Acasa Revista Presei Revista presei. Politicienii lui SOV

Revista presei. Politicienii lui SOV

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

EvZ: Politicieni pe banii deturnaţi de Sorin Ovidiu Vîntu „SOV a refuzat invitaţia lui Traian Băsescu de a lua mâna de pe butoanele politice, vrând a face şi a desface în politică. S-a crezut veşnic. Avea şi de ce. Emil Constantinescu a cunoscut dedesubturile afacerii FNI, dar le-a tolerat, Ion Iliescu a primit sponsorizări de campanie. Nicolae Văcăroiu şi-a datcinstea pe o bancă a lui Vîntu, Varujan Vosganian şi-a lansat partidul pe banii mogulului”

Sorin Ovidiu Vantu in razboi cu GhitaRomania liberaFostul ministru al Internelor l-a răsplătit pe procurorul Irinel Păun, care a îngropat dosarele lui SOV. Relaţii suspecte între Vîntu şi oamenii din jurul lui Blaga „Alături de procurorul Luminiţa Sega, decedată imediat după ce i-a fost luat dosarul Vîntu-FNI, trebuia redus la tăcere şi comisarul Constantin Duvac, susţin surse din DGIPI. Omul-cheie ar fi trebuit să fie acelaşi Irinel Păun, procurorul adus de Vasile Blaga în MAI”

Curentul: Spălarea lui Vîntu prin ascunderea probelor „Redeschiderea dosarului FNI, la câţiva ani de la finalizare, pe motiv că scoaterea lui Sorin Ovidiu Vîntu de sub urmărire penală a fost nelegală, readuce în atenţie atât marile vinovăţii ale escrocheriei prin care au fost tâlhăriţi în mod organizat peste 300.000 de români, cât şi mecanismele prin care a fost posibilă derularea cu succes a acelei operaţiuni”

Curierul national: AAtenţie mare! Pieţele sună alarma „Pieţele bursiere au traversat o săptămână de scăderi consistente, pe fondul deteriorării percepţiei investitorilor asupra perspectivei economiei globale. Şocul a venit însă la închiderea pieţelor, când agenţia de evaluare financiară Standard & Poor’s a anunţat retrogradarea ratingului de ţară al SUA la AA, de la AAA. Nici Europa nu stă mai bine, summit-urile în serie nereuşind să stingă incendiul financiar”

Fin.ro: O noua recesiune pare iminenta in viziunea Standard&Poor’s „Ieri au avut loc discutii la Banca Centrala Europeana si in formatele G7 si G20 pentru a se evita o noua spirala a crizei.  Retrogradarea ratingului suveran al SUA provoaca scaderi pe pietele financiare internationale.  Tensiunile politice interne din Italia si Spania pun presiune asupra stabilitatii din zona euro”

Adevarul: Începe furtuna financiară perfectă prezisă de Roubini? „Căderi de burse, retrogradarea SUA, panică în Europa: lumea se apropie de scenariul prevestit de laureatul Premiului Nobel pentru Economie. China a cerut Statelor Unite să îşi rezolve „dependenţa“ de împrumuturi, „să se întindă cât îi e plapuma“ şi să garanteze siguranţa investiţiilor chineze”

Continuarea pe StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult