Acasa Revista Presei Revista presei. Ponta a ajuns vizitator de serviciu la DNA

Revista presei. Ponta a ajuns vizitator de serviciu la DNA

scris de Florin BUDESCU
11 afisari

Victor Ponta a făcut o nouă vizită la DNA, explică Gândul. Aici, premierul penal s-a dat în bărci, spunând că a cerut disjungerea pentru că nu doreşte să fie atacat într-un dosar care nu-l priveşte.
ponta dnaKlaus Iohannis face prima sa vizită oficială în Statele Unite în luna septembrie, anunţă Naţional. Aşteptăm concurs de toalete între casele de modă ale casei regaleprezidenţiale.
Deputatul PNL Radu Zlati cere ca România să accepte primirea în ţara noastră exclusiv a refugiaţilor creştini, notează Aktual24. Altă năzdrăvănie. Şi musulmanii în ce stat să fie primiţi?
CNADNR închide pentru circulaţie autostrada Subiu – Orăştie, anunţă Ştirile ProTV. Aparent, sunt invocate erori de execuţie, dar adevărul este că e vorba despre problemele grave de la Barajul de la Aciliu, care se surpă.
Bursa afirmă că Mugur Isărescu s-ar retrage din funcţie, în pofida faptului că mai are patru ani de mandat. Unele surse citate afirmă că e vorba despre o liniştire la pensie, altele că Isărescu va conduce un guvern de tehnocraţi, care va pregăti alegerile de anul viitor.
Asirom VIG (Vienna Insurance Group) are probleme şi a intrat sub supravegherea ASF, pentru amplificare problemelor tipice din subpiaţa RCA, explică Curierul naţional.
Islanda este virtual calificată la Campionatele Europene din anul 2016, după ce a învins Olanda la ea acasă cu 1-0, conform EvZ.
Erdogan, care predă lecţii de credinţă şi organizare UE; a ordonat percheziţii la birourile unei publicaţii care îl critică şi a arestat jurnalişti pe care îi acuză de legături cu organizaţii teroriste, informează România liberă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult