Acasa Revista Presei Revista Presei. Ponta a abandonat guzgănimea PSD?

Revista Presei. Ponta a abandonat guzgănimea PSD?

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Ponta este cel care a abandonat guzgănimea PSD de pe vremea lui Adrian Năstase, cum susţine Naţional, sau, pur şi simplu, Victor Ponta nu poate cu nici un chip să controleze Justiţia şi atunci rezultatul este că baronii PSD, încercând să se salveze de pe vasul în curs de scufundare, se afundă mai tare, săvârşind noi infracţiuni? A doua versiune ni se pare mai verosimilă. Prima include ideea că există control la Justiţie şi unul, Ponta, nu vrea să îl exercite. Dacă lucrurile ar sta astfel, am băgat-o pe mânecă toţi.

Revista Presei. Ponta a abandonat guzgănimea PSD? (foto:paginadebanci.ro)

Revista Presei. Ponta a abandonat guzgănimea PSD? (foto:paginadebanci.ro)

Sebastian Ghiţă, prietenul lui Ponta, cere, cu maximă demagogie, raderea lui Şova şi Hrebe, arată Pagina politică. Pentru unii, asta ar putea fi semnul că Ponta ordonă execuţii prin PSD şi că totul e controlat de Ponta în Justiţie. Noi credem că e vorba despre nişte sinergii generale, de care unii din PSD – lupii cei tineri – încearcă să profite.

Viorel Guzganul Rozaliu Hrebenciuc a ajuns o persoană foarte populară pe la DNA. El are un dosar mai nou, de trafic de influenţă, împreună cu Dan Şova şi Dumitru Mitică Iliescu, fostul şef al SPP din vremurile lui Ion Iliescu, informează Curentul. Hrebe ar fi vrut să afle ce anchete penale are în instrumentare DNA privitor la rozalia sa persană persoană.

Vă mai amintiţi de Ridzi, Monica Iacob Ridzi, care, în timpul sarcinii, în timp ce era anchetată pentru deturnări de fonduri, s-a îmbolnăvit de cancer, ciumă bubonică, ciuperca grogoiului verde şi inimă de crocodil şi s-a fofilat printre lege? Ei bine, fostul baby-star PDL a ajuns acum la PSD, explică Puterea.

Florin Negruţiu a făcut o poză formidabilă, pe care o publică în Gândul. Obiectivul foto nu mai încape de bannere gigantice cu V. Ponta. Florin susţine că de-aia va pierde Viorel, că ne intoxică mereu cu fiinţa sa. Corect, şi în 2009 oraşele României erau pline de ferpare anti-Băsescu şi de postere gigantice cu Geoană, iar în 2004 era asemănător cu Bombo. Tipii ăştia chiar nu se învaţă minte. Uneori, e bine să nu înveţi din lecţiile istoriei. Dacă te cheamă VV Ponta.

Atipic pentru această campanie electorală este că ACL, nu PSD, are cele mai consistente donaţii financiare, conform Curierului naţional. Ca să zicem aşa, ACL conduce pe PSD-UNPR-PC cu 1.532.723 la 1.144.990 de lei. Noi, foarte noi, foarte curaţi şi foarte spălaţi.

Dan Puric este intervievat la Adevărul Live spunând cu ultima citadelă care nu a căzut este cea a sufletului românesc: “Atunci când vrei să cucereşti un popor fără armată, să-i tai privire spre cer şi rădăcinile”.

Şi-aşa aveam noi probleme când trazitam Ungaria. Maghiarii şi-au dovedit întotdeauna ura faţă de români, iar o parte din aceasta vine din lipsa de tradiţie democratică la vecinii noştri. Acum, Orban Viktor împlineşte, rotunjeşte aceste trenduri. În curând, vom avea probleme tot mai mari să mergem spre Vest prin Panonia: Occidentul a trântit poarta în nas Budapestei, relatează România liberă.

StareaPresei.ro

Lavrov, diplomatul cu faţă de doberman, ne şantajează pe faţă, conform EvZ. El ne spune, pur şi simplu: dacă aderă la NATO, R. Moldova pierde Transnistria. Ruşii uită că geţii reginei Tyras, din Tyrageţia de odinioară, i-au mai alungat şi pe perşi de pe Nistru. Uită, pentru că pe atunci încă nici nu ştiau că sunt varegi şi nici nu plecaseră din creierii Scandinaviei, alungaţi spre sud-est de vichingi.

Cu spatele la zid, cu un focar de infecţie plin cu puroi putinist în est şi cu iarna groaznică de tip ucrainean bătând la uşă, Poroşenko negociază cu Gazprom un acord pentru sobele calde ale cetăţenilor săi, explică Bursa. Ce nu ştie e că în primăvară va trebui să facă faţă noilor microinvazii cu omuleţi verzi, în est şi sud-est. Putin nu s-a oprit, doar îşi linge rănile iarna şi face schimb de prizonieri, rugându-se să nu dea faliment cu ţara până la expansiunea de ghiocel.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult