Acasa Revista Presei Revista presei: PNL se canibalizează electoralmente

Revista presei: PNL se canibalizează electoralmente

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Puterea: Măcel în PNL pentru Oprescu ”În urmă cu ceva timp, liberalul Eugen Nicolăescu i-a călcat pragul casei lui Sorin Oprescu. Deputatul a sosit în strada Popa Savu într-o maşină a Camerei Deputaţilor. O informaţie seacă, dar cu final dramatic”

pnlRomania libera: Dacă îşi dă demisia din partid, primarul sectorului 1 îşi pierde mandatul. Şi-l păstrează însă dacă este exclus. Ce pierde PNL din scandalul „Chiliman” “Ca şi cum nu ar fi fost suficiente divergenţele din USL pe tema desemnării candidaţilor pentru primăriile de sector, Crin Antonescu a reuşit, dintr-o singură mutare, să dinamiteze PNL Bucureşti. Până la pierderea unui primar cu şanse sigure de realegere mai este doar un pas”

Curentul: Crin canibalizează PNL ”Crin este pe cale să declanșeze o adevărată furtună în PNL, acolo unde timpul nu mai are răbdare cu «micul dictator» cu valențe de liberal doar prin nume”

EvZ: Crin Antonescu îi curăţă pe vechii liberali din PNL! “Mazilirea lui Andrei Chiliman de către Crin Antonescu, fără absolut niciun motiv, a declanşat un adevărat cutremur în PNL”

Gandul: S-au despărţit. SMS-ul primit de Gigi Becali de la C.V. Tudor ”Gigi Becali şi Corneliu Vadim Tudor se despart la nicio lună după ce au bătut palma pentru alierea PNG şi PRM pentru alegerile locale şi parlamentare. Neînţelegerile între “fraţi”, aşa cum s-au prezentat la momentul înţelegerii, au pornit de la paritatea pe liste, Becali dorind o reprezentare egală pe liste cu PRM pentru partidul său plus candidatura la primăria Capitalei”

Fin.ro: Reintregirea salariilor-probabila, a puterii de cumparare – imposibila ”Fostul premier Theodor Stolojan considera ca exista resursele financiare necesare pentru reintregirea salariilor din sectorul bugetar, insa precizeaza ca acest lucru «nu inseamna nicidecum revenirea si la puterea de cumparare a acestora, avuta inainte de taierea cu 25% a veniturilor»”

Adevarul: Dosarul lui Vanghelie, îngropat de procurori la Bellu ”Cercetat după ce şi-a îngropat abuziv rudele în cavoul familiei Lahovary din Cimitirul Bellu, Marian Vanghelie scapă de anchetă fără să fi fost audiat în dosar”

Bursa: Ilie Şerbănescu: Ce fac băncile din România se numeşte “cămătărie” “Băncile din ţara noastră se comportă asemenea cămătarilor, a declarat, ieri, analistul Ilie Şerbănescu, la dezbaterea «Probleme şi soluţii în cazul restanţierilor bancari», organizată de Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS)”

Curierul national: CFR Călători renunţă la operarea trenurilor pe rutele nerentabile şi mizează pe servicii ”CFR Călători estimează scăderea numărului de pasageri în 2012 şi are în plan rentabilizarea printr-o serie de măsuri între care se regăseşte şi renunţarea la operarea unor trenuri din secţiile nerentabile”

StareaPresei.ro

1 comentariu

Ionica 10-04-2012 - 21:03

Crin e inconstient! Vrea sa transforme PNLul in noul PDL. Daca o tine tot asa isi va pierde votantii. A inceput prin demiterea lui Chiliman din functia de presedinte PNL Bucuresti,iar prin acest lucru a demonstrat ca a uitat cine la ajutat in trecut si ca nici nu-i pasa de propriul partid.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult