Acasa Revista Presei Revista presei. Ponta a fost ajutat de PDL să ajungă preşedintele PSD

Revista presei. Ponta a fost ajutat de PDL să ajungă preşedintele PSD

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

CurentulTurnătorul Felix şi-a felicitat ciutacii la ceas aniversar „Antena 3, cea mai spurcată unealtă de manipulare mass-media din România, un fel de corespondent TV al „Scânteii“ bolşevice a anilor ‘50, sărbătoreşte, zice, şase ani de împliniri măreţe. Tonomate cu rochii sau costume agăţate de lavaliere, ca acelea folosite de turnătorul Felix laînceputurile maturizării sale intelectuale, au omagiat ieri-alaltăieri realizările spurcăciunii lui Voiculescu”

 
victor-ponta

foto: gorjnews.ro

Gandul: Lăzăroiu: „Ponta a fost ajutat de PDL să ajungă preşedintele PSD. A negociat cu PNL să treacă la ei înainte de Congresul din 2010”. Ce spune Crin Antonescu Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a declarat că Victor Ponta este „prietenul PDL” şi că afost ajutat logistic de filialele democrat-liberale să câştige preşedinţia PSD”

Romania liberaAcţiunea de la 30 decembrie 1947 a fost planificată minuţios şi din timp. Documentul în care comuniştii recunosc că l-au forţat pe rege să abdice „Într-o discuţie purtată în 1959, un înalt demnitar comunist recunoaşte că planul, dar şi documentul de abdicare a regelui Mihai, “a fost conceput de noi””

AdevarulMisterele Revolutiei Jocul dublu al lui Virgil Măgureanu, la Focşani „Cei care l-au cunoscut pe fostul şef al SRI în „exilul” său din judeţul Vrancea ne dezvăluie un Virgil Măgureanu complex: inteligent, trist, descurcăreţ, iscoditor şi perfect conştient de rolul pe care urma să-l joace în momentul prăbuşirii socialismului românesc”

Curierul nationalCum folosim potenţialul uriaş al Dunării? „Bogdan Aurescu (MAE): Strategia UE pentru regiunea Dunării reprezintă un cadru de cooperare coerent. Mihai Manoliu (ACPR): Parteneriatul public-privat este baza de dezvoltare la ora actuală în Europa, este cheia succesului. „Strategia Dunării are oportunităţi, dar nu va genera avantaje de la sine, trebuie să muncim””

EvZLumea strâmbă şi bănoasă a lui Roibu-împărat de la Oltchim „”Evenimentul Zilei” a descoperit o incredibilă reţea de cumetrii, afilieri şi de firme care s-au ridicat în jurul Oltchim, având în centru familia Roibu şi foşti angajaţi ai combinatului, ajunşi multimilionari”

BursaOltchim la terminus a quo (sau „gata să înceapă o altă poveste”) „Constantin Roibu, directorul general al „Oltchim”, a infirmat că uzinele ar fi fost debranşate de la curent de „Electrica” – ştire publicată vineri de ziarul local „Curierul de Râmnic”. Acesta afirmase că în noaptea de dinainte combinatul chimic fusese debranşat „de la consumul de energie electrică de mare putere, din cauza datoriilor vechi de peste trei ani de zile””

PutereaPremierul bulgar: Nisipurile de Aur seamănă cu un coteţ de găini „”Nisipurile de Aur nu trebuie să arate ca un coteţ de găini – cu lenjerie şi ciorapi vândute peste tot. Asta nu e staţiune”, a spus el, relatează site-ul Novinite.com”

ZFDeutsche Bank evocă posibilitatea ca guvernele din Est să preia subsidiarele băncilor elene „Criza din Grecia, reizbucnită în ultimele săptămâni, poate să frâneze creşterea economică în ţările din Europa Centrală şi de Est, inclusiv România, influenţele nefavorabile fiind transmise atât pe canalul financiar- bancar, cât şi pe cel comercial”

Fin.roAfacerea Bernard Madoff: banca americana JP Morgan Chase, somata sa plateasca 20 mld. $ „Incertitudinile legate de evolutia economiei mondiale, criza datoriilor suverane din zona euro, dar si temerile privind ritmul de redresare a Statelor Unite au impins pe plan secund un subiect care, in urma cu doi ani, a tinut timp de cateva saptamani primele pagini ale ziarelor din aproape intreaga lume”

StareaPresei.ro

5 comentarii

YAAKOV 27-06-2011 - 17:01

Cu Ponta la conducerea partidului, PSD-istii vor ramane pe linie moarte. Vor juca in afara terenului. Ma mir ca niste smecheri de talia celor din PSD (fosti directori de intreprinderi, primari, securei, etc) nu se ingrijoreaza si nu pun la carma partidului un lider serios, credibil, pe care sa-l voteze populatia.
La fel este si cu Crin Antonescu.

YAAKOV 27-06-2011 - 21:51

Asta are fatza de om pe care sa-l votam sa ne conduca ?

urbos 27-06-2011 - 22:05

Atata vreme cat l-ai votat pe Kior ai face bine sa taci. Sau si mai bine sa te spanzuri.

YAAKOV 27-06-2011 - 22:26

Eu n-am votat pe nimeni si nici nu votez.

Mai gandeste si tu, mai pune capul la munca, nu sari asa la lume.

urbos 27-06-2011 - 22:38

Recunosc, ti-am dat una de control asa, sa vad in ce ape te scalzi.

Dar faptul ca n-ai votat e prost.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult