Acasa Revista Presei Revista presei. Pomană electorală, cresc salariile profesorilor

Revista presei. Pomană electorală, cresc salariile profesorilor

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

De la 1 decembrie, în urma negocierilor cu sindicatele, profesorii vor avea o majorare a salariilor cu 15%, anunţă Ziare.com. salarii transgaz, transelectrica romgazÎntrebarea este, ca în atâtea alte situaţii, dacă faptul că cresc salariile este sustenabil.
Avocatul Gheorghe Piperea, specialist în insolvenţă, susţine că numirea KPMG ca lichidator al Astra Asigurări ar fi pentru ASF un caz penal, spune Bursa.
Monica Macovei, europarlamentar, consideră declaraţia preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, de apropiere de Federaţia Rusă, drept inacceptabilă, notează B1.
Rusia ameninţă pe faţă România să renunţe la Scutul antirachetă, până nu este prea târziu, informează Aktual24.
Noi bombardamente ruseşti şi lupte violente cu rebelii sirieni, conform HotNews. Cam aşa luptă Putin contra ISIS. Cel mult pune pe acelaşi plan cu teroriştii ISIS forţele de opoziţie la Bashar al-Assad.
Adevărul a aflat că liderii grupării ISIS sunt un mozaic de profesiuni, de naţiuni şi de rase. De exemplu, şeful forţelor speciale, al-Shishani, este un georgian pe jumătate creştin, jumătate musulman, fost cioban în Caucaz.
Este normal, ca şi iudaismul, şi islamismul este o religie globală, iar islamiştii sunt de toate rasele, din toate naţiile. La fel de normal ca faptul că dintre toţi aceştia se recrutează extremişti.
Următorul stat al lumii care a înneubunit cu capul este Franţa. Maria Capitaine scrie în Curierul că unul din trei francezi ar vota-o acum pe Marine Le Pen.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult