Acasa Revista Presei Revista presei. Poliția îl caută pe Sile Cămătaru, pentru a-l duce în arest

Revista presei. Poliția îl caută pe Sile Cămătaru, pentru a-l duce în arest

scris de Florin BUDESCU
0 afisari

AdevarulPoliția îl caută pe Sile Cămătaru, pentru a-l duce în arest „La această oră, polițiștii se află pe urmele lui Sile Cămătaru. Autoritățile trebuie să-l ducă în arest pe acesta, pentru că mai are de ispășit o pedeapsă de cinci ani și jumătate”

EvZ: Omul de legătură dintre Marga şi Putin este colonel GRU „Vladimir Filippov, coleg cu Carlos „Şacalul”. Prietenul lui Marga a fost secretar de partid şi rector la Universitatea „Patrice Lumumba” de la Moscova, oficină a serviciului de informaţii externe al armatei.  CNSAS verifică dacă nu există un dosar de la SIE al noului ministru de Externe. Acesta a pledat pentru orientarea României spre Rusia şi China”

Gandul: Mang – „Cei care îşi doreste linia de predare”. Noul ministru al Educaţiei şi gafa cu care n-ar trece BAC-ul

Puterea: Mang se gândeşte la demisie. Ponta nu îi mai răspunde la telefon „Mang susţine că, deocamdată, nu a vorbit cu premierul Victor Ponta despre decizia sa pentru simplul motiv că acesta din urmă nu-i raspunde la telefon”

Curentul: Înalta Curte: Mircea Dinescu , în stare de incompatibilitate. Nu mai are dreptul să ocupe o demnitate publică timp de 3 ani „Înalta Curte de Casație şi Justiţie a decis ieri, definitiv, că Mircea Dinescu, fost membru al Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), s-a aflat în stare de incompatibilitate”

Romania libera: O societate germană acuză corupţia din România în licitaţiile pentru lucrările publice din fonduri europene. Contract de 19 milioane de euro. Anchetaţi pentru corupţie în Spania câştigă licitaţii în România! „O companie implicată într-o anchetă de corupţie în Spania este suspectată că a câştigat un contract public cu Compania de Apă Braşov folosind documente falsificate. O societate germană acuză corupţia din România în licitaţiile pentru lucrările publice din fonduri europene”

Curierul national: Cursul a ajuns la 4,4265 lei pe euro, un nou maxim istoric! „Referinţa anunţată ieri de Banca Naţională a României (BNR) a atins un nou maxim istoric, de 4,4265 lei/euro, în condiţiile în care leul s-a depreciat semnificativ pe piaţa interbancară, deşi banca centrală a fost prezentă indirect pentru a limita scăderea monedei naţionale, potrivit dealerilor”

Bursa: Spania obligă băncile să-şi majoreze provizioanele pentru creditele imobiliare „Spania va obliga băncile din ţară să-şi majoreze cu un total de 30 de miliarde euro provizioanele pentru pierderile din creditele imobiliare neperformante şi, în plus, va angaja doi auditori care să evalueze toate activele instituţiilor de credit, conform planului guvernamental de curăţare a sistemului financiar”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult