Acasa Revista Presei Revista presei. Ponta: „Va ordon, ocupati Serviciile!”

Revista presei. Ponta: „Va ordon, ocupati Serviciile!”

scris de Florin BUDESCU
0 afisari

Naţional: Ponta: „Va ordon, ocupati Serviciile!” „Prima conditie a Marii Coabitari negociata in Padurea Baneasa in ultimele zile de mandat ca premier ale lui Mihai Razvan Ungureanu a fost incalcata de catre Victor Ponta. Care si-a uitat cuvantul dat ca va asigura continuitatea la conducerea serviciilor secrete pana la terminarea mandatului prezidential al lui Traian Basescu”

Victor Ponta se detaseaza de Dan VoiculescuEvZ: Sondaj de opinie CSOP. Traian Băsescu, din nou locomotivă electorală „Traian Băsescu rămâne în continuare principalul magnet pentru voturile Dreptei, în ciuda faptului că, în ultimii doi ani, a fost ţinta preferată a USL”

România liberă: Concluziile primului raport european dedicat combaterii corupţiei în cele 28 de state membre. România: instituţii funcţionale, clasă politică falimentară „Astfel, dacă DNA, ANI şi Înalta Curte au înregistrat succese semnificative în ultimii ani, Parlamentul, guvernele şi autorităţile din administraţia centrală şi locală sunt principalii generatori de corupţie şi principalele forţe care trag înapoi România”

Cronica română: Strategia uselistă privind demiterea lui Opriş de la STS, dejucată de Băsescu „Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, după şedinţa CSAT, că prim-ministrul Victor Ponta a cerut trecerea STS la MAI şi destituirea şefului Serviciului, şeful statului precizând că niciuna din variante nu este viabilă”

Adevărul: Doctorul Zamfir a transmis, în loc de coordonate, ora de pe telefonul mobil „La două săptămâni de la tragedia aviatică din Apuseni, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a făcut publice «coordonatele» transmise de unul dintre supravieţuitorii accidentului”

Curentul: Cu ochii pe STS, Guvernul aruncă vina pentru drama din Apuseni asupra victimelor „Tragicul accident aeronautic din Apuseni se preschimbă, de la o zi la alta, într-un oribil joc politic de pe urma căruia bravii noștri guvernanți, mai cinici decât niște ciocli de mahala, se căznesc să obțină maximum de profit cu minimum de efort”

Gândul: Cum scapă Becali, Borcea şi Copos de dosarul transferurilor odată cu intrarea în vigoare a noului Cod penal „Unul dintre dosarele care se vor prescrie după intrarea în vigoare a a Noului Cod Penal este dosarul Transferurilor. În acest dosar George Copos, Mihai Stoica, Cristi Bocea, Ioan Becali, Victor Becali, Jean Pădureanu, Gică Popescu, Gigi Neţoiu au fost trimişi în judecată pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. Pe Codul Penal care iese din uz termenul de prescripţie pentru această infracţiune era de 15 ani. Acum termenul de prescripţie scade la 5 ani”

Puterea: Aeroporturile din Capitală, asigurate pe o sumă fabuloasă. Tot de Astra „Contractul a fost atribuit în urma unei negocieri a societăţii Astra Asigurări, aparţinând omului de afaceri Dan Adamescu. Astra este astfel iarăşi marea câştigătoare din ultimii ani a contractului pentru asigurarea celui mai mare aeroport din România”

Curierul naţional: Aproape un milion de români ar putea beneficia de reducerea ratelor bancare „Guvernul estimează că schema de ajutor fiscal pentru populaţia cu venituri sub medie şi credite bancare ar putea duce la restructurarea împrumuturilor pentru aproape un milion de români, care ar beneficia de reducerea ratelor bancare cu până la 4 miliarde de lei, a anunţat premierul Victor Ponta”

Bursa: FMI cere accelerarea privatizării bursei de energie „Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi Comisia Europeană (CE) au solicitat autorităţilor noastre să accelereze diversificarea acţionariatului OPCOM (bursa noastră de energie, controlată integral de stat prin Transelectrica), ne-au declarat surse din piaţă”

StareaPresei.ro

5 comentarii

urbos 04-02-2014 - 07:25

Moarte basistilor!

Mircea 04-02-2014 - 08:11

Iata cel mai bun exemplu ca sistemul sanitar din Romania are inca nevoie de multe reforme (spre binele urbosilor).

UnUL 04-02-2014 - 08:42

Moarte cretinilor ca tyine !

Mircea 04-02-2014 - 08:37

Ponta, ca lider PSD: „Categoric, PSD nu mai susţine proiectul de lege privind amnistierea şi graţierea”. Ponta, ca deputat: „Dincolo de demagogie, eu cred că e nevoie de acest proiect”

Votati USL-ca nici nu stiti ce pierdeti.

Ad 04-02-2014 - 22:12

Da’ la ce le trebuie atatea servicii?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult