Acasa Revista Presei Revista presei. Ponta ar mări salariile bugetarilor cu 25%

Revista presei. Ponta ar mări salariile bugetarilor cu 25%

scris de Florin BUDESCU
11 afisari

Victor Ponta ar dori să mărească salariile tuturor bugetarilor de la 1 decembrie cu 25%, dezvăluie Ştiri pe surse.
victor ponta cu barbitaDeputatul Hi-Q Sturzu iniţiază o lege, conform căreia tezele de doctorat, lucrările de masterat și lucrările de licență de la universitățile de stat ar putea fi stocate într-un Registru Electronic, care să poată fi accesat de oricine, gratuit, anunţă România liberă.
Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei a postat pe pagina sa de Facebook o poză de la întâlnirea cu delegaţia României, semnalează Aktual24. Majestatea Sa se vede perfect, foarte atent şi preocupat de ceea ce i se spune.
Mai este în prim-plan ceafa lui Bogdan Aurescu, iar capul acestuia aproape îl acoperă complet pe şeful său, indezirabilul Victor Ponta, trimis în judecată pentru fapte asociate faptelor de corupţie.
Elizabeta Samara, o jucătoare stângace, cu top spin de drive biciuitor şi chop spin de rever lung, plasat, a devenit cea mai bună jucătoare de tenis a Europei, anunţă Ziare.com. Meciul a fost foarte dificil şi româncă a câştigat greu, cu 4-3, în faţa unei chinezoaice naturalizate.
Simona Halep a ţinut să strângă din dinţi şi să joace la Beijing, pentru a lua bonusul de 300.000 de dolari pentru participarea la toate turneele Premier Mandatory. Ea va lua încă 300.000 de coco pentru participarea la toate turneele Premier 5, explică Adevărul. Banul, ochiul WTA.
Sponsori de clasă mondială ai FIFA, ca Visa, Coca-Cola, McDonald’s și Anheuser-Busch InBev cer demisia preşedintelui FIFA, Sepp Blatter, informează Profit.
Raidul american lansat din greşeală asupra unui spital Medecins sans Frontieres, care s-a soldat cu cel puţin 19 morţi şi zeci de răniţi, ar putea fi considerat crimă de război, spune Mediafax.
Ok, dar interesant este că problema este pusă rapid pe tapet în acest caz, iar Putin atacă de o săptămână civilii din zonele controlate de rebeli şi aceeaşi problemă nu este ridicată.
HotNews anunţă că în Polonia se pune la punct un centru NATO de contrainformaţii aliate. Scopul său este izolarea spionilor Rusiei din strcuturile occidentale.
Iar Erdogan spune, citat de Pagina de Rusia, că acţiunile militare ale Rusiei în Siria sunt inacceptabile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult