eviscerat verbal în public pe Teodor Atanasiu, după cum remarcă Naţional, dar l-a lăsat să fie ce este şi a decis ca din 2017 toate taxele şi impozitele să fie 16%, spune HotNews. Nimic mai stupid.

cota unica 16 la sutaNimeni nu ştie ce va fi în anul 2017, ce se va întâmpla până atunci cu economia mondială, dacă va mai exista sau nu NISE, DAX şi NASDAQ, ce fel va arăta harta lumii, unde va fi capitala Ucrainei, unde cea a Rusiei şi dacă va mai fi sau nu petrol în Marea Nordului, dar şi la ce preţ. Aşadar, e o tâmpenie propagandistică ieftină să decizi acum că, dacă vei fi la guvernare în 2017, nu-ştiu-ce vei face.

România liberă face un story despre ce a fost şi ce a ajuns frumosul oraş Constanţa sub mandatele de primar avute de Radu Mazăre. Lectura este foarte interesantă, dar listează doar o mică parte din domnia bunului plac instaurată de fostul jurnalist în cel mai mare port de la Marea Neagră. Acum, această perlă îşi poate recăpăta strălucirea pierdută.

Klaus Iohannis şi-a lansat a doua carte, „Primul pas”, conform Realitatea. Restul este o chestiune de logică formală şi matematică. Neamţul ăsta căpos nu se va opri până nu va face tot ce şi-a propus. Va fi preşedinte cinci ani. În cinci luni, a scos o carte. A doua se numeşte primul pas. În cinci ani va lansa 12 cărţi. Ultima se va numi al 12-lea pas.

Traian Băsescu nu a lansat nici o carte cât a fost preşedinte, în schimb foştii săi subordonaţi îşi scriu memoriile. Adriana Săftoiu povesteşte tot felul de lucruri despre Traian Băsescu.

Vom citi cartea cu plăcere şi vă vom anunţa dacă povestirile Adrianei sunt relevante politic. Oricum, ele trebuie să fie şi verificate, nu date ca realitate din unisursă. EvZ e destul de acid cu Săftoaica, numind-o menajera ce se uita la Băsescu pe gaura cheii. Noi doar consemnăm aceasta, comentariile le vom face mai târziu.

Stamen Stancev şi Vadim Benyatov fuseseră condamnaţi în Dosarul privatizărilor strategice, dar nu au mai dat prin România din anii 2007 sau 2008. Aşa că acum sunt daţi în urmărire internaţională, notează Bursa.

Corneliu Porumboiu a câştigat premiul Un Certain Talent la Secţiunea Un Certain Regard de la Cannes, pentru filmul său, „Comoara”, conform Ziare.com.

Statul Islamic a anunţat că intenţionează să achiziţioneze o bombă nucleară într-un an de zile, conform Mediafax. Cineva să facă ceva cu aceşti nebuni.

Adevărul îl citează pe alt nebun spunând adevărul: Vladimir Volfovici Jirinovski afirmă că basarabenii nu sunt moldoveni (în sensul dat de ruşi cuvântului, de naţiune distinctă faţă de români, locuitori între Prut şi Nistru), ci români, iar ei, ruşii, i-au numit astfel. Nebunul spune adevărul.

Andrezj Duda nu este rudă cu Radu Duda, ci noul preşedinte al Poloniei. Ştiri pe surse notează că conservatorii polonezi au dat peste cap toate calculele hârtiei. Acum, după ce Lech Kaczinski a fost aneantizat într-un accident de avion suspect la Smolensk, urmaşul acestuia a ajuns cel mai puternic om din Polonia. Putin are motive să fie nemulţumit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS